- Reaksiyon puanı
- 39,955
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Bir de bu havada uyuyor, ciddi oluyor ve ifade kullanmıyor. En konusunda "en ciddi üye" kısmına kendisini yazacağım, bir diğer isim @emreemreu olacak.21 derece nedir bu mevsimde!??? 😡😡 @Dosi
Yahu bahane arıyorsak ozaman benim ilaçlarla bu aralar ayakta durduğumu da unutmayalım 😡 kaç gündür dışarıyı görmedim :/
O zaman şu çılgın havaları yaşayan @Dosi'ye de bırakabilirsin anketi.Bırakmasan da akşam aç, serin olur.
Ben ve @Tolstoyevski mesela, hatta forumdaki çoğu kişi aslında ruh haline göre belirlemiyor ifadeleri. Paso gülüyor. "En İlginç Üye" diye bir kategori vardı, oraya da yazabilirim seni.Yahu bahane arıyorsak ozaman benim ilaçlarla bu aralar ayakta durduğumu da unutmayalım 😡 kaç gündür dışarıyı görmedim :/
Olur yazarsın. Yorgun olduğumda az ifade kullanıyorumBen ve @Tolstoyevski mesela, hatta forumdaki çoğu kişi aslında ruh haline göre belirlemiyor ifadeleri. Paso gülüyor. "En İlginç Üye" diye bir kategori vardı, oraya da yazabilirim seni.
Bugün formundasın reis, hep "olmamış" dedin.Bizim 21 derece sizin 30 küsüre bedel. Daha bunu anlamıyorsunuz. 18 derecede de kısa kol gezilir
------
Olur yazarsın. Yorgun olduğumda az ifade kullanıyorum
Hakedende veriyorum olmamışı. Hayrını gör.Bugün formundasın reis, hep "olmamış" dedin.
Sen iste yeter ki @Dosi'cim, ben de eksik etmem "olmamış"ı.Hakedende veriyorum olmamışı. Hayrını gör.
Yahu bahane arıyorsak ozaman benim ilaçlarla bu aralar ayakta durduğumu da unutmayalım 😡 kaç gündür dışarıyı görmedim :/
Ben ve @Tolstoyevski mesela, hatta forumdaki çoğu kişi aslında ruh haline göre belirlemiyor ifadeleri. Paso gülüyor. "En İlginç Üye" diye bir kategori vardı, oraya da yazabilirim seni.
Sen yine iyisin, bize "olmamış" diyor.Hep güldürürsem de olmaz ki.
Prison Break tek sezonluk dizi olsa harika bir diziydi de sonraki sezonlar o kadar gereksiz ki.@xdragxx o videoyu yine atsında görelim
Ben durum eşitken bozarım diye bekledim ama yorumlar az çok durumu belli ettiPrison Break tek sezonluk dizi olsa harika bir diziydi de sonraki sezonlar o kadar gereksiz ki.Lost'u da severim o yüzden kolay bir seçim oldu.
Vurdu gol olduBen durum eşitken bozarım diye bekledim ama yorumlar az çok durumu belli etti
Lost diyelim bizde10 küsür bölüm izleyip beğenmiştim. Kazansın istemem ama karşısına G o t gelince mecburi finalde de Lost diyeceğiz@Tolstoyevski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?