2015 En Favori (Yerli) Film | Final | Kış Uykusu vs Unutursam Fısılda

'En Favori Yerli Film' Hangisi Olsun?

• Kış Uykusu

Oy: 19 63.3%
  • Unutursam Fısılda

Oy: 11 36.7%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Unutursam Fısılda iyi film ama Kış Uykusu zamanın ötesinde, ülke sınırlarının ötesinde bir başyapıt. Yerli, yabancı ayırmaksızın son yılların en iyi filmi. :)

Kış Uykusu Türk sinema tarihinde bir dönüm noktasıdır. Unutursam Fısılda ise ergen eğlendirir.

Unutursam Fısılda da güzel bir film, ama Kış Uykusu özellikle uluslararası arenada da büyük işler başarmış bir başyapıt. Az farkla Kış Uykusu dedim. :)

Kış Uykusu Türk sinema tarihinde bir dönüm noktasıdır. Unutursam Fısılda ise ergen eğlendirir.
Unutursam Fısılda "ergen mi eğlendirir"? İzlemediğini ve muhtemelen tarzın olmadığı için izlemeyeceğini biliyorum, ama senin dediğin şey ile kesinlikle alakası yok. Oyunculukları ve senaryosu çok iyi olan bir melodram filmi.

Zor bir oylama. Unutursam Fısılda'yı izledim, Kış Uykusu'nu izlemedim ama ödüllendirilmiş bir film ve çok güzel olduğuna da eminim. Ancak şuan için ne desem bilemedim ben. İlerleyen günlerde oy kullanacağım. :)
Hangisinde Demet Akbağ varsa ona vereceksin elbette. :A

Unutursam Fısılda da güzel bir film, ama Kış Uykusu özellikle uluslararası arenada da büyük işler başarmış bir başyapıt. Az farkla Kış Uykusu dedim. :)

Unutursam Fısılda "ergen mi eğlendirir"? İzlemediğini ve muhtemelen tarzın olmadığı için izlemeyeceğini biliyorum, ama senin dediğin şey ile kesinlikle alakası yok. Oyunculukları ve senaryosu çok iyi olan bir melodram filmi.

Hangisinde Demet Akbağ varsa ona vereceksin elbette. :A
Üzgünüm bu kez izlediğim filme verdim Unutursam Fısılda dedim. :A