En Gıcık Olduğunuz İnsan Tipi?

Valla bende BuraK'la çok iyi anlaşıyorum hiçbir sorunumuz yok

Yani bu insanlar pek sevilecek tipler değildir zaten. :5: böylelerinden uzak durmak lazım. :GDG:
Valla benm heryerde karşımada çıkıyolar... yani mecburen aynı ortamda bulunmak durumunda kaldığımız insanlar var malesef.. bu arada yeni imzan her zaman ki gbi harika olmuş..

Valla benm heryerde karşımada çıkıyolar... yani mecburen aynı ortamda bulunmak durumunda kaldığımız insanlar var malesef.. bu arada yeni imzan her zaman ki gbi harika olmuş..

bende aynı durumdayım ne yazık kı. :5: fazla muhatap olmadığın sürece pek sorun çıkmıyor. :GDG: Tşk ederim, bu ikiliyi seviyorum. :GDG:

@Polyanna Tanıyan beni tanıyor.Siz yanlış tanımışsanız benim yapacak birşeyim yok!

Trip atan,bencil, hatasını kabul etmeyen, sözünde durmayan, saygısız,arkadaşlarla toplanınca telefonu elinden düşmeyen tipler, kendini beğenmiş her istediğini elde edebileceğini sananlar, ben uyurken önemsiz bir şey için arayanlar(bu insanları boğasım gelir) özür dilemeyi bilmeyen,kalp kıran ama düzeltme çabasına girmeyen, fazla gururlu, fazla nazlı, ön yargılı, sabit fikirli, şükürsüz, ailesinin (ve elindekilerin) kıymetini bilmeyen, mesajlara geç cevap verenler ve aradığımda telefona bakmayıp "aman zaten kullanmadığım için yanımda tutmuyorum" diyenler( o zaman kapat hattını!) aradığımda "5 dk sonra ara" deyip kapatanlar
Şımarık, karşısındakini sinir etmekten zevk alan, ukala insanlardan hazzetmem.Nefret ederim, bir kaşık suda boğabilirim.

Kaba kuvvetle birşeyler elde edebilecek, kendini üstün gören insanlara gıcık oluyorum ve doğal olarak tavır belli

ben insanlardan nefret ediyorum hayvanları seviyorum
)

bende kullanmıyorum pek fazla telefonu artık acil durumlar için yanıma alıyorum genelde bu hattı kapatmamız geektiğini göstermez
kınıyorum seni zeynep

Argo konuşan bilmediği halde biliyormuş gibi davranan karşısındakinin görüşüne saygı duymayan tiplere gıcık olurum

herşeye ağlayan mızmız hiç bişeyden memnun olmayan tiplerden