The_Erinch
Favori Üye
Kar Kardeşliği
İspanyanın Oscar adayı filmmiş.
Gerçek hikayeden, filmi izlerken onlarla birlikte yaşadım.
Şiddetle tavsiye ediyorum.
10 üzerinden 8
Wonka nasıl izlenir mi? Cok çocuk filmi gibi olmasın da Bir şans vermek istiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 125274
Ekli dosyayı görüntüle 125275
Ekli dosyayı görüntüle 125276
Üçüde birbibindne farklı ama keyifle izlediğim filmler oldu.
Wonka , Charlinin Çikolata Fabrikasını izlediysen izlenir çünkü Wonkanın doğuşunu ve o fabrikadı her detayın nasıl oluştuğunu anlatıyor.Kolpaçino 4
Film küfür harici pek güldürmedi. Filmin sonunda ise yeni serinin geleceğini belli ettiler ama konu 4 teki mevzu olacak bu yüzden merakla beklemiyorum. Gişe rekorları kırması tamamen reklamlarla ve kadroyla alakalı. Bu yüzden düşük puan veriyorum.
5/10
Malefiz
Uzun zaman sonra yeniden izledim filmi unutmuşum zaten. Film kendini izlettirdi. Anlatilmak istenen mesajı da çok beğendim. İkinci filmi varmış onu da izleyeceğim ama umarım Alice Harikalar Diyarinda olduğu gibi hayal kırıklığına uğramam.
8/10
------
Wonka nasıl izlenir mi? Cok çocuk filmi gibi olmasın da Bir şans vermek istiyorum.
Wonka izleyeceğim internete düşmüş. Vakit bulamıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 125452
Jason abimizden gene aksiyon yüklü ve keyifli bir film daha..
Mantık aramadan izlemek lazım yani 1 adamın 10000 adamı tek başına indirebilme ihtimalini düşünmeden aksiyon sahnelerini izlemek keyif verici.
İçinde ki konu ve filmin adıyla kurulan bağlantıda iyiydi.
10 üzerinden 7.
------
Wonka , Charlinin Çikolata Fabrikasını izlediysen izlenir çünkü Wonkanın doğuşunu ve o fabrikadı her detayın nasıl oluştuğunu anlatıyor.
Fantastik ve müzikal ağırlıklı keyifliydi.
Ben bu tarz filmleri çok severim, bana çocuk filmi olarak gelmedi ama burada bazı arkadaşlar sinema gurusu hissettiği için kendilerini onlara çocuk filmi gelebilir.
Genelde müsait olduğum zamanlarda hiç film izleyesim gelmiyor, iş çıktı mı hemen önümde uzun zamandır izleyemediğim filmler çıkıyor@baron bayagi dolu dolu maraton yapmissin,imrendim.
*ekledigin filmlerden -izlediklerime dair notum ,
sondan basliyayim : benjamin 10 uzerin den 8, 8.5
knives out : 7 , 7.5
kingdam of heaven : 10 uzerinden 7.5 8