@destere'yle birlikte tuhaf dizileriniz bitti mi yoksaİnanılmaz Örümcek Adam 1 - 2012 Andrew Garfield (7) Puan
Evet Tobeyli üçlemeden sonra yeni bir soluk , yeni senaryo ve yeni Örümcek Adam Hikayede sadece nasıl Örümcek Adam oluyor aynı diğer herşey değişmiş . Andrew mesala fotoğraf çekme işinde değil ayrıca okulda ezik yerine havalı takılıyor bence Tobey kadar olmasada idare ederdi Onunla devam serisi olsaydı
Bu sefer kötü adamımız Kertenkele ve bu filmi özel kılanda o bence
Rhys Ifans Başarılı canlandırmış
Ve en güzel dövüş sahnesi bence filmden
Aaa yok bizim tuhaf dizilerimiz bitmez @destere@destere'yle birlikte tuhaf dizileriniz bitti mi yoksa
@MasacRE- ile benim yerimiz dolmazAaa yok bizim tuhaf dizilerimiz bitmez @destere
@MasacRE- İle senin yerine @Harunnn60 ı transfer ettik
Bu film 70lerin filmi heralde ben hiç hatırlamıyorum sen 60 lar da mı doğmuştun kızJumanji 1995 (10) Puan
Çocukluğumuzun en önemli filmlerinden birisidir . Şu oyunu bizde oynasak derdik
Jumanji adında tehrikeli bir oyun ve bu oyunda zar atıyorsun karşına çıkan yazı mesala şu olacak diye görevler uyarılar veriliyor aynıları olduğun eve geliyor ve mücadele ediyorsun
Örümcek Adam dan mericeyn oynuyor filmde 13 yaşında
Filmi çoğunluk izlemiştir kesinlikle ama izlemediyseniz kaçırmayın derim izlediysenizde tekrar bir anıları canlandırmanızı öneririm @Harunnn60 @kerem @MasacRE- @sokak sanati @serhatt @dreamy @Yiğitt @mrt-06 @destere @xemrexxx @Maskeli Fedai
Yazıyorya körmüsün ayoll 95Bu film 70lerin filmi heralde ben hiç hatırlamıyorum sen 60 lar da mı doğmuştun kız
İŞİM OLMAZYazıyorya körmüsün ayoll 95
Çok iyi bir filmdir izle
Aa bunu izlemedim ama buna benzer bir film izlemiştim direkt o geldi aklıma.Jumanji 1995 (10) Puan
Jumanji adında tehrikeli bir oyun ve bu oyunda zar atıyorsun karşına çıkan yazı mesala şu olacak diye görevler uyarılar veriliyor aynıları olduğun eve geliyor ve mücadele ediyorsun
Filmi çoğunluk izlemiştir kesinlikle ama izlemediyseniz kaçırmayın derim izlediysenizde tekrar bir anıları canlandırmanızı öneririm @Harunnn60 @kerem @MasacRE- @sokak sanati @serhatt @dreamy @Yiğitt @mrt-06 @destere @xemrexxx @Maskeli Fedai
İzlemeni tavsiye ederim çok güzel bir filmdir yılına göre çok orjinal bir kereAa bunu izlemedim ama buna benzer bir film izlemiştim direkt o geldi aklıma.
Ekli dosyayı görüntüle 63369
Konusu:
Lise son sınıf öğrencisi Vee (Emma Roberts) Nerve adlı, doğruluk cesaret oyununun sadece cesaret kısmının yer aldığı bir sanal gerçeklik oyununa katılır. Ancak zaman geçtikçe iş oyun olmaktan çıkar, nitekim hareketlerinin oyunun "izleyenleri" tarafından manipüle edildiğini fark edecektir.
Konusu fena değilmiş, sanki izlemiştim bunu.Jumanji 1995 (10) Puan