En Sevdiğiniz Birol Güven Dizisi Hangisi?

Hangisi/Hangileri?

• Kullanılan toplam oy
    47

Selami ve Gönül gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.
Hasan'ın bestesi de harikaydı.

Benim için En Son Babalar Duyar ve Çocuklar Duymasın'ın yeri ayrıdır diğerlerine göre, Kadir karakterine spin-off bile çekilebilir hatta.
Onun dışında zaten ankette bulunan hemen hemen tüm dizilere hakimdir çoğu kişi, hepsinin ortak özelliği ise sonradan bozmaları maalesef.

Reactions: ömer karataş
Mali yaptığı işlerle sürekli babasına gözüne giriyordu ve Kadir fena halde sinirleniyordu. Sahte diploması vardı Mali'nin ama babası bilmiyordu. Sonradan öğreniyordu galiba ama öğrenemiyor da olabilir.

En yakın zamanda bölümleri izlemeye başlarım.
Merak ettim.

Evet Birol güven ve paket satişlari
Kadın İsterse + ÇD + ESBD
Resmen kanala ambargo koymuştu şimdi TRTye yapıyor aynısını
O sezonları efsanedir benim için
Çocuklar Duymasın tgt ve atv efsaneydi evet atv ilk bölümü ana haberden izlemiştim bölüm öncesi
Star sezonunda Haluk karakterini bozdular Meltam falan değişmiş sonra Haluğuda kovmuslardı

Ayrılsak Beraberiz Trt o kısa saçlı kadınla iyiydi ama Diğer kız gelince Çocuklar Duymasın çakması yaptılar diziyi kanalda değiştirip

Reactions: Forumdash
Ben bazı dizilerin sonunu bilmiyorum, çocukluğumda izlediğim yani hatta Cennet Mahallesi'nin finalini bile 3 sene önce Youtube'den izlemiştim.

Evet Jansetli bölümler daha güzel bence de
Ayşe Tolga da iyiydi ama Janset'in göstermiş oldugu enerjiyi alamıyordum. Janset baya farklı duruyor ekranda
Neyse Ayse Tolganın son halini gördün mü @serhatt onu savunuyordu bana

Hala laf sokmalara devam etsede geç olsun güç olmasın diyoruz. Fox birliği bozulmasin

Bu arada Ankete Öğretmen Kemal'i koymayan @mrt-06 'yı kınıyorum. Eşsiz bir diziydi oda
Başka bilerek koymadıklarım da var.

Birol ustam biz zor zamandayken 2 dizi yapmıştı bizi, vefasını asla unutmam.
@xBUGRAx