Aferin sana iş çıkardın...@Tolstoyevski çoklu seçeneği açık bırakmış, iki diziyi de işaretledim ben.
Aferin sana iş çıkardın...@Tolstoyevski çoklu seçeneği açık bırakmış, iki diziyi de işaretledim ben.
Hayır pb tıyfsısının ıldığı zımını denk geldi.Frind tıyfısının ılmıdığı zımın... Sanki olmayanlar arasında hiç PB diyecek yoktu...
Yani diyorum ki PB bu turu geçerse final yapacak ve siz de finaliste elenmiş olacaksınız en kötü
Değiştirdim istersen oy değiştirmeyi açayım@Tolstoyevski çoklu seçeneği açık bırakmış, iki diziyi de işaretledim ben.
Yaaaav he heeeeeeeeeeee. Hep öyle olur yaaaaaaaa heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepHayır pb tıyfsısının ıldığı zımını denk geldi.
@Tolstoyevski'nin suçu, benim değil. Açık bırakmayacaktı.Aferin sana iş çıkardın...
Yok yok kalsın, çift oy iyidir.Değiştirdim istersen oy değiştirmeyi açayım
Cidden yaptın mı 🤦🏻♀️Değiştirdim istersen oy değiştirmeyi açayım
Hayır tek oy olacak. Lütfen tek oy ver.
Belki de iki diziyi de izlemedi diyecem de PB'yi izlemiştiCidden yaptın mı 🤦🏻♀️
------
Hayır tek oy olacak. Lütfen tek oy ver.
İzleyemeyen biri iki diziyi de oylar mıBelki de iki diziyi de izlemedi diyecem de PB'yi izlemişti
İki diziyi de oylamak=boş oy sonuçta ondan dedimİzleyemeyen biri iki diziyi de oylar mı
Çift oy aslında gözüme hoş da gelmişti. Sıcaklardan kaptırıyorsun arada kendini.Neyse tek @Araf çift oy kullanmış oldu, olur sıcaklardan arada böyle şeyler
Tamam oy değiştirmeyi açtım, tek oya indirebilirsin şimdiÇift oy aslında gözüme hoş da gelmişti. Sıcaklardan kaptırıyorsun arada kendini.
İki diziyi de oylamak=boş oy sonuçta ondan dedim
Neyse keyfin bilir. Oy kullanmayıp karamsar kalan olarak algılarız.Çift oy aslında gözüme hoş da gelmişti. Sıcaklardan kaptırıyorsun arada kendini.
Diss atmayacağına söz verir misin?Tamam oy değiştirmeyi açtım, tek oya indirebilirsin şimdi@Dosi
Deme öyle...Diss atmayacağına söz verir misin?
Dövecek sayın seyirciler.Neyse keyfin bilir. Oy kullanmayıp karamsar kalan olarak algılarız.
Dedim bile.Deme öyle...
Akasya Durağını neden küçümsedin onu da izleyenler varYok tabii ki yazalım ben de yazıyorum da sen de öyle bir konuşuyorsun ki Akasya Durağı falan yarı final yaptı sankii
Bir şekilde Imdb'de 500 bin kişinin oyladığı 8.3 puan alan bir dizi. Zaten 4.sezonu ortalama 5.sezon vasat olmasa büyük ihtimalle 8.6-8.7 olurdu puanı
Neyse değiştireceğin yok senin anlaşılan kapatıyoruz o zaman değiştirmeyi?Dövecek sayın seyirciler.
------
Dedim bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?