En Son İzlediğiniz Film? 🎞

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tam araştırmadım mobilden, Ölümcül Deney'in yeni filmi çıkacak mı? Son film ne zaman? @OzaN , @berkann .
 

Filmle ilgili yorumum için tıklayın.
 
Iskelet Anahtar. 10 | 10

Ya ne filmdi be yuh. Halen etkisindeyim ilk başları 2. Sınıf korku filmi gibi geldi ama sonra film açıldı ya çok iyidi mutlaka izleyin. 😱 :D

Keşke 2.si olsaydı çok iyi olurdu..
 
Son düzenleme:
http://bit.ly/1j4dNRr
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

https://fav10.net/forum/threads/dallas-buyers-club-2013-film-bilgisi-yorumları.209281/#post-1690864

önce di capriolu olan filmi sonra dallası izlemeyi düşünüyorum ikisinide izlemeyecektim, ama mattew mc cloough fikrimi değiştirdi?
 
DiCaprio'lu da rolü pek fazla yok ama onun yerine hoşuna gidecek başka şeyler var o filmde. :D Bekliyoruz yorumlarını iki film için de. :):)

:)))

tiyoyu dün kaptım dün o film hakkındaki yorumlarda:)) hatta @gundix123 ve @berkann arkadaşlarımız rahatsız olmuş o kısımlarda.... o kısımlarda insan rahatsız olurmu ?:) tam benlik filmmiş :))
 
sanat sadece elbiseli yapılır diye bir kural yok? sanatta icraat önemli? bahsettiğine görede bayağı icraat varmış :)

Tabiki de öyle bir kural yok ancak o sahneler bir şey ifade etmiyordu. Ya da ifade edilen şeyi ben anlamadım. Neyse sonuç olarak sen seversin, izle. :D
 
Tepenin Gözleri

Puan veremedim film tam tarzım, güzel ama duygu yok. :D

Bir çocuğun babası yanıyor, ablası tecavüze uğruyor, annesi ölüyor ama çocukta duygu yok. :D Nasıl iş anlamadım.
 

Eddie Murphy'nin başrolde yer aldığı 'Kelimeler Yetmez' ya da orjinal ismiyle 'A Thousand Words' filmini izledim ve çok beğendim. Şunu net bir şekilde ifade edeyim, farklı bir filmdi. O yüzdendir ki, çok beğendim.

Bir ağacın yaprağı kadar kelime sarf edeceksin ve o kadar hakkın var ama tek sorun, o ağaçtaki yaprak bittiğinde öleceksin. İnsan öyle bir olay karşısında susmayı öğrenir, tabi çok konuşmayı seviyorsa. Jack McCall da aynen böyle oldu. Bu ağaç hayatında öyle şeyler değiştirdi ki, o sayede çok şey öğrendi. Hiç konuşmadan bir şey anlatmak, hatta yazmak bile büyük bir bitiriş. Ne konuşacaksın, ne yazacaksın, iç sesinle baş başa olacaksın. Çok konuşan biri içinse bu tam bir yıkım olur. Hayatı konuşmak ile geçiyorsa, kendini düşünüyorsa ve başkalarını düşünmeyen birisi için bu ağaç, değişimin ta kendisidir. Jack McCall, Dr. Sinja ile iletişime geçtikten sonra hayatı çok farklı oldu.

Filmi çok beğendim ve başlangıç ile sonu iyi bağladılar. Hayatımda böyle bir şey olsa, benim için o kadar da sorun olmazdı. Ben genel olarak iç sesimle konuşan biriyim ama yine de sorunlar olur. Mesela çok konuşan biri için, hiç kimseyi dinlemeyen ve sadece kendini düşünen birinin mutlaka böyle bir ağacı olması lazım. Böyle farklı konulu filmleri beğeniyorum ve böyle farklı filmlerin artmasını can-ı gönülden istiyorum. Klişe senaryolar sıkıyor artık yani.