Benim ilk üc'üm arasinda @dizi kolik , @Arslan Bey ve @XanTier bulunuyor
Ilk bes'e @denizz19 ve @OzaN girer.
Niye cevap vermiyosun @Ömer?
Ben mi kibarım? 😱
XanTier post: 1379497' Alıntı:Niye cevap vermiyosun @Ömer?
Bana kibar diyen ilk kişisin.Yakamoz-Asi post: 1379534' Alıntı:Degil misin?
XanTier post: 1379537' Alıntı:Bana kibar diyen ilk kişisin.
Kendime kibar sıfatını hiç yakıştıramıyorum ben
Fazla kibarlık iyi değil bence. Hatta kibarlık bile değil. Biraz kaba olmak lazım
Olmayi denemelisin. Hep kazanirsin.
Cidden ama, beni nasıl kibar buldun sen? 😕
dizi kolik ve Arslan Bey'le ilk üçe girebilecek ne yaptım ki? Onlar çok daha kibar benden.
Yakamoz-Asi post: 1379545' Alıntı:Ben insanin icini okurum. Disa vurmak istemedigin tarafin var senin ayni ben gibi. Nedense bu hissim seni fotografta görünce kuvvetleniyor. İyimser birisin ama bir o kadar da sert olabilirsin. Aslinda kibar olmak istiyorsun ama sert görünmekte istiyorsun.
Cok fazla falci oldum. ne biliim la kibar geldin gözüme iste
Aşırı derecede bayağı aşırı hem de gizemli olduğum doğrudur. Dışarıdan başka görünürüm herkese ama aslında çok farklıyımdır gerçek hayatta. Ama kendimi tanıyorum kibar değilimYakamoz-Asi post: 1379545' Alıntı:Ben insanin icini okurum. Disa vurmak istemedigin tarafin var senin ayni ben gibi. Nedense bu hissim seni fotografta görünce kuvvetleniyor. İyimser birisin ama bir o kadar da sert olabilirsin. Aslinda kibar olmak istiyorsun ama sert görünmekte istiyorsun.
Cok fazla falci oldum. ne biliim la kibar geldin gözüme iste
Aşırı derecede, bayağı aşırı hem de, gizemli olduğum doğrudur. Dışarıdan başka görünürüm herkese, ama aslında çok farklıyımdır gerçek hayatta. Ama kendimi tanıyorum, kibar değilim
İnsan sarraflığı yaptın resmen
Herkes kendini 'iyi degilim' zanneder ama özünde iyisindir
Kibarsin, nokta
XanTier post: 1379575' Alıntı:Ben herkesten farklıyım.
Değilim
Yakamoz-Asi post: 1379581' Alıntı:Forumda en inatciyi secseler kesin birincisin
XanTier post: 1379585' Alıntı:Sahip olmadığım bir sıfatı bana montelemeye çalışıyosun tabi karşı çıkarım ve buna inat diyemezsin
cookies post: 1379507' Alıntı:
XanTier post: 1379585' Alıntı:Sahip olmadığım bir sıfatı bana montelemeye çalışıyosun tabi karşı çıkarım ve buna inat diyemezsin
rengarenk post: 1379611' Alıntı:Teşekkürler cookiesciğim (bak ne kadar kibarım )
- - - Ekleme - - -
A aaa kibar denilmesinden rahatsız olmuş resmen kibar demek güçsüz veya zayıf veya aşırı hassas demek değil ki. aslında kibar olmak insanlara saygılı olmanın göstergesi bence biraz da
Sende kibarsın kendine haksızlık yapma bence en azından benim gözümde öylesin senşe bi kere bile tartışmadık hatırlamıyorum....XanTier post: 1379585' Alıntı:Sahip olmadığım bir sıfatı bana montelemeye çalışıyosun tabi karşı çıkarım ve buna inat diyemezsin