En Son İzlediğiniz Film? 🎞

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aldın mı listeyi 😊

Reactions: EmreCan
Sen çok bilgilisin. Maşallah. 😊

Ben Shutter Island, Akıl Oyunları, Memonte vs izlediğim için bu filmin sahnelerini tahmin etmem zor olmadi, bu tarz filmlerin sonunu tahmin etmemize ragman sarıyor bayagı geriyor. Cok begendim ustte saydıgım filmler gibi bir his bıraktı bende hem kalite yonden hem oyuncuları da cok iyiydi.

Senin yazdıgın filmleri listeme aliyorum simdi, musait zamanda film soleni yapacagim insallah.
Ya ben zaten film secerken cok zorlanıyorum, cogu filmi izledigim icin kaliteli birsey arayınca bayagı vakit kaybettiriyor. Hem muzıkleri hem oyuncuları + senaryosu cekim yerleri guzel olanını arıyorum buldum diyorum yorumlarına felan bakıyorum ondan ötürü heves gidiyor sonrasında ise izlemiyorum vs soğutuyorlar yani.

Bu arada tesekkur ediyorum tavsiyelerin icin.

Dont Look Up icin yorumlarınız nasıl izlediyseniz sizlere zahmet bir sozlukte bayagı gomulmus ben kararsiz kaldim acikcasi.

@The_Erinch @cokiyitvci ve diğer izleyenler varsa fikir verirse sevinirim.

Son düzenleme:
Laaa senide yavaş yavaşşşşş kendime benzeteceğim ❤️
------

Forumda konusu var, yorumları oku istersen. Ben izlemedim.

Reactions: Emre Ozansoy

Netflixde izledim...
Bazı anlarda aklıma Will Smitin Robotlu bir filmi vardı o aklıma geldi..
Ben sıkıldım açıkçası; kendi içinde bir konusu var ama sizi içine almıyor.
Başladığım için bitirdim.
Japonların anlamsız diyolog ve espri anlayışlarını çözemedim.

10 üzerinden 6.

Enola Holmes

realistik bir film baskıcı toplumdan uzak bir yaşamı ele alıyor tabi dedektiflikde cabası severek izledim 2.yi izliyorum hatta şimdi

7/10

Curse of La Llorona
Dead Silence
Insidious

Cuma günlerini filmlere ayırmıştım ama final ve bütünleme işleri bu düzeni bozdu. Dead Silence inanılmaz bir film. Bu kadar güzel olup da bu kadar geri planda kalması ilginç. İzlediğim en iyi korku filmi. Tema müziğini alarm yaptım, sabahları onunla uyanıyorum.

Reactions: Felon
Hotel Mumbai (2018) yıllardır izlenecekler listemdeydi ben de erteler dururdum. Hakkında hiçbir şey bilmeden, içgüdülere dayanarak seçip az önce izledik. Oldukça sağlam bir film yapmışlar. Tavsiye ederim. Gerçek olaylara dayanması belki de seyir zevkinizi arttıracaktır. 🙂

Son düzenleme:
Reactions: bazinga
Forumda Film Kulübü etkinliğiyle izlemiştik bu filmi. Yorumları okumak istersen bakabilirsin

Reactions: bazinga

Pandora'nın Kutusu (2008)

Uzun bir sinema orucuna çıkmadan önce izlediğim son filmdi, yorumu atlamıştım eksiği kapamış olalım.

Yeşim Ustaoğlu'nun izlediğim üçüncü filmi oldu ve en sevilenlerinden olmasına karşın benim açık ara en sevmediğim filmi oldu. Hatta Türk sinemasının en overrated filmlerinden biri olduğunu da rahatlıkla söyleyebilirim...

Filmi izleyeli çok uzun bir süre olmamasına rağmen film hakkında neredeyse aklıma hiçbir şey kalmamış. İzlerken de neredeyse filmdeki hiçbir şey ilgimi çekemedi. Sıkıcı ve boş bulduğum bir film oldu maalesef. Bu tip konularda çok çok daha iyi filmler izledik...

3/10

gerard ve mike abilerimizden kaliteli bir hayatta kalma ve aksiyon dolu bir film olmuş..
ilk başta klişe ıssız adaya düşen uçak ve hayatta kalma sandım ama konu apayrı yöne doğru gitti.
asla dozu düşmeyen hatta sonlara doğru zirve yapan aksiyonu ile gerim gerim izlettiriyor.

hem uçak sahneleri hemde aksiyon sahneleri doyurucuydu.
meraklılarına tavsiye ediyorum.

10 üzerinden 8 hakediyor.

@kimmeryali_conan @Angelica

Reactions: Angelica

Filmin yerli ve yabancı adı ile paylaşmak istedim.

Filmi demin izledim.
Filmi şiddetle tavsiye ediyorum.

Günümüz koşullarında herşeyimiz olan telefonun aslında herşeye neden olabileceğini anlatan,sarsıcı bir film...

Sıkılmadan izledim...

10 üzerinden 8,5

Sanırım 3. Hariç hepsini izledim.. 3.yüde düşünmem lazım 😃
Senin nick değişmedi mi 😊

Nick işleri @Dosi de, Forumun içişleri bakanı 😃 ara verilen etkinlikleride zaman içinde tekrar başlatacaktır.

Reactions: Dosi

Bugün izledim bende film dediğin gibi abi telefonun nasıl herşeye neden olabileceğini anlatan çok sarısı etkileyici bir film olmuş şiddetle tavsiye ediyorum

Reactions: The_Erinch

2008 Hollywood versiyonunu izledim.
Baştan sıkılır gibi oldum ama ortalarına doğru film sardı.

İçindeki gizem ve verdiği ürperti doyurucuydu.

10 üzerinden 7.

Merhabalar, ne izleyeceğimi bilmiyorum izleyecek güzel film bulamıyorum beyin yakan türden güzel bir film önerisi olan var mı?