dizi kolik post: 1374204' Alıntı:Senin gözünde kibar olabilmişsem bu çok iyi bir şey gerçekten Abdullah. Çok teşekkürler. :W
Rica ederim.
Ben senin gözünde kibar olamamışım demek ki. Bayan dediğin kibar olacak zaten.
dizi kolik post: 1374204' Alıntı:Senin gözünde kibar olabilmişsem bu çok iyi bir şey gerçekten Abdullah. Çok teşekkürler. :W
Bayan demesek şuna. 😉Arslan Bey post: 1374206' Alıntı:
Rica ederim.
Ben senin gözünde kibar olamamışım demek ki. Bayan dediğin kibar olacak zaten.
dizi kolik post: 1374208' Alıntı:Bayan demesek şuna. 😉
Biz bir "BAYan" değiliz kızız. :GDG:
Senin gibi imla ve noktalama işaretlerine bu kadar düşkün birinden beklemezdim böyle bir hata da düzelteyim dedim. :GDG:Arslan Bey post: 1374209' Alıntı:
Konuyu değiştirdi hemen.
Ben diyorum "ben kibar değil miyim?" diyorum sen diyorsun "ben bayan değilim." Olmuyor bu dediğin.
dizi kolik post: 1374228' Alıntı:Senin gibi imla ve noktalama işaretlerine bu kadar düşkün birinden beklemezdim böyle bir hata da düzelteyim dedim. :GDG:
Forumda herkes kibar zaten senin içinde bu geçerli. Ama 3 kişi sınırı olduğu için koyamadım maalesef. 4 kişi olsa emin ol koyardım... :5:
Ben mi kibarım? 😱Benim ilk üc'üm arasinda @dizi kolik , @Arslan Bey ve @XanTier bulunuyor
Ilk bes'e @denizz19 ve @OzaN girer.
XanTier post: 1374268' Alıntı:Ben mi kibarım? 😱
denizz19 post: 1374318' Alıntı:Pek çok üye var kibar olan. Ama aklıma geleni sayayım. @hayret bi şey @OzaN @darksaal @Fks14 @Yakamoz-Asi vs.
Valla başlığa göre yorum yaptım evet. Aman boşver.Arslan Bey post: 1374320' Alıntı:
Konuyu okumadığın çok belli.
Tam tamına 3 isim sayabiliyorsun.