Güzelim Ceva'yı harcadılar yaUfuk Özkan iyice sürekli şive yapan, TRT1 dizileri oyuncusu oldu. Ondan bence bu değişim.
Güzelim Ceva'yı harcadılar yaUfuk Özkan iyice sürekli şive yapan, TRT1 dizileri oyuncusu oldu. Ondan bence bu değişim.
Güzelim Ceva'yı harcadılar yaZKFO'daki rolü de fena değildi ama ondan sonra düştü mlsf..
Hocam aslında Ufuk Özkan yaşı da geçkin biraz maalesef. Ben 10 yaşındayken Emret Komutanım'da terliksi Vedat rolü falan da baya iyiydi onunHocam kendi kendini de harcadı bir tık, TRT dizileri/yarışmaları falan derken adam oranın esiri oldu çıktı resmen.Kafası da rahat tabii, reyting derdi yok bir şey yok.
Ceva, eski Türkiye’de kaldı hocam maalesef...
Hocam aslında Ufuk Özkan yaşı da geçkin biraz maalesef. Ben 10 yaşındayken Emret Komutanım'da terliksi Vedat rolü falan da baya iyiydi onun
O tarz dizi ekranda yok hocam zaten maalesef şimdiHocam duruşu bile komik zaten, garip bir tipi var adamın.Ceva aklıma geldikçe gülesim geliyor kendisine ama Geniş Aile tarzı bir dizide oynamalı ya.Kalk Gidelim nedir hocam...
O tarz dizi ekranda yok hocam zaten maalesef şimdiEn son Kardeş Payı vardı ondan sonra komedi gelmedi ekrana o da biteli 5 sene oldu
Rick and Morty bile sansürlü netflixteBu da doğru hocam maalesef, dijitalde bile izlemedik o tarz bir komedi düşünün.Erşan Kuneri’nin dizisi o potansiyele sahip aslında ama o çıkana kadar sansürün dozu falan iyice artacak gibi...
Daha dün izledim4.sezonda küfürler sansürlü
Bize özeldirAcaba tüm ülkeler için geçerli mi bu durum, sansürlü Rick and Morty mi olur ya.@MEnes
Bize özeldirİşin tuhafı sansür de dandik bir sahnede küfür var öbür sahnede aynı küfür sansürsüz falan
Katılıyorum şahsen sürekli izlemişlipim yok ama bana çok saçma geliyor.Sanki zorla güldürtüyorlar gibi.Dizinin zaten isminde bir anormallik göze çarpıyor, Kalk Gidelim yok Otur AşağıyaHocam duruşu bile komik zaten, garip bir tipi var adamın.Ceva aklıma geldikçe gülesim geliyor kendisine ama Geniş Aile tarzı bir dizide oynamalı ya.Kalk Gidelim nedir hocam...
Bence Cem Yılmaz'ın çoğu filmi yerel ama bu film uluslararası alanda da ses getirebilecek evrensel niteliklere de sahip. Bu açıdan underrated olduğu bile söylenebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?