Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evim sensin 0.3/10 berbat bir film zaman kaybı gidipte paranızı boşa harcamayın orjinali a moment to remember'ın yanından bile geçemez fahriyenin çocukça davranışları çok göze batıyodu hadi orjinalindede kız öyle ama bunda fazlasıyla göze batıyodu Özcan Deniz desen 0 duygu kısaca film berbattı
Büyük beklentiyle izledim ama çok vasattı. İzlediğim Fransız filmlerini hep çok sevdim ama bu olmamış. Farklı olalım derken saçma bir şey çıkarmışlar ortaya.
Uzun Hikaye. :GDG: Çok güzel bir filmdi, özellikle Kenan'a aşık oldum, o nasıl tatlı bir gülüştür ya. :utan2: İnsanı hiç sıkmayan bir film, daha çok anlatırdım ama anlatması uzun hikaye. :GDG:
Milyoner.
Hikayesi güzeldi ama eski Türk filmlerini arattı. Bu kadar tesadüf pek inandırıcı gelmedi bana. Ara ara da sıkılıyorsun. Ama kurgusu çok güzeldi. Puanım 7.5/10
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.