En Gıcık Olduğunuz İnsan Tipi?

Danger UA!

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
3,713
Puanı
560
Bazı insanlara çok gıcık oluruz.Ne tip insanlara gıcık olursunuz?

Ön yargili davranan, emege saygisizlik yapan, insanlara haketmedikleri yerde hakaret eden, küfür eden bu kisiler benimle ayni ortamda olamazlar..

millet dolaylı anlatıyor ben direk isim vereyim burak a gıcık oluyorum:))))

Kendini beğenmiş, dengesiz, yaşının olgunluğunu taşımayan, bir dediği bir dediğini tutmayan, yalan söylemekten zevk alan, kadınları oyuncak olarak gören, ukala, iftiracı, dedikoducu, önce barışmaya çalışıp sonra kendi trip atıyormuş gibilere gıcık olmayı bırak nefret ederim.

Kendini beğenmiş, dengesiz, yaşının olgunluğunu taşımayan, bir dediği bir dediğini tutmayan, yalan söylemekten zevk alan, kadınları oyuncak olarak gören, ukala, iftiracı, dedikoducu, önce barışmaya çalışıp sonra kendi trip atıyormuş gibilere gıcık olmayı bırak nefret ederim.

Bir kısmı bana uyuyor sanki ,psikolojim bozuldu. :(

Oha.Bu kadar kötü olduğumu bilmezdim:)

kibirli kendini üstün gören ve bencil insanlardan gıcık olurum işimde olmaz zaten

ben burağa ilk geldiğimde sinir oluyodum şimdi bana melek gibi davranıyo :d çocukla anlaşmasını bilmiyosunuz :d

ismini saklayan insanlara sinir oluyorum bknz,darksaal ve endgame

😀d

aynıymışısss mügiş bende öyle insanlardan nefret ederim...