En Sevdiğiniz Birol Güven Dizisi Hangisi?

Hangisi/Hangileri?

• Kullanılan toplam oy
    47
En Son Babalar Duyar dizisinde Kadir'in köfteci dükkanı açtığı, türkü bar ve tatil köyü açtığı bölümler efsanedir.

Köfteci dükkanında Dombili Hasan'ın köfte bestesi vardı.

Türkü bara İbrahim Tatlıses gelmişti. Tabii çakma İbrahim Tatlıses. :D

Tatil köyüne de Çocuklar Duymasın oyuncuları katılmıştı. :)

Selami ve Gönül gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. :A Hasan'ın bestesi de harikaydı. :bhr:

Benim için En Son Babalar Duyar ve Çocuklar Duymasın'ın yeri ayrıdır diğerlerine göre, Kadir karakterine spin-off bile çekilebilir hatta. :A Onun dışında zaten ankette bulunan hemen hemen tüm dizilere hakimdir çoğu kişi, hepsinin ortak özelliği ise sonradan bozmaları maalesef.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Evet Birol güven ve paket satişlari:A Kadın İsterse + ÇD + ESBD :F Resmen kanala ambargo koymuştu şimdi TRTye yapıyor aynısını:A
O sezonları efsanedir benim için :Z :Z :Z Çocuklar Duymasın tgt ve atv efsaneydi evet atv ilk bölümü ana haberden izlemiştim bölüm öncesi :( Star sezonunda Haluk karakterini bozdular Meltam falan değişmiş sonra Haluğuda kovmuslardı :A

Ayrılsak Beraberiz Trt o kısa saçlı kadınla iyiydi ama Diğer kız gelince Çocuklar Duymasın çakması yaptılar diziyi kanalda değiştirip :(

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
O sezonları efsanedir benim için :Z :Z :Z Çocuklar Duymasın tgt ve atv efsaneydi evet atv ilk bölümü ana haberden izlemiştim bölüm öncesi :( Star sezonunda Haluk karakterini bozdular Meltam falan değişmiş sonra Haluğuda kovmuslardı :A

Ayrılsak Beraberiz Trt o kısa saçlı kadınla iyiydi ama Diğer kız gelince Çocuklar Duymasın çakması yaptılar diziyi kanalda değiştirip :(
Evet Jansetli bölümler daha güzel bence de:bhr: Ayşe Tolga da iyiydi ama Janset'in göstermiş oldugu enerjiyi alamıyordum. Janset baya farklı duruyor ekranda:bhr: Neyse Ayse Tolganın son halini gördün mü @serhatt onu savunuyordu bana :F

Hala laf sokmalara devam etsede geç olsun güç olmasın diyoruz. Fox birliği bozulmasin:A

Bu arada Ankete Öğretmen Kemal'i koymayan @mrt-06 'yı kınıyorum. Eşsiz bir diziydi oda:A
Başka bilerek koymadıklarım da var. :A

Birol ustam biz zor zamandayken 2 dizi yapmıştı bizi, vefasını asla unutmam. :T @xBUGRAx

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961