Benim ilk üc'üm arasinda @dizi kolik , @Arslan Bey ve @XanTier bulunuyor
Ilk bes'e @denizz19 ve @OzaN girer.
Niye cevap vermiyosun @Ömer?
Ben mi kibarım? 😱
Bana kibar diyen ilk kişisin.Yakamoz-Asi post: 1379534' Alıntı:Degil misin?![]()
XanTier post: 1379537' Alıntı:Bana kibar diyen ilk kişisin.
Kendime kibar sıfatını hiç yakıştıramıyorum ben![]()
Fazla kibarlık iyi değil bence. Hatta kibarlık bile değil. Biraz kaba olmak lazım
Olmayi denemelisin. Hep kazanirsin.
Cidden ama, beni nasıl kibar buldun sen? 😕
dizi kolik ve Arslan Bey'le ilk üçe girebilecek ne yaptım ki? Onlar çok daha kibar benden.
Yakamoz-Asi post: 1379545' Alıntı:Ben insanin icini okurum. Disa vurmak istemedigin tarafin var senin ayni ben gibi. Nedense bu hissim seni fotografta görünce kuvvetleniyor. İyimser birisin ama bir o kadar da sert olabilirsin. Aslinda kibar olmak istiyorsun ama sert görünmekte istiyorsun.
Cok fazla falci oldum.ne biliim la kibar geldin gözüme iste
![]()
Aşırı derecede bayağı aşırı hem de gizemli olduğum doğrudur. Dışarıdan başka görünürüm herkese ama aslında çok farklıyımdır gerçek hayatta. Ama kendimi tanıyorum kibar değilimYakamoz-Asi post: 1379545' Alıntı:Ben insanin icini okurum. Disa vurmak istemedigin tarafin var senin ayni ben gibi. Nedense bu hissim seni fotografta görünce kuvvetleniyor. İyimser birisin ama bir o kadar da sert olabilirsin. Aslinda kibar olmak istiyorsun ama sert görünmekte istiyorsun.
Cok fazla falci oldum.ne biliim la kibar geldin gözüme iste
![]()
Aşırı derecede, bayağı aşırı hem de, gizemli olduğum doğrudur. Dışarıdan başka görünürüm herkese, ama aslında çok farklıyımdır gerçek hayatta. Ama kendimi tanıyorum, kibar değilim
İnsan sarraflığı yaptın resmen![]()
Herkes kendini 'iyi degilim' zanneder ama özünde iyisindir![]()
Kibarsin, nokta![]()
XanTier post: 1379575' Alıntı:Ben herkesten farklıyım.
Değilim![]()
Yakamoz-Asi post: 1379581' Alıntı:Forumda en inatciyi secseler kesin birincisin![]()
XanTier post: 1379585' Alıntı:Sahip olmadığım bir sıfatı bana montelemeye çalışıyosun tabi karşı çıkarım ve buna inat diyemezsin![]()
cookies post: 1379507' Alıntı:
XanTier post: 1379585' Alıntı:Sahip olmadığım bir sıfatı bana montelemeye çalışıyosun tabi karşı çıkarım ve buna inat diyemezsin![]()
rengarenk post: 1379611' Alıntı:Teşekkürler cookiesciğim (bak ne kadar kibarım)
- - - Ekleme - - -
A aaa kibar denilmesinden rahatsız olmuş resmen![]()
kibar demek güçsüz veya zayıf veya aşırı hassas demek değil ki. aslında kibar olmak insanlara saygılı olmanın göstergesi bence biraz da
![]()
Sende kibarsın kendine haksızlık yapma bence en azından benim gözümde öylesin senşe bi kere bile tartışmadık hatırlamıyorum....XanTier post: 1379585' Alıntı:Sahip olmadığım bir sıfatı bana montelemeye çalışıyosun tabi karşı çıkarım ve buna inat diyemezsin![]()