bu mad max da ne bulmus bunlarda okadar filmden finale kaldıAttım dissini
bu mad max da ne bulmus bunlarda okadar filmden finale kaldı
Sen izledin mi filmi, full aksiyon aslında tam senlikbu mad max da ne bulmus bunlarda okadar filmden finale kaldı
Mad Max harika film, etkinlikle izlemiştim. İzlediğim en güzel ve aksiyonlu filmlerden. Şans ver, seversin bence.bu mad max da ne bulmus bunlarda okadar filmden finale kaldı
Yerli filme de oylarını bekliyoruz Utku Bey unutmadan.Sen izledin mi filmi, full aksiyon aslında tam senlik
Spotlight'ı bu kadar sahiplenip aynı zamanda Delibal'ı finalde istemek.İzlemeye bile değmez. Spotlight gibi gerçekçi bi film finali hakediyor. Yazık olacak
Sen izledin mi filmi, full aksiyon aslında tam senlik
bu filme kadar hak eden çok dizi vardı spotlight diriliş finali yakışırdı ama kazanan diriliş olur umarım mad max a gıcık oldumİzlemeye bile değmez. Spotlight gibi gerçekçi bi film finali hakediyor. Yazık olacak
Yinede ona gelene kadar daha çk dizi vardı finalde diriliş alacak inşMad Max harika film, etkinlikle izlemiştim. İzlediğim en güzel ve aksiyonlu filmlerden. Şans ver, seversin bence.
Yerli filme de oylarını bekliyoruz Utku Bey unutmadan.
Ne dizisi, kendine gelbu filme kadar hak eden çok dizi vardı spotlight diriliş finali yakışırdı ama kazanan diriliş olur umarım mad max a gıcık oldum
Yinede ona gelene kadar daha çk dizi vardı finalde diriliş alacak inş
Sen @sokak sanati na bakma, ikisini de izlersen Spotlight'ı Mad Max'den fazla sevmene imkan yok Ha bence ikisi de çok iyi değil ama birini seçmek zorundaydık yapacak bir şey yokbu filme kadar hak eden çok dizi vardı spotlight diriliş finali yakışırdı ama kazanan diriliş olur umarım mad max a gıcık oldum
Hhaha aa film işte aklım diziye gitmiş flash konuşmasıda yapıyorum bir tarattanNe dizisi, kendine gel
Spotlight'ı bu kadar sahiplenip aynı zamanda Delibal'ı finalde istemek.
Kıyasladığımı düşünmüyorsun heralde? Film ya iyidir, ya kötüdür. Beğenir, beğenmezsin o zevk meselesi. Delibal kalitesi düşük, kötü film. Aşk, türlü acıtasyonlar, ergen ergen özlü sözler ne desen kullanmışlar, bir de güncel fan potansiyeli kontenjanından Çağatay'ı yapıştırıp film yapmışlar. Filmin olayı budur, hiç öyle duygusal öykü, iyi oyunculuklar var falanla gelme, yemem.Delibal Türkiye standartlarında iyi bi film. Spotlight dünya standartinda. İkisi farklı kulvarda
Kıyasladığımı düşünmüyorsun heralde? Film ya iyidir, ya kötüdür. Beğenir, beğenmezsin o zevk meselesi. Delibal kalitesi düşük, kötü film. Aşk, türlü acıtasyonlar, ergen ergen özlü sözler ne desen kullanmışlar, bir de güncel fan potansiyeli kontenjanından Çağatay'ı yapıştırıp film yapmışlar. Filmin olayı budur, hiç öyle duygusal öykü, iyi oyunculuklar var falanla gelme, yemem.