En Son İzlediğiniz Film? 🎞

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sag saglim 10/10
yaa nasi guldum baya komikti bu kdr beklemiyodum
 
A Moment to Remember 8.5/10 belkide 9/10 izle ve izlet.
 
Abraham Lincoln Vampire Hunter - Ben filmdeki gibi ağır çekim dövüş sahnelerini sevdiğimden ve vampir tipleri için filme 5/10 veriyorum.Konu oyunculuk filan vasat.
 
Dark Knight Rises 9/10

Müthiş bir filmdi. Sonlara doğru fena yanıltıyor adamı ibret alıyorsun.
 
The Dark Knight

İkinci kez izledim. İlk izlediğimde Batman Begins'i izlemeden direkt izlediğim için bazı şeyler havada kalmıştı bu kez daha iyi anladım. Gerçekten kaliteli film çok iyi film ama IMDb'de 8. sırada olmayı hakettiğini hala kesinlikle düşünmüyorum.

Not: Rachel'i hem oynayan kişinin hem de karakterinin ciddi şekilde değişmesine sinir oldum.

Sırada Rises var bakalım.



 
Ted.

Puanım 7 Daha iyi bişeyler bekliyordum açıkcası.
 
The Twilight Saga: Breaking Dawn Part:2

Arkadaşlar ısrar etti aslında sevmem dikkatli bir biçimde izledim olağanüstülükler çok ama beni en çok güldüren 20 dakikalık savaş sahnesi çekilmiş ve çoğu kişinin kellesi gidiyor ama gel gelelm rüya imiş gelecekmiş meğerse ama Bela çok taş bir kız
 
Step Up (4) - Revolution

Danslar gösteriler nasıldı dersen 10/10 derim...Zaten bu filmi konusu için izlemezsin gösteri ve danslar için müzikleri için izlersin ama bu serideki müzikler hiç iyi değil, dubstep şarkılara kareografi hazırlamişlar.Kötü mü olmuş? HAYIIIIRRR...dubstep türü şarkılara kareografi uydurmak zordur ama adamlar öyle güzel bi show hazırlamişlarki şarkıyı umursamıyorsun bile...Oyunculuk konu zarttı zurttu yu bi kenara birakıp danslar ve gösteri için 10/10'u hak ediyor.
 
Geçenlerde Limitless izlemiştim yazmayı unutmuşum. Oldukça beğendim izlemesi zevkli bir filmdi.

7.5/10


Bugün Jurassic Park izledim. Çok küçükken izlemiştim hiç hatırlamıyordum. Geçenlerde izlemeye başladım ilk yarım saati çok sıkıcı gelip bırakmıştım. Bugün yeniden baştan başladım izlemeye ve bu kez çok beğendim.
Speilberg ustanın hemen hemen her filmini beğenmişimdir zaten geçen sefer izlediğimde pek iyi bir ruh halinde değildim muhtemelen.


8/10
 
Cesur-Brave (Anime)

Yok böyle bir çizgi film yok yok yok...Kucuklere değil buyuklerede hitap etmişler.Karakterlerin her birinin bakişlari elleri kol hareketleri hepsi gerççek gibiydi..Fİlmin hikayesi ayrı bi güzel.Dublajlama ayrı bi güzel olmuş..Dublajda tabiki en buyuk pay Beren Saat'e kocaman alkişlar bununda altindan kalmayı başarmiş..Kesinlikle izlenmeli 9/10 puanım..10 yapardımda işte herşeyi beğenmek olmaz