2016 En Favori (Yabancı) Film |Y. Final |Spotlight vs Mad Max: Fury Road

Hangi Film Büyük Finale Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Sen izledin mi filmi, full aksiyon aslında tam senlik
İzlemeye bile değmez. Spotlight gibi gerçekçi bi film finali hakediyor. Yazık olacak
bu filme kadar hak eden çok dizi vardı
spotlight diriliş finali yakışırdı ama kazanan diriliş olur umarım mad max a gıcık oldum

Mad Max harika film, etkinlikle izlemiştim. İzlediğim en güzel ve aksiyonlu filmlerden.
Şans ver, seversin bence.

Yerli filme de oylarını bekliyoruz Utku Bey unutmadan.
Yinede ona gelene kadar daha çk dizi vardı
finalde diriliş alacak inş

bu filme kadar hak eden çok dizi vardı
spotlight diriliş finali yakışırdı ama kazanan diriliş olur umarım mad max a gıcık oldum
Sen @sokak sanati na bakma, ikisini de izlersen Spotlight'ı Mad Max'den fazla sevmene imkan yok
Ha bence ikisi de çok iyi değil ama birini seçmek zorundaydık yapacak bir şey yok

Delibal Türkiye standartlarında iyi bi film. Spotlight dünya standartinda. İkisi farklı kulvarda
Kıyasladığımı düşünmüyorsun heralde?
Film ya iyidir, ya kötüdür. Beğenir, beğenmezsin o zevk meselesi. Delibal kalitesi düşük, kötü film. Aşk, türlü acıtasyonlar, ergen ergen özlü sözler ne desen kullanmışlar, bir de güncel fan potansiyeli kontenjanından Çağatay'ı yapıştırıp film yapmışlar.
Filmin olayı budur, hiç öyle duygusal öykü, iyi oyunculuklar var falanla gelme, yemem.

Ben müziklerini çok beğendim. Müzikleri 10 üzerinden 10. Kurgusuda sağlam bence. Film boyunca yaymışlar kurguyu
Bence iyi film.