2016 En Favori (Yabancı) Film |Y. Final |Spotlight vs Mad Max: Fury Road

Hangi Film Büyük Finale Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Sen izledin mi filmi, full aksiyon aslında tam senlik :A
İzlemeye bile değmez. Spotlight gibi gerçekçi bi film finali hakediyor. Yazık olacak :(
bu filme kadar hak eden çok dizi vardı :A spotlight diriliş finali yakışırdı ama kazanan diriliş olur umarım mad max a gıcık oldum :A :A :A

Mad Max harika film, etkinlikle izlemiştim. İzlediğim en güzel ve aksiyonlu filmlerden. :bhr: Şans ver, seversin bence. :A

Yerli filme de oylarını bekliyoruz Utku Bey unutmadan. :A
Yinede ona gelene kadar daha çk dizi vardı :F finalde diriliş alacak inş :A

bu filme kadar hak eden çok dizi vardı :A spotlight diriliş finali yakışırdı ama kazanan diriliş olur umarım mad max a gıcık oldum :A :A :A
Sen @sokak sanati na bakma, ikisini de izlersen Spotlight'ı Mad Max'den fazla sevmene imkan yok :A Ha bence ikisi de çok iyi değil ama birini seçmek zorundaydık yapacak bir şey yok :A

Delibal Türkiye standartlarında iyi bi film. Spotlight dünya standartinda. İkisi farklı kulvarda:A
Kıyasladığımı düşünmüyorsun heralde? :D Film ya iyidir, ya kötüdür. Beğenir, beğenmezsin o zevk meselesi. Delibal kalitesi düşük, kötü film. Aşk, türlü acıtasyonlar, ergen ergen özlü sözler ne desen kullanmışlar, bir de güncel fan potansiyeli kontenjanından Çağatay'ı yapıştırıp film yapmışlar. :D Filmin olayı budur, hiç öyle duygusal öykü, iyi oyunculuklar var falanla gelme, yemem. :A

Kıyasladığımı düşünmüyorsun heralde? :D Film ya iyidir, ya kötüdür. Beğenir, beğenmezsin o zevk meselesi. Delibal kalitesi düşük, kötü film. Aşk, türlü acıtasyonlar, ergen ergen özlü sözler ne desen kullanmışlar, bir de güncel fan potansiyeli kontenjanından Çağatay'ı yapıştırıp film yapmışlar. :D Filmin olayı budur, hiç öyle duygusal öykü, iyi oyunculuklar var falanla gelme, yemem. :A

Ben müziklerini çok beğendim. Müzikleri 10 üzerinden 10. Kurgusuda sağlam bence. Film boyunca yaymışlar kurguyu:D Bence iyi film.