buyrun binim
buyrun binim
ben orada geyik yaptığını düşünmüştüm açıkçası aşağı yorumlarda ciddi olduğunu görünce çok şaşırdım@yatutarsa sayesinde yaptığım saçma sapan yorumla kendimden tiksindim. Neferian'da ne artistmiş o zamanlar.
Neden öyle birşey yazmışım bilmiyorum. Eski yorumlarımı okuduğumda (genellikle karşı karşıya gelmemek için çaba sarf ederim) deve kuşu misali kafamı gömecek yer arıyorum.ben orada geyik yaptığını düşünmüştüm açıkçası aşağı yorumlarda ciddi olduğunu görünce çok şaşırdım
sinirli anıma denk geldi demişsin ya geçmişinden kaçamazsınNeden öyle birşey yazmışım bilmiyorum. Eski yorumlarımı okuduğumda (genellikle karşı karşıya gelmemek için çaba sarf ederim) deve kuşu misali kafamı gömecek yer arıyorum.
Yok orada atar yapmışım ya durumdan kurtulmak için öyle demişimdir.sinirli anıma denk geldi demişsin ya geçmişinden kaçamazsın
oo BuraK'tan yılın itirafıYok orada atar yapmışım ya durumdan kurtulmak için öyle demişimdir.
Hatırlamadığım içim emin konuşmadım tahmin yaptım. Eskiden ceza puanı falanda yoktu OzaN direk banlıyordu ya.oo BuraK'tan yılın itirafı
Kötüymüş önceden o zamanHatırlamadığım içim emin konuşmadım tahmin yaptım. Eskiden ceza puanı falanda yoktu OzaN direk banlıyordu ya.
Önceki sistem daha iyiydi.Eskiden hemen zevkine banlanabiliyordun.Şimdi banlanmak istesem kim uğraşıcak o ceza puanlarını toplamakla.Kötüymüş önceden o zaman
yoo şimdi de banlanmak çok kolay aslında küfür direkt ban sebebiÖnceki sistem daha iyiydi.Eskiden hemen zevkine banlanabiliyordun.Şimdi banlanmak istesem kim uğraşıcak o ceza puanlarını toplamakla.
Tamam sen bir dene banlanırsan bende yapıcam.yoo şimdi de banlanmak çok kolay aslında küfür direkt ban sebebi
benim öyle bir isteğim yokTamam sen bir dene banlanırsan bende yapıcam.
Denemekten birşey olmaz.benim öyle bir isteğim yok