Adam ortalığı karıştırmak için son anı beklemiş resmen...
En doğru, en vurucu anı bekledim adaşım.
Adam ortalığı karıştırmak için son anı beklemiş resmen...
13 dakika sonra ziyafeti çekelim
İşte buna kadeh tokuşturulur ama (çay ile)...En doğru, en vurucu anı bekledim adaşım.Tıpkı E... F... J... gibi.
Somut oyumuzu verip Joker'ı öne geçirdik. Hoca bitir artık maçı.
@DarkLegenD son mesajını sil ya da editle, bu ok zehirli ok ne zaman biri böyle yazsa zehirli oku atmış oluyor...Yapma...
Bu sefer işe yarayacak... Sakin...
Ahahahahahaha, buna gülmemek mümkün mü be...En çok da buna güldüm.Ahahahahaha.
Daha filmi izleme şerefine erişemedim ama
ÇEKİK kardeşlerimizi her daim savunacağız...Sonra da neymiş efendim... PARASITE popüler kültürmüş, Oscar kazandı diye şişiriliyormuş da bilmem neymiş... İşte biz, biz bu algı oyunlarına karşı JOKER’i çok sevsek dahi ÇEKİK kardeşlerimizi savunacağız...
Sonra da neymiş efendim... PARASITE popüler kültürmüş, Oscar kazandı diye şişiriliyormuş da bilmem neymiş... İşte biz, biz bu algı oyunlarına karşı JOKER’i çok sevsek dahi ÇEKİK kardeşlerimizi savunacağız...
SNK’den soğudum... ki ilk ben tavsiye etmiştim şiddetle hiçbiriniz izlemezken...ÇEKİK kardeşlerimizi her daim savunacağız...
İşte buna kadeh tokuşturulur ama (çay ile)...Ve yakında E... F.... J...'yi görüşümüze de tokuştururuz aynısından...
Çay adamın dibidir dibi...Her zaman çay ile, çay adamdır...Az kaldı az, çok çok az kaldı bak bu sefer harbiden az kaldı.
@Tolstoyevski umut arıyor ama bulamayacak.%50-50 bitince bir önceki turda daha fazla oy alanın kazanması haksızlık. Futbol mantığıyla düşünelim, Şampiyonlar Ligi yarı finalde Barcelona Chelsea’yi 2-1, Liverpool ise Real’i 4-0 yeniyor. Finalde ise 1-1 berabere kalıyorlar. Bu durumda kupayı sırf yarı finalde daha çok gol attı diye Liverpool’a vermek mümkün olabilir mi? Ya uzatmalara gidilmeli ya da ikisi de şampiyon ilan edilir güzellerde olduğu gibi, böyle berabere kalıp da şampiyon ilan edilirse Oscar’dan bile daha sinir bozucu olur.
@mesmeso61
Ben şiddetle izlememezlik yapmadım hiç bir zaman. O yıllarda da zaten anime izlemeye başlamıştım... Sadece SNK'ya sıra gelmiyordu... Sonrasında bir şans bulup SNK adlı muazzamlığı da izleyip sonrasında önümü alamayıp destanlar destanı mangasına geçiş yaptım ve sonra adaşımı da tanıştırdım bu nadide (elmas) değerindeki eserle... Ama sen hala inatla anime-only kaldın... Dinlemedin bizi... Biz yoldaşlarını umursamadın... @Sherlock öyle değil mi adaşım, konuş sen de...SNK’den soğudum... ki ilk ben tavsiye etmiştim şiddetle hiçbiriniz izlemezken...
@Tolstoyevski umut arıyor ama bulamayacak.@Dosi @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 89170
Ekli dosyayı görüntüle 89171
Bu mantığa oldum olası karşıyım yani seninle hemfikiriz ve oyüzden benim etkinlikte başka kurallar geçerli ama diğer etkinlikte maalesef bu kural olduğu için kazanan bu şekilde belli olacak. Etkinlik başında ne velirirse o. Geçmiş olsun sana%50-50 bitince bir önceki turda daha fazla oy alanın kazanması haksızlık. Futbol mantığıyla düşünelim, Şampiyonlar Ligi yarı finalde Barcelona Chelsea’yi 2-1, Liverpool ise Real’i 4-0 yeniyor. Finalde ise 1-1 berabere kalıyorlar. Bu durumda kupayı sırf yarı finalde daha çok gol attı diye Liverpool’a vermek mümkün olabilir mi? Ya uzatmalara gidilmeli ya da ikisi de şampiyon ilan edilir güzellerde olduğu gibi, böyle berabere kalıp da şampiyon ilan edilirse Oscar’dan bile daha sinir bozucu olur.
@mesmeso61
Etkinlik başında yarı finalde en çok oy alan finalde beraberlik durumunda kazanan ilan edilir diye bir madde olmadı ya da önceki seneler (geçtiğimiz haftalar düzenlenen) etkinliklerinde bir örneği rastlanmadı ama?Bu mantığa oldum olası karşıyım ve oyüzden benim etkinlikte başka kurallar geçerli ama diğer etkinlikte maalesef bu kural olduğu için kazanan bu şekilde belli olacak. Etkinlik başında ne velirirse o. Geçmiş olsun sana
Sıla bu kural ile şampiyon olmuştu. Boşa kürek sallama. Geçmiş olsunEtkinlik başında yarı finalde en çok oy alan finalde beraberlik durumunda kazanan ilan edilir diye bir madde olmadı ya da önceki seneler (geçtiğimiz haftalar düzenlenen) etkinliklerinde bir örneği rastlanmadı ama?Eğer rastlandıysa tamam kabul edeceğim ve tebrik edeceğim ama rastlanmadıysa ...... uzatılmasını bir günlüğüne daha.@mesmeso61
@Aserat @Sherlock @MEnesEvet ama başladı ve bitmek üzere, artık geçti yani tıpkı OSM anketi gibi süresi ilk başta neyse öyle devam edilmeli eğer uzatılıp da kazanan değişirse haksızlık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?