En Favori Yabancı Dizi - Yarı Final | Lost ⚔️ Prison Break 📺

Ankette yer alan hangi dizi finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Tolstoyevski çift oy seçeneği hala daha açık ve ikisine de oy verdim.
Denemek için yapmıştım mesajları görünce.

@Dosi ve @Tolstoyevski'den yine tepki gelir mi bilmem, sonuç olarak bütün tepkilerini bende topladılar.

Ben aslında 1’e indirdim ama demek ki anketi açarken tek seçenek seçmeyince tekrardan bire indirmek mümkün olmuyormuş anket seçeneğini

Bir şey değil @Dosi beni fena haşlayacak yandım açıkçası :S

2 oy kullanmakla oy kullanmamak arasında fark yok ki, ne olacak? Hatta 2 oy kullanılması sizin için daha iyi, katılım yüksek gözükür.

Reactions: Tolstoyevski
İç Anadolu'nun sıcaklığıyla, İskandinavya'nın sıcaklığı bir değil sayın @Dosi. Bu adam bu kadar çok sıcaklıkta kavruluypr, o ara kafa gidiyor ve yanlış yapıyor. Lütfen haşlamayınız.

2 oy kullanmakla oy kullanmamak arasında fark yok ki, ne olacak? Hatta 2 oy kullanılması sizin için daha iyi, katılım yüksek gözükür.
Oy kullanmak istemeyenler iki oy kullanır artık ama gereksiz bir şov bence

Reactions: phoebebuffay
Oy kullanmak istemeyenler iki oy kullanır artık ama gereksiz bir şov bence
Bazen benim oy kullanasım gelmiyor ama sonuçları merak ediyorum. Bu durumda zoraki oy kullanacağıma iki oy kullanmam daha mantıklı olur. Etkinliğin sonucu da daha sağlıklı olur bu vesileyle. Bence ikili anketlerde mantıklı bir şey, çift oy hakkı.

.

Hayır yani, konuyu açacakken zaten standart 1 oy kısmında olur ayar, neye güvenerekten seçeneği değiştirdi anlamadım. Sanki reyting konusu

------

Hem ben yardımcısıyım. Patronu haşlamak haddime değil

Sakin ol şampiyon, yanlışlık yapılmış olabilir, doğaldır. Takılmamak lazımdır. Düzeltilir geçilir.

Sakin ol şampiyon, yanlışlık yapılmış olabilir, doğaldır. Takılmamak lazımdır. Düzeltilir geçilir.
Sakinim zaten. Dedim ya ben yardımcı konumundayım.
Yok düzeltme olmuyor.
Bu arada @Tolstoyevski çift oy verenlere oy değiştirme hakkı verilmemeli. Araf'a verilmesi de bana göre doğru değildi. Bundan sonra yapılmasın

Sakinsin de, insan ifade koyar ifade. Böyle yapınca sinirli oluyorsun.
Tamam madem, ben ve @Emre Ozansoy'un oyları iptal edilsin.

Reactions: Emre Ozansoy
Sakinsin de, insan ifade koyar ifade. Böyle yapınca sinirli oluyorsun.
Tamam madem, ben ve @Emre Ozansoy'un oyları iptal edilsin.
Uykudan uyandım yeni. Normaldir

Ve bu ara zaman zaman aşırı yorgunlukta böyle düz mesajlar yazarım.
Hayır iptal gibi bir durum yok. Emre oy değişiklik olduysa geçti ama olmadıysa şuanki hali ile kalsın.
Tols karar versin.

Bu arada iki dizide desteklediğim bir dizi değil onu da belirteyim. Hatta Breaking Bad elenirse bu gruptan kim çıkarsa finalde oyumu alacaktır.

Ruh halini ifadelerine yansıtan @Dosi'ye kocaman bir alkış.

Eğer sorun olacaksa, iptal etsin @Tolstoyevski dediğim gibi. Ankette yanlışlık oldu sadece.

Ruh halini ifadelerine yansıtan @Dosi'ye kocaman bir alkış.

Eğer sorun olacaksa, iptal etsin @Tolstoyevski dediğim gibi. Ankette yanlışlık oldu sadece.
İptale gerek yok ancak her ikisini de oylayanların oy değiştirme hakkı olmayacak artık @Dosi ile kesin bu karara vardık ve zaten daha çok fazla kişi oy kullanmaz 30’u anca görür yani

İptale gerek yok ancak her ikisini de oylayanların oy değiştirme hakkı olmayacak artık @Dosi ile kesin bu karara vardık ve zaten daha çok fazla kişi oy kullanmaz 30’u anca görür yani
Çoklu seçenek olmasaydı eğer, böyle bir sorun olmayacaktı aslında. Dikkatli olman lazımdı. Birisi illa ki denerdi ve ben denemiş bulundum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...