En Kibar Üye Kim? (2013)

dizi kolik post: 1374204' Alıntı:
Senin gözünde kibar olabilmişsem bu çok iyi bir şey gerçekten Abdullah. Çok teşekkürler. :W

Rica ederim. :)

Ben senin gözünde kibar olamamışım demek ki. Bayan dediğin kibar olacak zaten. :)

Arslan Bey post: 1374206' Alıntı:

Rica ederim. :)

Ben senin gözünde kibar olamamışım demek ki. Bayan dediğin kibar olacak zaten. :)
Bayan demesek şuna. 😉

Biz bir "BAYan" değiliz kızız. :GDG:

dizi kolik post: 1374208' Alıntı:
Bayan demesek şuna. 😉

Biz bir "BAYan" değiliz kızız. :GDG:

Konuyu değiştirdi hemen. :D

Ben diyorum "ben kibar değil miyim?" diyorum sen diyorsun "ben bayan değilim." Olmuyor bu dediğin. :D

Arslan Bey post: 1374209' Alıntı:

Konuyu değiştirdi hemen. :D

Ben diyorum "ben kibar değil miyim?" diyorum sen diyorsun "ben bayan değilim." Olmuyor bu dediğin. :D
Senin gibi imla ve noktalama işaretlerine bu kadar düşkün birinden beklemezdim böyle bir hata da düzelteyim dedim. :GDG:

Forumda herkes kibar zaten senin içinde bu geçerli. Ama 3 kişi sınırı olduğu için koyamadım maalesef. 4 kişi olsa emin ol koyardım... :5:

dizi kolik post: 1374228' Alıntı:
Senin gibi imla ve noktalama işaretlerine bu kadar düşkün birinden beklemezdim böyle bir hata da düzelteyim dedim. :GDG:

Forumda herkes kibar zaten senin içinde bu geçerli. Ama 3 kişi sınırı olduğu için koyamadım maalesef. 4 kişi olsa emin ol koyardım... :5:

Sınır 3 kişi miydi? Evet öyleymiş. Birşey itiraf edeyim konuyu okumadım. Direk yorumlara baktım. :D

Kibar Feyzo forumdan ayrılmasa o olurdu ama şimdi kim bilmiyorum. :D

Pek çok üye var kibar olan. Ama aklıma geleni sayayım. @hayret bi şey @OzaN @darksaal @Fks14 @Yakamoz-Asi vs.