buyrun binim
buyrun binim
ben orada geyik yaptığını düşünmüştüm açıkçası aşağı yorumlarda ciddi olduğunu görünce çok şaşırdım@yatutarsa sayesinde yaptığım saçma sapan yorumla kendimden tiksindim.Neferian'da ne artistmiş o zamanlar.
![]()
Neden öyle birşey yazmışım bilmiyorum.ben orada geyik yaptığını düşünmüştüm açıkçası aşağı yorumlarda ciddi olduğunu görünce çok şaşırdım![]()
sinirli anıma denk geldi demişsin yaNeden öyle birşey yazmışım bilmiyorum.Eski yorumlarımı okuduğumda (genellikle karşı karşıya gelmemek için çaba sarf ederim) deve kuşu misali kafamı gömecek yer arıyorum.
![]()
Yok orada atar yapmışım ya durumdan kurtulmak için öyle demişimdir.sinirli anıma denk geldi demişsin yageçmişinden kaçamazsın
![]()
oo BuraK'tan yılın itirafıYok orada atar yapmışım ya durumdan kurtulmak için öyle demişimdir.![]()
Hatırlamadığım içim emin konuşmadım tahmin yaptım.oo BuraK'tan yılın itirafı![]()
Kötüymüş önceden o zamanHatırlamadığım içim emin konuşmadım tahmin yaptım.Eskiden ceza puanı falanda yoktu OzaN direk banlıyordu ya.
![]()
Önceki sistem daha iyiydi.Eskiden hemen zevkine banlanabiliyordun.Şimdi banlanmak istesem kim uğraşıcak o ceza puanlarını toplamakla.Kötüymüş önceden o zaman![]()
yoo şimdi de banlanmak çok kolay aslındaÖnceki sistem daha iyiydi.Eskiden hemen zevkine banlanabiliyordun.Şimdi banlanmak istesem kim uğraşıcak o ceza puanlarını toplamakla.![]()
Tamam sen bir dene banlanırsan bende yapıcam.yoo şimdi de banlanmak çok kolay aslındaküfür direkt ban sebebi
![]()
benim öyle bir isteğim yokTamam sen bir dene banlanırsan bende yapıcam.![]()
Denemekten birşey olmaz.benim öyle bir isteğim yok![]()