En Favori Yabancı Dizi - Tüm Zamanlar | 3.Grup 📺

Ankette yer alan hangi 6 dizi bir üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes
Breaking Bad
This Is Us
Heroes
The 100

@MasacRE tüyleri diken diken etti... @Dosi @MEnes

İşi çok zor epik yapıtın ilk turdan...
Zaten SHINGEKI NO KYOJIN'in ne işi var ki bu Batı toplumunda... Onun yeri kendine has...
------

Şimdi niye spoiler verdin ki demek ki hayal kırıklığı ile bitecek heves filan kalmadı :/ :( @MEnes
Sen Leşku'yu dinleme hiç de öyle dediği gibi falan değil... :A Hevesin kırılmasın destanlar destanı bölümlere sahip bir seri... Final hakkında ise ben asla bir şey demem... :A

Zaten SHINGEKI NO KYOJIN'in ne işi var ki bu Batı toplumunda... Onun yeri kendine has...
------

Sen Leşku'yu dinleme hiç de öyle dediği gibi falan değil... :A Hevesin kırılmasın destanlar destanı bölümlere sahip bir seri... Final hakkında ise ben asla bir şey demem... :A
....

Efkarlandım... Hiç spoiler yemedim, hatta final olduğunu bile yeni öğrendim o derece uzağım gündemden ama yine de spoiler yemiş gibi oldum hem de çok fena.... Yine de bir şekilde geleceğiz finale bakalım.

Şöyle bir şey olmuştur kesin,

Eren F.J is dead? :/

• Güldürdün
Reactions: MEnes
....

Efkarlandım... Hiç spoiler yemedim, hatta final olduğunu bile yeni öğrendim o derece uzağım gündemden ama yine de spoiler yemiş gibi oldum hem de çok fena.... Yine de bir şekilde geleceğiz finale bakalım.

Şöyle bir şey olmuştur kesin,

Eren F.J is dead? :/
Yok yok @MasacRE yoldaşım sana spoilerlık bir şey söylemedi merak etme... :A Ben sana manga final yapacak demiştim ama taa ne zaman... Tabi senin balık hafızan unutmuş büyük ihtimal... Onun dışında Ocak 2022'de animenin de final kısmı başlayacak. Tahmini 12 - 16 bölüm arası olacaktır...

Final için hiç bir şey demeyeceğim ve dememekte ısrarcıyım... Okurları ikiye bölen oldukça değişik bir finaldi çünkü... :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd