En Favori Yabancı Dizi - Yarı Final | Breaking Bad ⚔️ Game of Thrones 📺

Hangi dizi finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
115,818
Puanı
1,060
2344.jpeg

"En Favori Yabancı Dizi - Tüm Zamanlar" Etkinliği tüm hızıyla devam ediyor. Şimdi sıra yarı finalde.

Ankette yer alan hangi dizi finale yükselsin?

4s0aawn.jpg

Kısaca kurallar:

Bu turdan itibaren eşitlik durumunda düello yolu ile üst tura çıkanı belirleyeceğiz. Etkinlik sırasında üye olup oy verdikten sonra aktif olmayan üyelerin oyları sayılmayacaktır. Eğer yanlış oy verirseniz bunu anında belirtiniz.

Katılımınız bekleniyor.

@Dosi @Tolstoyevski @Aserat @Özgür @Sherlock @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Mircan Saye @seyfullXh @soo @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @YıldırıM @Burak97 @conino @Abdülhey @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens @BesaleT @pompy @elvissman @EnveR @Emin Özaltun @Fks14 @armandos @AteşBöceği @bazinga @eskici @Ahmed @MayısKralı @Gizmen @Silinmiş Üye @Burak97 @dreamy @HeisenBerg @Jonsnow @kerim yavuz @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Mr.At @Nikos litas @ömer karataş @Forumdash @Polat Şaşmaz @Sylvester @takas @Araf @The Barberson @tolgab @Yakamoz-Asi @yigit_00 @-potterhead- @Çiğdem ve ilgili herkes

Oyum şampiyona

GoT izledim ve beni hiç çekmedi. Breaking Bad'e 1 dakika bile bakmadım. %95 oy kullanmam ama oy kullanırsam vereceğim oy belli..

Bu grupta kıyasıya bir rekabet bekliyorum. Final eşleşmesi gibi

Yarı finalleri hiç böyle hayal etmemiştim @Tolstoyevski :A bu gidişle finalde oyumu istemeye istemeye güzel ama kazanmasını istemediğim bir diziye veririm gibi :A

Yarı finalleri hiç böyle hayal etmemiştim @Tolstoyevski :A bu gidişle finalde oyumu istemeye istemeye güzel ama kazanmasını istemediğim bir diziye veririm gibi :A
İki grupta da rekabet had safhada ama burası için asıl oylar gelmedi daha bence :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
O tayfa ihanetleri ile meşhur bir tayfa ve yetersiz olur :A diğerine ise verilecek oyları biliyorum :A bence tablo şuan görünen gibi sonuçlanır :A
Akşama az çok belli olur ama sanmıyorum ve umarıım öyle olmaz :A Masecre, Sherlock, MEnes ve Bazinga'dan fire beklemiyorum en azından :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...