En Son İzlediğiniz Film? 🎞

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Inarritu'nun izlediğim 3.filmi ve bunu da oldukça başarılı buldum.Ölüm üçlemesinin de 2.filmi aynı zamanda.İlk filme göre oyunculuklar daha iyi tabii ki.Bir de bu filmde karakterler birbiriyle daha ilişkiliydi.

Ufak tesadüflerin,hayatımızı nasıl değiştirebileceği ve tüm hayatları nasıl yıkabileceğini iyi bir olay örgüsü ve doğrusal olmayan anlatımıyla iyi göstermiş.Bu bakımdan zaten filmin kurgusu da çok başarılı.

Sahnelerin karmakarışık olması hiç kafa karıştırmadı sadece filme daha iyi odaklanmamı sağladı.Bu karıştırma şeklini en çok Pulp Fiction filmine benzettim.Ama esinlenme gibi bir durum söz konusu değil.

Sean Penn ve Benicio Del Toro çok iyi filmin en iyisi Naomi Watts.Mulholland Dr. ve bu filmde depresif rolleri çok iyi oynamış.

Amores Perros biraz daha iyiydi ama bu film hem onu hatırlattı hem de daha kaliteli oyunculuklarıyla daha iyi bir seyir zevki verdi.

8/10

Saf dram olan aşk filmleri genelde beni boğar.Üstüne bir de sıkıldığım Nazi-Yahudi olaylarına da değinince film yer yer sıktı.

Filmden pek etkilenemedim açıkçası ancak kötü bir film de değildi.Sevmediğim bir tür ve bunun üzerine pek de bir şey koyamayan bir film.

Ama oyunculuklar muhteşem.Michael'in gençliğini oynayan çocuk ve Ralph Fiennes iyi.Ama filmin asıl yıldızı Kate Winslet.Aynı yıl yine bir romantik dram olan Revolutinary Road filmini daha çok beğenmiştim ama bu film Akademi'nin daha çok dikkatini çektiği için bu filmle Oscar'ını almış.

Pek etkilenemedim,soğuk bir filmdi.Ama türünü sevenler başucu filmi yapabilir.

6.7/10

Bu filmle Ben Affleck yönetmenliğindeki 3 filmi de izledim.Yönetmenliğinin oyunculuğundan çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Şu 3 filmden izlenimime göre akıcı ve pek de mantık hatası bulunmayan hikayelerini gayet iyi bir şekilde kameraya aktarabiliyor.

Bu filmde Ben Affleck bolca Heat'ten etkilenmiş.Tabi Heat gibi bir soygun filmi gelmez ama bu film de onu anımsattı bana ve onun kalitesine biraz olsun yaklaşabilmiş.Zaten Ben Affleck'in favori 11 filmi arasında olan bir filmmiş.

Oyunculuklar ise fena değildi.Filmin en iyisi Jeremy Renner.Rebecca Hall da iyi.Ben Affleck de idare eder işte.

Aksiyon filmleri günümüzde bu kadar iyi çıkmıyor.Romantizm de abartmadan vardı.Başarılı bir film çoğu açıdan.

7.5/10

Yorumlara filan bakınca çok iyi bir film bekledim ama öyle olmadı. Kötü değildi fakat bazı yerleri sıkıcıydı, olayı biraz fazla abartmışlar bence. Bi kız için adam ne hallere düştü o kadar da olmaz yani
Sonunu beğendim kızın adının Sonbahar olması iyiydi

7/10

İnsanın en büyük düşmanının ego olduğunu anlatan güzel bir filmdi. Tek tek hatırlayamıcam ama çok iyi replikler var içinde, konuyuda gayet akıcı bir şekilde anlatmışlar beğendim filmi.

Jason Statham reyizi aksiyon filmlerinde görmeye alışkınız bu filmde görmek biraz şaşırttı ama rolünün hakkını vermiş.

Biraz karışık bir film ama sonunda istediğiniz cevapları alıyorsunuz. Fight Clup sevenler bu filmide sevecektir bence, ikisinin benzer yerleri var.

8/10

Diğer zombi filmlerinden farklı olarak daha romantik ve komik bir filmdi. Fazla bir beklentim yoktu ama çok beğendim. Zombilere biraz daha vasıf yüklemişler değişik ve hoş birşey olmuş. Az çok filmin nasıl ilerliyeceği tahmin edilebilir ama yinede iyiydi.

Nicholas Hoult'u Skins dışında izlememiştim. Oyunculuğunu bayaa geliştirmiş, aşık zombiyi çok iyi oynadı. Bazı sahnelerde de sesli güldürdü

Teresa Palmer'de iyiydi, yalnız bu kızda bişey var. Bundan önce 2-3 filmini daha izledimde bende hep aynı etkiyi bırakıyor, her filminin sonunda tam aşık olunacak kız diyorum hep

Eğlenceli, komik ve aksiyonlu bir filmdi, tavsiye ederim.

8.5/10

İş hayatındaki yoğunluğundan dolayı ailesine pek fazla zaman ayıramayan Michael Newman'ın hayatını kolaylaştırmak adına çok yönlü kumanda almaya gitmesiyle birlikte olaylar başlıyor. Filmin vermek istediği mesaj ''önce aile''. Elimizdekilerin kıymetini kaybedince değilde, kaybetmeden de bilmek gerekiyor. Sevdiklerinizle birlikte dolu dolu vakit geçirmek gerektiğini anlatıyor. Baştan sona kadar çok iyi ilerliyor film, sonlara doğru dramda arttı ben bile biraz duygulandım ama tam o sırada Sandler reyiz güldürdü

Hayatın anlamını sorgulatan bir film, bence herkesin en az 1 defa izlemesi ve ders çıkarması gerek.

9/10

Özellikle @Tolstoyevski'nin meraklandırmasıyla uzun zamandır izlemek istediğim bir filmdi ve Oscar sonrası izlediğim ilk eski filmlerden oldu.

Film gerçekten kült kelimesine sözlükte örnek olarak gösterilebilecek nitelikte. Teknik açıdan zamanın çok ötesinde bir iş. Büyük ihtimalle o dönem için rekor bir bütçe harcanmıştır bu film için.

Sanırım bugüne kadar izlediğim en uzun film oldu. Filmde zamanı kullanmaktan hiç çekinilmemiş her şey detaylıca işlenmiş. Gerek var mıymış? Bence hayır, 2.5 saatlik bir sürede de gayet iyi bir film olurmuş hiçbir şey kaybetmeden...

Filmde bazı bölümlerde epey sıkıldım ama bazı sahneler de muhteşemdi ve hayatım boyunca aklımda kalacak nitelikteydi. Özellikle atlı sahneleri harikaydı.

Ben 1959 yapımı North by Northwest'i çok daha fazla sevmiştim ama bu filmin Oscarlık olduğu aşikar. Kazandığı 11 Oscar'a itiraz etmek zor. Müzikler filme yakışan efsanelikteydi. Charlton Heston özellikle o dönemli oyunculuklara bakıldığında muhteşem oynamış. Kostüm, senaryo, efekt vs onları almasa zaten ayıp olurmuş.

Bu arada filmi izlerken sıklıkla Gladiator geldi aklıma. Muhtemelen bir 50 yıl sonra da Gladiator, Ben-Hur'a yakın bir muammele görecektir.

Sonuç olarak bayılmasam da bir kez de olsa izlenmesi gereken önemli bir yapım.

8/10

Ne güzel filmdi be. Benide anneannem büyüttü, sanki kendimi izledim filmde. Çok güzel ve başarılı bir filmdi. Müzikleri çok iyiydi. Ne samimi bir film olmuş.

Nurgül'ün oyunculuğu çok iyiydi burada. Kendisine daha çok iyi karakterleri yakıştıyorum aslında ama yine beğendim oyunculuğunu.

Fazla uzatmayacağım. Filmi çok beğendim. Çınar Ağacının altı ne güzel yer. Barış çok samimi birisi, neden hiç dizilerde yokki.
Çok tatlı çocukmuş.

9.5/10

Benim de @Danger UA! gibi izlediğim üçüncü Inarritu filmi oldu ve yine çok iyi. Bu adam gerçekten büyük yönetmen. Bir filmini daha etkinlikte izleyeceğiz, diğer filmi de bakalım Babel forumda beğenilirse bir sonraki etkinliğe alırız.

Filmin çok karmaşık bir kurgusu vardı. Bence buna gerek yokmuş düz anlatımı tercih ederdim ama ilk başlarda yorması dışında çok da sıkıntılı bir durum değildi...

Oyunculuklar muhteşemdi. Herkes muhteşem oynamış. İki oyuncusunun Oscar adayı olmasına hiç şaşırdım. Belki biraz abartılı olacak ama gelmiş geçmiş en iyi toplu performans olan filmlerden biri bile olabilir bence. (ilk 3, ilk 5 değil belki ama ilk 20-30'da düşünülebilir)

Naomi Watts'ı The Impossible'da beğenmiştim ama onun dışındaki filmlerde pek dikkatimi çeken bir oyuncu değildi. Burada resmen döktürmüş. Bundan sonra kendisine daha olumlu yaklaşacağım sanırım.

Sean Penn'e bir kez daha saygı duydum. Galiba onu da en çok beğendiğim film bu oldu. (Çok fazla filmini izlemedim aslında, daha fazla filmini izlemem lazım)

Benicio Del Toro'yu birkaç yapımda izlemiştim ama bu kadar iyi bir oyuncu olduğunu bilmiyordum. O da harika oynamış.

Filmde katil gibi gözüken adam aslında hepimiz olabiliriz. Bir anlık dikkatsizlik birkaç cana mal olabilir. Allah kimseye göstermesin böyle bir şey. Bir insanın başına gelebilecek en kötü şey belki de.

@gundix123 @destere siz de izleyin isterseniz filmi. @berkann da izlemişti bu filmi o nedenle etkinliklerde yer almaz ama kaliteli film ve Inarritu'dan eksik filminiz kalmamış olur.

8.5'a çıkma noktasında kararsız kaldım, belki ileride filmin bendeki etkisi artarsa çıkabilirim de:

8/10

Ben bu hafta Biutiful'u da izlemeyi düşünüyorum.Karakterlerin bağlantısı çok iyiydi aslında hiçbiri suçlu sayılmaz ama hepsi büyük acılar çekiyor.

Suçlarından arınan Jack'in başına böyle bir durum gelmesi ve bir kadının ailesinin dağılması çok acı ve gerçekten bunda abartılan bir şey yok.Hayatın içinde olabilecek şeylerden.

Bu arada Naomi Watts'ın birkaç filmini daha izlemeyi düşünüyorum The Impossible nasıl? Bir de The Painted Veil var onu da izleyeceğim.

Bekle, Babel'den sonra izleriz eğer forumda pek beğenilmezse. Beğenilirse zaten sonraki sezona alırız.

The Impossible bence en iyi felaket filmlerinden biri. Gerçi bilim kurgular dışında başka felaket filmi izledim mi emin değilim ama iyi filmdi.
The Painted Veil şimdilik pek ilgimi çekmiyor ama kısmet.

Son zamanlarda dizilere yığıldığımdan bir film izlemek istiyordum. O film bu film olabilir.
Zaman bulabilirsem izlerim @OzaN.

Etkinlik filmleri de var. House of Cards ve Bates Motel dışındaki dizilerde acele etmesen de olur, eskiden dizi izlemiyordun şimdi film izlemiyorsun sanki.
Evet filmlerden uzaklaştığımı söylemek yanlış olmaz. Belli bir doyum noktasına ulaştım sanırım.
Ama işte hep dizide olmuyor zaman zaman film izlemeyi de özlüyorum.

Yani aslında şu anda süreklilik gerektiren çok dizi izlemiyorum -Better Call Saul ve Vikings'i saymazsak, ki onlarda haftada bir bölüm- ama son zamanlarda 2 bölüm Friends ve 1 bölüm Shameless izlemek günlük normal işlerimden biri haline geldi. Onlar da meşgul etmeye yetiyor.

Dengede tutmak lazım, bu hızla gidersen önemli dizilerin hepsini bitireceksin, çoğunu izledin bile zaten.
Bates Motel ve House of Cards zaten yeterince oyalıyor. 1-2 haftaya onlar bitince programlarımız rahatlar herhalde ama yine de araya film yerleştirmeye bak.

Kate Upton için izlemiştim ama o da filmin 53. dakikasından sonra görünmeye başladı. Erkekler için sıkıcı bir film olabilir ama kızların çok beğeneceği bir film olmuş. Fazla güldürmedi ve son 2-3 dakikaya kadar da bayaa sıkıldım. Sonda Jamie Lannister reyizin camlarla olan ilişkisi güldürdü

Cameron Diaz yaşlanmış bu roller gitmiyor artık, umarım daha farklı rollerde görürüz bundan sonra.

Kate Upton yine bi oyşşş dedirtti
Oyunculuk adına pek fazla bişey yapmadı ama duruşu bile yeter

6/10

Bu mesaj konunun sayfa atlaması için yazılmıştır.

(Aşırı yoğunluktan imdb sayfaları yüklenmiyor.)

Bu mesaj konunun sayfa atlaması için yazılmıştır. --- 2

Bu mesaj konunun sayfa atlaması için yazılmıştır. --- 3

Son zamanlarda çok sayıda film izledim ama hiçbirine yorum yapamadım. Kısa kısa yazayım bir şeyler.

David Fincher'ın izlemediğim filmi kalmasın diye izledim. Aslında başka yönetmenin filmi olsa izlemezdim çünkü zaten kitabı ve daha önceden çekilmiş bir filmi var. Açık söyleyeyim sıkıldığım tek David Fincher filmiydi. Uyku getirici bir ilk kısım var. Olaylar çözülmeye başlayınca bile seyirciyi içine çekemiyor film. Atmosfer ve müzikler güzel. Daniel Craig'i pek beğenmedim ama Rooney Mara müthiş oynamış. Ayrıca hikayede bir sürü isim var ama hepsi önemsizce geçmiş ve kimin kim olduğunu anlamak zor. Bir ara kim kimin yiğeniydi-oğluydu derken filmden soğudum iyice.

Sonda Lisbeth'in bankaları nasıl dolandırdığı da hemen aceleye getirilerek anlatıldı.

6.5/10

gibi
Güzel filmdi bence. Yönetmenin tarzını çok beğendim.Yaz mevsiminin günler geçtikçe kışa doğru gidişine resmetmeleri güzel olmuş. Ayrıca beklenen-gerçekte olan sahneleri de güzeldi. Summer ise kadınları anlatan bir karakter olmuş gerçekten.Joseph Gordon-Levitt'i beğendim. Zoey Deschanel de çok tatlı bir kadınmış. İlk bu filmini izledim, takibe alacağım.

Aşka inanmaz ama ayrıldıktan 3 ay sonra evlenir.

7.5/10

Spike Lee gibi ünlü bir yönetmenin izlediğim ilk filmi.Filmin orta kısımları bana biraz uzun ve gereksiz geldi ama son 30 dakikası çok iyiydi. Bir hayatın kaybolup gidişini, umutsuzluğu çok iyi anlatmış film. Edward Norton yine daha öncekilerinden farklı bir rolde ve yine müthiş. Philip Seymour Hoffman, Barry Pepper gibi isimler de çok başarılıydı. Ama Philip Seymour Hoffman'ın karakterinin öğrencisiyle olan ilişkisi filmle çok alakasız ve saçmaydı.

Son 30 dakikada Monty'nin kendini arkadaşına dövdürdüğü sahne ve en sonda babasının ona kaçıp hayatını kurtarmasını söylediği ve ardından Monty'nin morarmış gözlerindeki umutsuzluğun ardından gelen kapanış mükemmeldi.

7.7/10

Oyuncu kadrosu ve yönetmeni beni izlemeye cezbeden bir filmdi. Ama bana çok sıkıcı geldi film. 3 saat boyunca göz kapaklarımı zor tutabildim. İzlediğim en sıkıcı Spielberg filmi. Ama oyuncu kadrosunu tek tek saymak istemiyorum herkes mükemmeldi.

Anthony Hopkins'in sondaki konuşması da mükemmeldi.

6/10

Steve Carrell için izlediğim klasik bir Judd Apatow filmi.Daha komiklerini izlemiştim.Ama yer yer güldürdü yine de.Zaten çok beklentim de yoktu.Çerezlik kaliteli sayılabilecek bir komedi.

6/10

Hayatın monotonluğundan, hareketsizlikten sıkılanların izlemesi gereken bir film. Ben Stiller'dan bu kadar iyi bir film beklemezdim. Hareketli ve hiçbir anından sıkılmayacağınız bir film. Dram ve komedi dengesi iyi tutturulmuş.

8/10

Moderatörün son düzenlenenleri: