En Favori Yabancı Dizi - Yarı Final | Lost ⚔️ Prison Break 📺

Ankette yer alan hangi dizi finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akasya Durağını neden küçümsedin onu da izleyenler var :A

Lost
Fun Bravo GIF by TRT

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and Araf
Prison Break

Friends'in elendiğine inanamıyorum. :(

@Dosi ve @Tolstoyevski'den yine tepki gelir mi bilmem, sonuç olarak bütün tepkilerini bende topladılar. :A
Normalde konuya bile girmeyecektim, ama girmiş bulundum. :A Çift oy seçeneğini görünce de yazayım dedim, sen yazmışsın ve üstüne konuşmuşsunuz.

Hallolmuştur deyip ikisini de seçip oy verdim, ne yazı ki hallolmamış. :A Tepki bekliyorum. :bilmem:

• Güldürdün
Reactions: Araf
Normalde konuya bile girmeyecektim, ama girmiş bulundum. :A Çift oy seçeneğini görünce de yazayım dedim, sen yazmışsın ve üstüne konuşmuşsunuz.

Hallolmuştur deyip ikisini de seçip oy verdim, ne yazı ki hallolmamış. :A Tepki bekliyorum. :bilmem:
Nereden bileyim @Emre Ozansoy'un yabancı dizi konusuna girip deneme yapacağını. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Oylamak istersen eğer; birisi hapishanede kaçışı anlatıyor, birisi de adada geçiyor. Hangisi ilgini çekerse artık. :A
İkisinin de konularını biliyorum, hatta Prison Break videolarına da bakmıştım Kıvanç Tatlıtuğ uyarlamasında oynayacak haberleri çıkınca. :A

Hiçbiri seçeneği eklenmezse Prison Break derim büyük ihtimalle. :bilmem:

• Güldürdün
Reactions: Araf
İkisinin de konularını biliyorum, hatta Prison Break videolarına da bakmıştım Kıvanç Tatlıtuğ uyarlamasında oynayacak haberleri çıkınca. :A

Hiçbiri seçeneği eklenmezse Prison Break derim büyük ihtimalle. :bilmem:
Yerli Dizi ile bağlantısını görünce tercihin o yönde olacak sanırım. :A

@Tolstoyevski'den "olmamış" yersin, baştan uyarayım ama. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...