Hahah güldürme beni.Profosor sahnesinden sadece ama onuda öldüğünü sandım içindi şuan etkilenmem bitti beceriksiz ecünnü
Hahah güldürme beni.Profosor sahnesinden sadece ama onuda öldüğünü sandım içindi şuan etkilenmem bitti beceriksiz ecünnü
Beim en etkilendiğim yıldırım kadının yıldırım saçarak eve girmesiydi videoda yok Kanım boşuna kaynamamış Kedi Kadından tanımasam bile kan çekmişHahah güldürme beni.
O adam takım lideriydi ama harcandı resmen. Bu işlerde oynayan oyuncunu popülerliği önemli malesef.Beim en etkilendiğim yıldırım kadının yıldırım saçarak eve girmesiydi videoda yok Kanım boşuna kaynamamış Kedi Kadından tanımasam bile kan çekmiş
Ama Razer gözlü adamı kıyamet kopuyor dövüşte kullanmamak filmin en hayal kırıklığı yeriydi
Aaa benim aklım hala 1.filmde onun razer atarak giriş yapmasıydı çok havalı başlamıştı aslında filme ve kurt pençeli adam gelene kadar lider o gibiydi evetO adam takım lideriydi ama harcandı resmen. Bu işlerde oynayan oyuncunu popülerliği önemli malesef.
Gerçekten mi. Sen öyle destere tipli adamları severdin aslındaAaa benim aklım hala 1.filmde onun razer atarak giriş yapmasıydı çok havalı başlamıştı aslında filme ve kurt pençeli adam gelene kadar lider o gibiydi evet
Kurt pençeli adam ilgimi çekmedi
Hhaha Aaa destere konusu açmadan günü bitiremedik yine ayollGerçekten mi. Sen öyle destere tipli adamları severdin aslında
Hareketleri destere gibi değil mi zaten Sevgilisi olan bir kadına yanaşıyor birde zaten 😵Hhaha Aaa destere konusu açmadan günü bitiremedik yine ayoll
Hhahah Aaa Razer gözlü adamda fena değil millet dövüşüyor o sadece öpüşme sahnelerindeHareketleri destere gibi değil mi zaten Sevgilisi olan bir kadına yanaşıyor birde zaten 😵
Öcü gibi sen nereden çıktın @Çiğdem-
Ahaha Bu konuyu da trollediler ya daha da bir şey demiyorumHhahah Aaa bizi kıskanmış bu seferde
Bu da iyice ilgisiz kaldı ayoll kedi gibi yanaşacak yer arıyor
X-Men izle sende kıskandıysan @Harunnn60Ahaha Bu konuyu da trollediler ya daha da bir şey demiyorum
Yalnız sen bu konuya yorum yaptıkça konunun üzerinden ölü toprağını attın bi Fark ettin mi sendeX-Men izle sende kıskandıysan @Harunnn60
Hahah Aaa bizim işimiz o cnmYalnız sen bu konuya yorum yaptıkça konunun üzerinden ölü toprağını attın bi Fark ettin mi sende
Özelden attım.Hahah Aaa bizim işimiz o cnm
Şimdi 3 filmi izledik devamı ne olacak
Aaaa izlemiş birde beni kandırıyor. 😵😵
Magneto ve Profosorun gençliğini anlatıyor film onların bu kadar kardeş gibi dost olduklarını anlayamamıştım o açıdan iyi olmuş Magneto haksızda değil
Yalnız bu filmde olan kötü karakteri çok beğendim bozuk parayla harcandı resmen Bozuk parayla öldü alnından içeri girip çıktı
Mutant gençlerden sarısın oğlanı beğendim sadece Melek diyen kıza gıcık oldum zaten o melek kanatı değil kelebek kanatı
Phil dizisindeki Melisa ecünnüsü göründü oydu kast ettiğin sanırım @Harunnn60 😱
Kurt Pençeli adamıda kısa sahende gördük Son sahnede Magneto doğdu
Aaa kandırıp yorum yaptım yorumlarız diye ama hemen kızıp kaçmışsınAaaa izlemiş birde beni kandırıyor. 😵😵
Beğenmene sevindim.
Şu sahnede inş ölür şu kız dedin mi içinden.
Niye beni kandırıyorsun. Ciddi ciddi inandım bende.Aaa kandırıp yorum yaptım yorumlarız diye ama hemen kızıp kaçmışsın
Ne bileyim hemen gideceğiniNiye beni kandırıyorsun. Ciddi ciddi inandım bende.
Kurt pençeli adamın yaşlanmama özellği var. Vücudu da zaten kendini yeniliyor. Anladın dimi.Ne bileyim hemen gideceğini
Bu kadın her rolde gıcık sanırım inş diğer serilerde yoktur
Şu sarışın oğlan iyiydi büyümüş hali ne acaba
Ama Kurt Pençeli adam neden ayı yaşta duruyordu hiç yaşlanmıyormu yine aynıydı
Yaşlı halinide seviyordumda burada hikayesini daha iyi anladık ama onun parayla öldürdüğü adamı bu seride daha çok sevdim keşke ölmemiş olsada yeni seride gelseydiKurt pençeli adamın yaşlanmama özellği var. Vücudu da zaten kendini yeniliyor. Anladın dimi.
Evet benimkini rolü gııcktı ama güçleri nasıl. Elmas kız.
Sarışın oğlan hangisiydi unuttum Mağneto'yu daha bir sevmişsin cnm Yaşlı halini seviyor muydun bu kadar