En Favori Yabancı Dizi - Yarı Final | Lost ⚔️ Prison Break 📺

Ankette yer alan hangi dizi finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Araf
Yahu bahane arıyorsak ozaman benim ilaçlarla bu aralar ayakta durduğumu da unutmayalım 😡 kaç gündür dışarıyı görmedim :/
Ben ve @Tolstoyevski mesela, hatta forumdaki çoğu kişi aslında ruh haline göre belirlemiyor ifadeleri. Paso gülüyor. "En İlginç Üye" diye bir kategori vardı, oraya da yazabilirim seni. :A

Bizim 21 derece sizin 30 küsüre bedel. Daha bunu anlamıyorsunuz. 18 derecede de kısa kol gezilir
------

Ben ve @Tolstoyevski mesela, hatta forumdaki çoğu kişi aslında ruh haline göre belirlemiyor ifadeleri. Paso gülüyor. "En İlginç Üye" diye bir kategori vardı, oraya da yazabilirim seni. :A
Olur yazarsın. Yorgun olduğumda az ifade kullanıyorum

• Olmamış
Reactions: Araf
Yahu bahane arıyorsak ozaman benim ilaçlarla bu aralar ayakta durduğumu da unutmayalım 😡 kaç gündür dışarıyı görmedim :/

Ama yok şimdi o bizdeki Parol'un benzeri ilaç kullandığı için ve uyku sersemliği de üstüne eklenince yine ucuz yırttık açıkçası normaldir yani :A

@Yakamoz-Asi Dosi benle @Araf ı fena haşladı :/ :A

Angry I Can Do It GIF by hero0fwar

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Prison Break tek sezonluk dizi olsa harika bir diziydi de sonraki sezonlar o kadar gereksiz ki. :A Lost'u da severim o yüzden kolay bir seçim oldu. :A
Ben durum eşitken bozarım diye bekledim ama yorumlar az çok durumu belli etti :A
Lost diyelim bizde :A 10 küsür bölüm izleyip beğenmiştim. Kazansın istemem ama karşısına G o t gelince mecburi finalde de Lost diyeceğiz :A @Tolstoyevski

Ben durum eşitken bozarım diye bekledim ama yorumlar az çok durumu belli etti :A
Lost diyelim bizde :A 10 küsür bölüm izleyip beğenmiştim. Kazansın istemem ama karşısına G o t gelince mecburi finalde de Lost diyeceğiz :A @Tolstoyevski
Vurdu gol oldu :Z :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...