Better Call Saul'u 1 bölüm izlesen devamını getirirdin. Yanlış seçim yapmışsın.Fringe. Zamanında 1 bölüm izleyip devamını getirmemiştim ama yakın zamanda tekrar şans vermeyi düşünüyorum.
Fringe’yi 4-5 bölüm izlesen bırakamazsın ama bilim kurgu da çok sevmiyordun gerçiBetter Call Saul'u 1 bölüm izlesen devamını getirirdin. Yanlış seçim yapmışsın.
Tam olarak 5 bölüm izleyip bırakmışım.Fringe’yi 4-5 bölüm izlesen bırakamazsın ama bilim kurgu da çok sevmiyordun gerçi
Better Call Saul tam aksine ilk bölümlerde fazlasıyla durgun. Hele Breaking Bad izlememiş birisi için daha da ağır gelebilir
Bence tıpkı benim komediyle aram olmaması gibi senin de bilim kurguyla aran olmadığı için böyle düşünüyorsun çünkü gerçekten bilim kurgu alanının en kaliteli dizilerinden biriydi Başlarda her bölüm farklı bilimsel olay gözükse de zamanla bölümler arası bağlantılar fazlasıyla artıyordu, hele son sezon zaten tam bir distopya. Günün birinde umarım tekrar bir şans daha verirsinTam olarak 5 bölüm izleyip bırakmışım.
Gayet vasat bir bilim kurguydu bence, hiç sürükleyici değildi.
Person of Interest için de öyle diyorlar da 20 iyi bölüm izleyeceğim diye 200 bölüm polisiye izleyemem.Bence tıpkı benim komediyle aram olmaması gibi senin de bilim kurguyla aran olmadığı için böyle düşünüyorsun çünkü gerçekten bilim kurgu alanının en kaliteli dizilerinden biriydi Başlarda her bölüm farklı bilimsel olay gözükse de zamanla bölümler arası bağlantılar fazlasıyla artıyordu, hele son sezon zaten tam bir distopya. Günün birinde umarım tekrar bir şans daha verirsin
147 sayfa entry girilmiş, sosyal medyanın bugünkü kadar aktif olmadığı bir dönemde bir bilim kurgu dizisi adına önemli oran
fringe
--- spoiler --- 4. sezonunun ilk bolumunde anlayamadigim bi nokta var, madem ki peter hic var olmadi o zaman kizil sacli olivia diger olivianin yerine niye gecip oymus gibi davrandi? o sirada bizi…eksisozluk.com
BB izledim ama BCS ilgimi çekmiyor nedense pek, zaten daha izlemem gereken çok dizi var. Fringe'i değer verdiğim bir kişilik önerdiği için tekrar şans vermeyi düşünüyorum, sarmazsa bırakırım zaten.Better Call Saul'u 1 bölüm izlesen devamını getirirdin. Yanlış seçim yapmışsın.
Fringe hariç çok iyi seçimler.@bazinga bu arada Fringe ve Gilmore Girls'ün yanında TBBT'ye de başlamayı düşünüyorum. Onu da eskiden, sanırım 12 yaşlarındayken birkaç bölüm izleyip bırakmıştım. HIMYM kadar sevememiştim o dönem. Şimdi çok sevecek miyim merak ediyorum, beklenti yüksek.
Gelecek sezon listeme şimdilik bu 3 diziyi koydum. Bir de Seinfeld'in Netflix'e gelmesini bekliyorum, bir türlü gelemedi.