- Reaksiyon puanı
- 3,713
- Puanı
- 560
Bana neden hiç gıcık gelmiyorsun?Benim gibi insanlara gıcık olunabilirFazla antipatikim
Ön yargili davranan, emege saygisizlik yapan, insanlara haketmedikleri yerde hakaret eden, küfür eden bu kisiler benimle ayni ortamda olamazlar..
Yok, genel olarak konustum ben.
Aynı ortamda olamaz demişler ama şuan aynı ortamdayızÖn yargili davranan, emege saygisizlik yapan, insanlara haketmedikleri yerde hakaret eden, küfür eden bu kisiler benimle ayni ortamda olamazlar..
millet dolaylı anlatıyor ben direk isim vereyim burak a gıcık oluyorum)))
Kendini beğenmiş, dengesiz, yaşının olgunluğunu taşımayan, bir dediği bir dediğini tutmayan, yalan söylemekten zevk alan, kadınları oyuncak olarak gören, ukala, iftiracı, dedikoducu, önce barışmaya çalışıp sonra kendi trip atıyormuş gibilere gıcık olmayı bırak nefret ederim.
Ben de isim verdim, haksızlık etme, yakında Burak'ın siteden ayrılmasını istiyoruz fan club'ı kuracağım.
Kendini beğenmiş, dengesiz, yaşının olgunluğunu taşımayan, bir dediği bir dediğini tutmayan, yalan söylemekten zevk alan, kadınları oyuncak olarak gören, ukala, iftiracı, dedikoducu, önce barışmaya çalışıp sonra kendi trip atıyormuş gibilere gıcık olmayı bırak nefret ederim.