Bence izlediğin bir diğer film, The Silence of Lorna.Benim de izlediğim üç filmleri arasında 1 numaram durumunda...
Bence izlediğin bir diğer film, The Silence of Lorna.Benim de izlediğim üç filmleri arasında 1 numaram durumunda...
Tutmadı.Bence izlediğin bir diğer film, The Silence of Lorna.
Mubi reis yayınlamıştı, o yüzden tahminim o yöndeydi.Tutmadı.
The Kid with a Bike'ı izlemiştim daha önceden, iyi filmdi o da.Mubi reis yayınlamıştı, o yüzden tahminim o yöndeydi.
BluTV'ye gelirse izlersin. Şart değil yani Mubi'de olması. Hatırla, iki platform da birbiriyle bağlantılı filmler atıyor.The Kid with a Bike'ı izlemiştim daha önceden, iyi filmdi o da.
Dediğin film kalkmış maalesef. Şimdi 5 sene sonra falan gelir bir platforma.
Gelirse izleriz de her zaman olmuyor o dediğin.BluTV'ye gelirse izlersin. Şart değil yani Mubi'de olması. Hatırla, iki platform da birbiriyle bağlantılı filmler atıyor.
Fransız sinemasından filmler de geliyor, yani bence olur mu olur. Bu kardeşler de yine tanıdık kardeşler.Gelirse izleriz de her zaman olmuyor o dediğin.Genelde BluTV'de olan şeyler MUBI'ye geliyor. Tersine pek rastlamadım.
O kadar da değildir be.Bugüne kadar izlediğim en iyi Japon filminin bir İranlı yönetmenden çıkması şoku... (unuttuğum başka bir daha iyi olabilir)
Ve bu incelemesinin üstünde de bir Japon filmi var.O kadar da değildir be.
Bir Netflixe bakayım ben 🤣🤭Ve bu incelemesinin üstünde de bir Japon filmi var.
Bak gel bakalım, belki iyi bir filme denk gelirsin.Bir Netflixe bakayım ben 🤣🤭
Senin en iyi Japon filmin?O kadar da değildir be.
Evet o da ilginç bir tesadüf olmuş gerçekten. İnşallah senin film etkinliğe seçilir ve benim de en iyi Japon filmim olur.Ve bu incelemesinin üstünde de bir Japon filmi var.
Ben seni az biraz tanıyorsam, o filmi sevmez, düşük puan verirsin. Belki de forumda en yüksek puanı veren ben olacağım; olsun, yeter ki seçilsin.Senin en iyi Japon filmin?Çok sevdiğim bir ülke sineması değil, seviye çok yüksek değil benim için.
Evet o da ilginç bir tesadüf olmuş gerçekten. İnşallah senin film etkinliğe seçilir ve benim de en iyi Japon filmim olur.Koreeda'yı severiz.
Şimdilik Rashômon diyeceğim sanırım animeleri dışarıda bıraktığımı belirterek.Senin en iyi Japon filmin?Çok sevdiğim bir ülke sineması değil, seviye çok yüksek değil benim için.
Seven Samurai izlememiş olman şaşırttı.Şimdilik Rashômon diyeceğim sanırım animeleri dışarıda bıraktığımı belirterek.Fakat Seven Samurai izlediğim gün zirveyi alır gibi geliyor, yıllardır süresinden dolayı izlemeyi ertelediğim bir filmdir kendileri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?