En Kibar Üye Kim? (2013)

yahu insanın kendi ismi gözünden kaçar mı?:D

Olmayi denemelisin. Hep kazanirsin.
Fazla kibarlık iyi değil bence. Hatta kibarlık bile değil. Biraz kaba olmak lazım :T:
Cidden ama, beni nasıl kibar buldun sen? 😕
dizi kolik ve Arslan Bey'le ilk üçe girebilecek ne yaptım ki? Onlar çok daha kibar benden.

Cidden ama, beni nasıl kibar buldun sen? 😕
dizi kolik ve Arslan Bey'le ilk üçe girebilecek ne yaptım ki? Onlar çok daha kibar benden.

Ben insanin icini okurum. Disa vurmak istemedigin tarafin var senin ayni ben gibi. Nedense bu hissim seni fotografta görünce kuvvetleniyor. İyimser birisin, ama bir o kadar da sert olabilirsin. Aslinda kibar olmak istiyorsun ama sert görünmekte istiyorsun.

Cok fazla falci oldum. :D ne biliim la kibar geldin gözüme iste :F

Yakamoz-Asi post: 1379545' Alıntı:
Ben insanin icini okurum. Disa vurmak istemedigin tarafin var senin ayni ben gibi. Nedense bu hissim seni fotografta görünce kuvvetleniyor. İyimser birisin ama bir o kadar da sert olabilirsin. Aslinda kibar olmak istiyorsun ama sert görünmekte istiyorsun.

Hay masallah adam kahin çıktı beylerr dagılın :A

Yakamoz-Asi post: 1379545' Alıntı:
Ben insanin icini okurum. Disa vurmak istemedigin tarafin var senin ayni ben gibi. Nedense bu hissim seni fotografta görünce kuvvetleniyor. İyimser birisin ama bir o kadar da sert olabilirsin. Aslinda kibar olmak istiyorsun ama sert görünmekte istiyorsun.

Aşırı derecede bayağı aşırı hem de gizemli olduğum doğrudur. Dışarıdan başka görünürüm herkese ama aslında çok farklıyımdır gerçek hayatta. Ama kendimi tanıyorum kibar değilim :D

İnsan sarraflığı yaptın resmen :D

Aşırı derecede, bayağı aşırı hem de, gizemli olduğum doğrudur. Dışarıdan başka görünürüm herkese, ama aslında çok farklıyımdır gerçek hayatta. Ama kendimi tanıyorum, kibar değilim :D

İnsan sarraflığı yaptın resmen :D

Herkes kendini 'iyi degilim' zanneder ama özünde iyisindir :D
Kibarsin, nokta :D

Yakamoz-Asi post: 1379581' Alıntı:
Forumda en inatciyi secseler kesin birincisin :D

Sahip olmadığım bir sıfatı bana montelemeye çalışıyosun tabi karşı çıkarım ve buna inat diyemezsin :bağır:

cookies post: 1379507' Alıntı:

Teşekkürler cookiesciğim (bak ne kadar kibarım :D )

- - - Ekleme - - -

XanTier post: 1379585' Alıntı:
Sahip olmadığım bir sıfatı bana montelemeye çalışıyosun tabi karşı çıkarım ve buna inat diyemezsin :bağır:

A aaa kibar denilmesinden rahatsız olmuş resmen :D :D kibar demek güçsüz veya zayıf veya aşırı hassas demek değil ki. aslında kibar olmak insanlara saygılı olmanın göstergesi bence biraz da :)

rengarenk post: 1379611' Alıntı:
Teşekkürler cookiesciğim (bak ne kadar kibarım :D )

- - - Ekleme - - -

A aaa kibar denilmesinden rahatsız olmuş resmen :D :D kibar demek güçsüz veya zayıf veya aşırı hassas demek değil ki. aslında kibar olmak insanlara saygılı olmanın göstergesi bence biraz da :)

Onemli degil gercekleri sooooyledim gercekten kibarsinnn

1.) @Fks14
2.) @OzaN
3.) @dizi kolik
4.) @xemrexxx

- - - Ekleme - - -

XanTier post: 1379585' Alıntı:
Sende kibarsın kendine haksızlık yapma bence en azından benim gözümde öylesin senşe bi kere bile tartışmadık hatırlamıyorum....