xBUGRAx
Emekli
Pazar'a FOX ne koysa sürüyor maşallah O Hayat Benim ve Savaşçı gibi.5 yıl Pazar akşamı ekmeğini yerken hiç böyle konuşmuyordun. Nankör çıktı buda. Gerçek Foxcu @haluk792 muş. Geç oldu anladık reis. @Billy Kane
Pazar'a FOX ne koysa sürüyor maşallah O Hayat Benim ve Savaşçı gibi.5 yıl Pazar akşamı ekmeğini yerken hiç böyle konuşmuyordun. Nankör çıktı buda. Gerçek Foxcu @haluk792 muş. Geç oldu anladık reis. @Billy Kane
Hatandan dönmene sevindik. @sokak sanati
Pazar'a FOX ne koysa sürüyor maşallah O Hayat Benim ve Savaşçı gibi.
Ay evet oda efsaneydi. Birol Arka Sıradakiler'in etkisinden çıkamayıp Ogretmen Kemal'i yapmıştı.Hala laf sokmalara devam etsede geç olsun güç olmasın diyoruz. Fox birliği bozulmasin
Bu arada Ankete Öğretmen Kemal'i koymayan @mrt-06 'yı kınıyorum. Eşsiz bir diziydi oda
Ay evet oda efsaneydi. Birol Arka Sıradakiler'in etkisinden çıkamayıp Ogretmen Kemal'i yapmıştı.
Tek günde bitirdim Aşk 101'i haliyle etkilendim kendilerinden.Profil photon yıkılıyor bu arada. Belirtmeden edemicem. Bi gün herkes Kaan'cı olacak demiştim. @Çiğdem
Başlamasın bence hiçbiriMint ekibinden de birkaç kişiyi bul etiketle. @denizz19
Konu bitti artık Birol Güven için bile bitmiştir bence.
Etkisinde kalmamıştı, aç gözlülüğünden yapmıştı.Ay evet oda efsaneydi. Birol Arka Sıradakiler'in etkisinden çıkamayıp Ogretmen Kemal'i yapmıştı.
Tek günde bitirdim Aşk 101'i haliyle etkilendim kendilerinden.
Minicik yüreklerin kader sınavında annelerin bitmeyen heyecanına ortak olacak yepyeni bir dizi.. OKS ANNELERİ @Billy Kane @sokak sanati
Bu dizinin sadece bu tanıtımından haberim var kimin dizisiydi bu.Minicik yüreklerin kader sınavında annelerin bitmeyen heyecanına ortak olacak yepyeni bir dizi.. OKS ANNELERİ @Billy Kane @sokak sanati
Birol'un bu da.Bu dizinin sadece bu tanıtımından haberim var kimin dizisiydi bu.