En Favori Yabancı Dizi - Tüm Zamanlar | 3. Tur - 10. grup 📺

Ankette yer alan hangi 2 dizi bir üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
@Alos geçen bana da dedin tamam çıkarırız dedim. Sonra yok yabancı dizi izlemiyorum ama yerli izliyorum falan onlara ekleyin falan dedin :A Bu kişiler de insan robot değil. Düzgün bir üslupla derdinizi anlatmayı öğrenin önce çocuk azarlar gibi yazamazsınız burada kimseye. Normalde yazmayacaktım ama tavrını hiç beğenmedim. Altı üstü 2-3 bildirim için nedir yani bu tavır?

Bu arada bayılmasam da LCDP dedim.
Gayet düzgün bi tavırla konuştum.
Kimseyi çocuk azarlar gibi konuşmadım. 2,3 bildirim mi? birikince dünya kadar bildirim oluyor senin haberin var mı :A

Gayet düzgün bi tavırla konuştum.
Kimseyi çocuk azarlar gibi konuşmadım. 2,3 bildirim mi? birikince dünya kadar bildirim oluyor :A
O zaman senin üslubunda çok ciddi sıkıntı var dikkat et gerçek hayatında bu üslub başına çok iş açar.

Millet burada bir mesai harcamış her önüne geleni konu açma demeler emir verir gibi beni sadece reyting konularına etiketle falan demeler. Düzgün bir üslupla söylesen zaten seni belli etiketlerden çıkarır ve reytinge de eklerdi. Ama bu üslupla en iyisi seni tüm etiketlerden çıkarmak olacak görürsen bakarsın işte :A Malum çok yoğunsun seni de yormamış oluruz...

O zaman senin üslubunda çok ciddi sıkıntı var dikkat et gerçek hayatında bu üslub başına çok iş açar.

Millet burada bir mesai harcamış her önüne geleni konu açma demeler emir verir gibi beni sadece reyting konularına etiketle falan demeler. Düzgün bir üslupla söylesen zaten seni belli etiketlerden çıkarır ve reytinge de eklerdi. Ama bu üslupla en iyisi seni tüm etiketlerden çıkarmak olacak görürsen bakarsın işte :A Malum çok yoğunsun seni de yormamış oluruz...
Buna sen karar veremezsin. Şuana kadar hiç açmadı.

Geçen gün düzgün bi uslub ile söylememe rağmen hala etiketliyorlar?.Çıkarın zaten boş beleş konularda yer almak istemiyorum :A. Ve yoğunlukla ne alaka yoğun olmasam da boş beleş bildirim çekmek zorunda değilim.

Geçen gün düzgün bi uslub ile söylememe rağmen hala etiketliyorlar?.Çıkarın zaten boş beleş konularda yer almak istemiyorum :A.
Yaşın daha küçük senin ondan açmamıştır. Sana abin yaşında biri olarak öğüt veriyorum ama almayadabilirsin tabii senin bileceğin iş :A
Robot değiliz diyoruz bremın unutulmuştur bir kez daha düzgünce diyebilirdin. Bunu diyen kişi olarak keşke çok dolu bir insan olsan ama senin gibi biri de kusura bakma boş beleş demesin :A İnsanlarla böyle konuşmaktan nefret ederim ama kusura bakma bunu sen istedin. Kimsenin işine boş beleş diyecek durumun yok haddini bil önce.

Geçen gün düzgün bi uslub ile söylememe rağmen hala etiketliyorlar?.Çıkarın zaten boş beleş konularda yer almak istemiyorum :A. Ve yoğunlukla ne alaka yoğun olmasam da boş beleş bildirim çekmek zorunda değilim.
Emir cümlesi kullanman fazlasıyla kaba ve gereksiz kaçıyor. @Dosi ye “etiketleme” demek yerine kibarca etiket listesinden çıkmak istediğini belirtebilirsin.

Senin açtığın anca konuya, mesaja kimse “boş beleş” demiyorsa sana karşı, senin de başkalarına demeye hakkın yok. Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkalarına yapmamalısın..

• Beğendim
Reactions: Dosi and Carpe Diem
Yaşın daha küçük senin ondan açmamıştır. Sana abin yaşında biri olarak öğüt veriyorum ama almayadabilirsin tabii senin bileceğin iş :A
Robot değiliz diyoruz bremın unutulmuştur bir kez daha düzgünce diyebilirdin. Bunu diyen kişi olarak keşke çok dolu bir insan olsan ama senin gibi biri de kusura bakma boş beleş demesin :A İnsanlarla böyle konuşmaktan nefret ederim ama kusura bakma bunu sen istedin. Kimsenin işine boş beleş diyecek durumun yok haddini bil önce.
Benim gibi birisi ne ? sen çok mu dolusun yani :A. Tamam benim dediğim yanlışta bana had bildirmek sana mı düştü :A

Benim gibi birisi ne ? sen çok mu dolusun :A. Tamam benim dediğim yanlışta bana had bildirmek sana mı düştü :A
Yok ben dolu olduğumu söylemedim zaten öyle bir iddiam da yok :A Ama sen milletin işine boş beleş dersen dışarıdan en azından biraz dolu gözükmen lazım onu hatırlattım sadece...
Bu arada senin gibi biriyle gereğinden fazla muhatap oldum bu kadar yeter. Bundan sonra benim konularıma da uğrarsan üslubuna dikkat et tamam mı abicim :A
Bu arada dediğim yerine yanlışlıkla dediim tarzı bir şey yazıp düzeltmişsin. Ama yanlışta değil onun gerçeği yanlış da olacak Türkçemizi lütfen güzel kullanalım rica ediyorum... Neyse yaptığının yanlış olduğunu kabul ettin en azından bu da bir şey.

Yok ben dolu olduğumu söylemedim zaten öyle bir iddiam da yok :A Ama sen milletin işine boş beleş dersen dışarıdan en azından biraz dolu gözükmen lazım onu hatırlattım sadece...
Bu arada senin gibi biriyle gereğinden fazla muhatap oldum bu kadar yeter. Bundan sonra benim konularıma da uğrarsan üslubuna dikkat et tamam mı abicim :A
Dolu olmadığımı nereden biliyorsun. Ben de senin gibi birisine fazla zamanımı harcadım yeter. Sen de başkaları ile bi konuşmama atlayıp avukatlık yapma tamam mı :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Dolu olmadığımı nereden biliyorsun. Ben de senin gibi birisine fazla zamanımı harcadım yeter. Sen de başkaları ile bi konuşmama atlayıp avukatlık yapma tamam mı :A
Üstte mesajıma bir ekleme yaptım ona da bakabilirsin hatanı kabul etmenin iyi olduğunu söyledim :A
Yok benim görevim avukatlık kusura bakma nerde böyle emir veren birilerini görünce böyle yapmaması gerektiğini söylerim... Yok ya belki dolusundur da ben senden o enerjiyi almadım sen de beni dolu biri olarak görmeyebilirsin saygı duyarım takma bu kadar. İyi forumlar :A

boş beleş konularda

Biz dizi film kıyaslaması yapıyoruz sende zamanında cola Pepsi, sevilen hoca sevilmeyen hoca kıyaslama konuları açarken sana hiç bir zaman boş beleş konular demedik.
Sen yöneticilerin zorunlu olduğu ve açılması gereken konularına laf edersen o da bir yönetici olarak ve aynı bu tarz anketli konularla da ilgili biri olarak elbet yazacak.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Biz dizi film kıyaslaması yapıyoruz sende zamanında cola Pepsi, sevilen hoca sevilmeyen hoca kıyaslama konuları açarken sana hiç bir zaman boş beleş konular demedik.

Sen yöneticilerin zorunlu olduğu ve açılması gereken konularına laf edersen o da bir yönetici olarak ve aynı bu tarz anketli konularla da ilgili biri olarak elbet yazacak.
Güllü lokum sevip sevmediğimiz çok daha ciddi bir konu lütfen dosi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bu arada dediğim yerine yanlışlıkla dediim tarzı bir şey yazıp düzeltmişsin. Ama yanlışta değil onun gerçeği yanlış da olacak Türkçemizi lütfen güzel kullanalım rica ediyorum... Neyse yaptığının yanlış olduğunu kabul ettin en azından bu da bir şey.
Dediim konusunda artık başıma çok geldiği için tecrübeli oldum, telefonda klavye küçük olunca hızlı hızlı yazarken insanın eli çok başka harflere gidebiliyor hatta bazen en azından ben bir şeyi hiç anlaşılmayacak şekilde yazabiliyorum. :A

Şimdi telefondayım, bunu yazarken de 100 kere harfleri düzelltim. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Dediim konusunda artık başıma çok geldiği için tecrübeli oldum, telefonda klavye küçük olunca hızlı hızlı yazarken insanın eli çok başka harflere gidebiliyor hatta bazen en azından ben bir şeyi hiç anlaşılmayacak şekilde yazabiliyorum. :A

Şimdi telefondayım, bunu yazarken de 100 kere harfleri düzelltim. :A
Yok orada küçük bir şaka yaptım biliyorum yoksa :A Bu tür konulara boş beleş dediği için biraz gıcıklık yapayım dedim :A