En Son İzlediğiniz Film? 🎞

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yorumum=> BURDA
 
Mutlu Aile Defteri

Filmi genel olarak beğendim. Yer yer komedi yer yer dram vardı. Aile kavramıyla ilgili güzel mesajlar veriliyordu. Tuncel Kurtiz çok iyiydi. Üstatı rahmetle anıyoruz. Üstattan sonra en çok İlker Aksum'u beğendim. Komediye yakışıyor. Bakalım yeni dizisinde ne yapacak?

Binnur Kaya, Bülent Emrah Parlak, Büşra Pekin ve Goncagül Sunar da çok başarılılardı. Öner Erkan'ın oyunculuğunu yine itici buldum.

Tabii film bu kadroya rağmen daha iyi olabilirdi. Senaryo daha hızlı akabilirdi ve sonunu daha iyi bağlayabilirlerdi.

Filme Puanım: 7.4/10
 

Serinin 4.filmini izledim. Bu filmde heyecan ve aksiyon olarak iyiydi. Ama senaryo olarak vasattı bence. Oyunculuklar çok iyiydi. Michael Scofield reyizde vardı filmde, Prison Break dışında bir yapımda görmek iyi oldu.

Soundtrack'lar süperdi.

Zombiler abartılmıştı bu filmde, ağızları ahtapot gibi açılıyor filan


Milla Jovovich ve Wentworth Miller için puanım

7/10
 

Yine heyecan ve aksiyon dolu, bol efektli bir filmdi. Filmin senaryosu her filmde biraz daha kötüleşti bence, bu filmde de senaryo vasattı.

Zombiler silah kullanıyor, araba sürüyor filan


Michael Rodriguez bu filmde de dirildi
Milla Jovovich yine çok güzeldi, zaten 6.filmde gelirse sırf onun için izlicem


6/10
 
Sihirbazlar Çetesi'ni izledim. Çok karışık bir film ve pek de beğenmedim. O yüzden yorum yapasım gelmiyor.
 
Blue jasmine'i izledim. Harika bir film yapmis gercekten Allen usta. Cate Blanchett inanilmaz oynamis, yasamis karakteri adeta, sapka cikarilir bu oyunculuga. Oscar mutlaka onun olmali bu sene...
 

Filmi ödül mevsimi içerisinde gördüğüm ilk andan itibaren, filme sempatiyle bakmaya başlamıştım. Aslında ne konusunu okudum ne fragmanını izledim ama öyle oldu işte...

Filmi seveceğimi tahmin ediyordum ama bu kadarını da gerçekten hiç beklemiyordum. Harika bir film olmuş. Yılın şu ana kadar izlediğim filmleri arasından en iyilerinden biri...

Bu yıl pek çok eleştirmen ödülünden ödül ve adaylık kazanan Brie Larson'un oyunculuğuna bayıldım. Film daha popüler olsaydı muhtemelen Oscar adaylığı bile kazanabilirdi.

Brooklyn Nine-Nine'ın Rosa'sına filmde rastlamam hoş bir sürpriz olsa da pek bir rolü yoktu kendisinin.

Sanırım Fruitvale Station'dan sonra bu filmi de çok beğenmem daha fazla bağımsız film izlemem gerektiği konusunda bir işaret olmalı.


Neticede zaman zaman gülümseten, zaman zaman etkileyen sıcak bir film olmuş. Bu yıl aday olduğu "gözden kaçan en iyi film" tarzı adaylıkları hakediyor gerçekten ve gözden kaçıp adından az söz ettirmesi üzücü bu filmin.

Bu yılın filmlerine verdiğim en yüksek puanlardan biri olacak:

9/10
 
Son düzenleme:

Ortalama bir Gangster filmiydi. Konuları genel olarak aynı oluyor zaten böyle filmlerin. Bi Robert De Niro, bi Al Pacino'nun gangster filmlerini böyle filmlerden ayıran konunun işlenişi oluyor bana göre. Üstadların filmleri en ince detaya kadar herşeyi anlatıyor. Ama bu filmde konu aynı ama işleyiş hızlıydı. 10 dk. çocukluklarını gösterdiler, sonra 20 yıl sonra yazdı, bi bakmışız gangster olmuş hepsi. Filmi kötülemiyorum gangster filmlerini sevdiğim için beğendim bu filmide. Gansgter yaşam tarzı, partiler, filan hoşuma gidiyor ama filmin süresini uzun tutup işlenişi daha iyi yapabilirlerdi.

7/10
 
Noone Lıves( Herkes Ölecek)

Kuzenim tavsiye etti. Vahşet filmi çıktı. Pek beğenmedim. İzlemeye değmezmiş..