İkisi de sevdiğim filmler.Little Miss Sunshine (2006) - IMDb
Directed by Jonathan Dayton, Valerie Faris. With Steve Carell, Toni Collette, Greg Kinnear, Abigail Breslin. A family determined to get their young daughter into the finals of a beauty pageant take a cross-country trip in their VW bus.www.imdb.com
Çok beğendiğim bir film oldu. Baştan sona çok iyiydi.
Karakterlerin hepsi birbirinden farklıydı, ve bu çok hoşuma gitti.
Senaryo pek farklı olmasa bile sonuyla hem duygulandırdı hem düşündürdü. İzleyin derim.
9/10
American Beauty (1999) - IMDb
Directed by Sam Mendes. With Kevin Spacey, Annette Bening, Thora Birch, Wes Bentley. A sexually frustrated suburban father has a mid-life crisis after becoming infatuated with his daughter's best friend.www.imdb.com
Uzun zamandır ertelediğim bir filmdi.
Bu film de karakterleriyle öne çıkan bir film oldu. Karakter farklı ve enteresandı. Biraz absürt gibi dursalar da filmin gerçekliğinden bir şey kaybettirmemiş bu. Absürt dediysem de sadece kameralı çocuk gerçek hayattan farklıydı biraz.
Anlatımıyla, sürprizleriyle beğendiğim bir film oldu. Böyle bir filmde bu tür bir sürpriz beklemiyordum. Ama tabi bunda finale doğru hikayenin çok iyi işlenmesi de büyük etken.
Kevin Spacey iyi oynamış. Diğer oyuncular da idare ederdi.
8,5/10 ('tan 8)
Frozen (2013) - IMDb
Directed by Chris Buck, Jennifer Lee. With Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff, Josh Gad. When the newly crowned Queen Elsa accidentally uses her power to turn things into ice to curse her home in infinite winter, her sister Anna teams up with a mountain man, his playful reindeer, and a...www.imdb.com
Uzun ve zorunlu bir aranın ardından sahalara geri döndüm.
Yorum şurada: https://fav10.net/forum/threads/frozen-karlar-Ülkesi-2013-film-bilgileri-yorumları.209280/#post-1687719
İkisi de sevdiğim filmler.
Yalnız 8.5'tan 8 nasıl oluyor onu anlamıyorum. 8.5'tan 9 olmaz mı yuvarlama işlemi gereği?
Bence de olmalı ama olmaz.Mantıken öyle olmalı ama benim sistemimde buçuklu puanlar üste ya da alta tamamlanabiliyor.
Imdb'de buçuklu puanlar olmalı kesinlikle. 7,5'tan da 8, 8,5'tan da 8 verilebiliyor.
Mantıken öyle olmalı ama benim sistemimde buçuklu puanlar üste ya da alta tamamlanabiliyor.
Imdb'de buçuklu puanlar olmalı kesinlikle. 7,5'tan da 8, 8,5'tan da 8 verilebiliyor.
Bence de olmalı ama olmaz.
Saçma bence senin yöntem. Buçuk verdiysen üsta tamamlayacaksın, üste tamamlamayacaksan buçuk vermeyeceksin.
madem 8 vereceksin niye buçuğa çıkıyorsun bre müslüman)
7.5 kulan o zaman 8'ler daha anlamlı olsun?8,5 verdiğim film 8 verdiğim filmden daha üstündür. Ve dikkat ettiyseniz önüme gelene 8 veriyorum.8,5'tan 8'e yuvarlamamın sebebi de aslında bu. Filme 8 veriyorum ama 8 verdiğim filmlerden ayırmak istiyorum.
8,5'tan 9 verdiğim filmler de var, ender olsa da.
Sistemim biraz garip ama bence güzel.
7.5 kulan o zaman 8'ler daha anlamlı olsun?
Böyle şeylere takıntılı kişiler için zor bir durum aslında. Mesela Blue Jasmine'e verdiğim 7.0 puan acaba az mı oldu diye düşünüyorum zaman zaman. Filmi izlerken çok beğendim akıcıydı falan ama 8'lik kadar da iyi değildi. 7.5 olsa IMDb'de 7.3 civarı bir yerden 7.5 verirdim mesela o filme.Mantıklı.Kendi kendime bir düzenlemeye gideceğim zaten ama boş vakit bulamıyordum.
Böyle şeylere takıntılı kişiler için zor bir durum aslında. Mesela Blue Jasmine'e verdiğim 7.0 puan acaba az mı oldu diye düşünüyorum zaman zaman. Filmi izlerken çok beğendim akıcıydı falan ama 8'lik kadar da iyi değildi. 7.5 olsa IMDb'de 7.3 civarı bir yerden 7.5 verirdim mesela o filme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?