Kesin öyledirDeğiştireceğim zaman kapatmışsınız zaten.
Akasya Durağını neden küçümsedin onu da izleyenler var
Lost
Az önce "oyunu değiştir" butonuna tıklayıp oyumu bozup, oyumu değiştiriyordum ki, "bu işlemi gerçekleştirmek için yetkiniz yok" dendi.Kesin öyledir
@Tolstoyevski açın adam naz yaparken niye kapattınızAz önce "oyunu değiştir" butonuna tıklayıp oyumu bozup, oyumu değiştiriyordum ki, "bu işlemi gerçekleştirmek için yetkiniz yok" dendi.
O kadar bekledik sonra konudan çıktın vb. derken. Neyse yine açıyorum o haldeAz önce "oyunu değiştir" butonuna tıklayıp oyumu bozup, oyumu değiştiriyordum ki, "bu işlemi gerçekleştirmek için yetkiniz yok" dendi.
@Dosi?O kadar bekledik sonra konudan çıktın vb. derken. Neyse yine açıyorum o halde
E açın da değiştireyim.
Açtım hadi 60 saniye süren varE açın da değiştireyim.
Değiştirdim hemen, sıkıntı yok.Açtım hadi 60 saniye süren var
@Dosi ve @Tolstoyevski'den yine tepki gelir mi bilmem, sonuç olarak bütün tepkilerini bende topladılar.@Tolstoyevski çift oy seçeneği hala daha açık ve ikisine de oy verdim. Denemek için yapmıştım mesajları görünce.
Normalde konuya bile girmeyecektim, ama girmiş bulundum. Çift oy seçeneğini görünce de yazayım dedim, sen yazmışsın ve üstüne konuşmuşsunuz.@Dosi ve @Tolstoyevski'den yine tepki gelir mi bilmem, sonuç olarak bütün tepkilerini bende topladılar.
Nereden bileyim @Emre Ozansoy'un yabancı dizi konusuna girip deneme yapacağını.Normalde konuya bile girmeyecektim, ama girmiş bulundum. Çift oy seçeneğini görünce de yazayım dedim, sen yazmışsın ve üstüne konuşmuşsunuz.
Hallolmuştur deyip ikisini de seçip oy verdim, ne yazı ki hallolmamış. Tepki bekliyorum.
Yapacak bir şey yok ve forumda konulara bakıyordum, eski konuları bitirdim ana sayfaya bakayım dedim. Bakmaz olaydım.Nereden bileyim @Emre Ozansoy'un yabancı dizi konusuna girip deneme yapacağını.
Oylamak istersen eğer; birisi hapishanede kaçışı anlatıyor, birisi de adada geçiyor. Hangisi ilgini çekerse artık.Yapacak bir şey yok ve forumda konulara bakıyordum, eski konuları bitirdim ana sayfaya bakayım dedim. Bakmaz olaydım.
İkisinin de konularını biliyorum, hatta Prison Break videolarına da bakmıştım Kıvanç Tatlıtuğ uyarlamasında oynayacak haberleri çıkınca.Oylamak istersen eğer; birisi hapishanede kaçışı anlatıyor, birisi de adada geçiyor. Hangisi ilgini çekerse artık.
Yerli Dizi ile bağlantısını görünce tercihin o yönde olacak sanırım.İkisinin de konularını biliyorum, hatta Prison Break videolarına da bakmıştım Kıvanç Tatlıtuğ uyarlamasında oynayacak haberleri çıkınca.
Hiçbiri seçeneği eklenmezse Prison Break derim büyük ihtimalle.