En Favori Yabancı Dizi - Yarı Final | Lost ⚔️ Prison Break 📺

Ankette yer alan hangi dizi finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu bahane arıyorsak ozaman benim ilaçlarla bu aralar ayakta durduğumu da unutmayalım 😡 kaç gündür dışarıyı görmedim :/
Ben ve @Tolstoyevski mesela, hatta forumdaki çoğu kişi aslında ruh haline göre belirlemiyor ifadeleri. Paso gülüyor. "En İlginç Üye" diye bir kategori vardı, oraya da yazabilirim seni.

Bizim 21 derece sizin 30 küsüre bedel. Daha bunu anlamıyorsunuz. 18 derecede de kısa kol gezilir
------

Ben ve @Tolstoyevski mesela, hatta forumdaki çoğu kişi aslında ruh haline göre belirlemiyor ifadeleri. Paso gülüyor. "En İlginç Üye" diye bir kategori vardı, oraya da yazabilirim seni.
Olur yazarsın. Yorgun olduğumda az ifade kullanıyorum

Reactions: Araf
Yahu bahane arıyorsak ozaman benim ilaçlarla bu aralar ayakta durduğumu da unutmayalım 😡 kaç gündür dışarıyı görmedim :/

Ama yok şimdi o bizdeki Parol'un benzeri ilaç kullandığı için ve uyku sersemliği de üstüne eklenince yine ucuz yırttık açıkçası normaldir yani

@Yakamoz-Asi Dosi benle @Araf ı fena haşladı :/

Prison Break tek sezonluk dizi olsa harika bir diziydi de sonraki sezonlar o kadar gereksiz ki.
Lost'u da severim o yüzden kolay bir seçim oldu.
Ben durum eşitken bozarım diye bekledim ama yorumlar az çok durumu belli etti

Lost diyelim bizde
10 küsür bölüm izleyip beğenmiştim. Kazansın istemem ama karşısına G o t gelince mecburi finalde de Lost diyeceğiz
@Tolstoyevski

Vurdu gol oldu

Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...