2015 En Favori (Yerli) Film | Final | Kış Uykusu vs Unutursam Fısılda

'En Favori Yerli Film' Hangisi Olsun?

• Kış Uykusu

Oy: 19 63.3%
  • Unutursam Fısılda

Oy: 11 36.7%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
Bu yıl altıncısı düzenlenen ''En Favori Film'' etkinliği için artık sona gelindi!

Yerli film kategorisinde artık ''Final'' zamanı!

Bu oylamada ''Kış Uykusu'' ve ''Unutursam Fısılda'' filmleri 'En Favori Yerli Film' olmak için yarışacak!

NOT:
Oy değiştirme hakkınız bulunmamaktadır ve sonuçlar anket sonlanana kadar gizli kalacaktır.

KIŞ UYKUSU

UNUTURSAM FISILDA

Oylarınızı bekliyoruz...

Zor bir oylama. Unutursam Fısılda'yı izledim, Kış Uykusu'nu izlemedim ama ödüllendirilmiş bir film ve çok güzel olduğuna da eminim. Ancak şuan için ne desem bilemedim ben. İlerleyen günlerde oy kullanacağım.

Ben tam tersi bu seçimimi de beğenmedin zannettim sen de beni şaşırtıyorsun bu aralar hadi hayırlısı
kaliteli filmler diziler nerde ben orda
eğer kaliteli filmlere oy verirsen niye beğenmeyelim seçimini
)

Kış Uykusunu izlemedim ama uluslararası ödül almış bir film. Unutursam Fısıldayı izledim ve beğenmiştim. Şimdi izlemediğim bir filmede oy vermek istemem. Zaten 2 filmde hak ediyor 1.liği. .)

Unutursam Fısılda

hluk bilginer varsa o kaliteli filmdir kış uykusu kazansın

Beni seviyorsan Kış Uykusu'na atmazsın hem izlememişin de boşver.

Oylar Unutursam Fısılda'ya.

o çok ilgimi çekmedi engin yada murat bozun filmleri olsaydı onların hatrına olurdu
Hem Mehmet Günsür'lü, hem Kerem Bursin'li film dikkatini çekmiyor ama 3 saatlik sıkıcı diyaloglu film dikkatini çekiyor?

@Bully Çiğdem bu aralar iyi düşünemiyor, Unutursam Fısılda varken kullandığı oya bak.
Yalnız bu kategori çok çekişmeli oldu, kim kazanacak merak ediyorum.

aa baskı altına sokma beni iyiki oyumu kullnanıpta yazmısım

O zevksiz cadı ne anlar zaten filmden.

Şampiyon Unutursam Fısılda yazdıracağız hayırlısıyla.