2017 En Favori Yabancı Dizi 2017 - Çeyrek Final: Game of Thrones vs Shameless

Hangi Dizi Yarı Finale Çıksın ?

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahneler açık gösteriliyor birde
İnsan utanır onu izlemeye hele yakınlarıyla falan izleyenler varmış
Benim izlediğim diğer yabancı dizilerde açık göstermeyi bırak o tür sahneleri bile göstermiyorlardı.
Ben GoT izlerken malum sahneler çıkınca, yeni sekme açıp salak salak ekrana bakıyordum.

Merak ediyorum sonucu.

Olum şaka mısın sen ya?
GoT'a seks dizisi deyip Shameless desteklemek ne
Shameless'de o işin kralı var la
[/QUOTE]
Shameless'da açık açık gösteriliyor mu? Valla fanları diziyi overrated yaptığı için GoT gibi bir diziye oy veremezdim, kimse kusura bakmasın.

got fark yemiş.
@MasacRE-

@Çiğdem-

yavaş yavaş kitlesi gelmeye başlamış dikkat et @denizz19
@MasacRE-
GoT'a sapık dizi diyenlerin kaçı Shameless'i biliyor acaba bu forumda çok merak ediyorum ya

Olum şaka mısın sen ya?
GoT'a seks dizisi deyip Shameless desteklemek ne
Shameless'de o işin kralı var la
Shameless'da açık açık gösteriliyor mu? Valla fanları diziyi overrated yaptığı için GoT gibi bir diziye oy veremezdim, kimse kusura bakmasın.
[/QUOTE]
Açık açık mı?
La Shameless dörtte üçü seksten ibaret bir dizi açığı mı var aklına gelebilecek her türlü p.rno kategorisi var dizide
Tamam GoT'a oy atma da bu sebepten GoT'u sevmeyip Shameless'e oy vermek de çok komik oluyor be

Açık açık mı?
La Shameless dörtte üçü seksten ibaret bir dizi açığı mı var aklına gelebilecek her türlü p.rno kategorisi var dizide
Tamam GoT'a oy atma da bu sebepten GoT'u sevmeyip Shameless'e oy vermek de çok komik oluyor be
[/QUOTE]
Yani şimdi biz burada hangisinin daha iyi bir seks dizisi olduğunu mu oylayacağız?

Bu mesajlar niye böyle oluyor, neyse.

Yani şimdi biz burada hangisinin daha iyi bir seks dizisi olduğunu mu oylayacağız?

[/QUOTE]
GoT'daki açık sahnelerin lafı bile edilmez Shameless'in yanında ben sana öyle söyleyeyim
Ona göre yani haberin olsun, istersen sana özelden sahnelerini atayım Shameless'in

GoT'daki açık sahnelerin lafı bile edilmez Shameless'in yanında ben sana öyle söyleyeyim
Ona göre yani haberin olsun, istersen sana özelden sahnelerini atayım Shameless'in
[/QUOTE]
Şu an keyfim yok, izlemek istemiyorum.

[/QUOTE]
Oyunu silecek misin peki?
GoT'u eleştirdiğin konuda Shameless'in 1000 kat daha beter olduğunu öğrendikten sonra ona oy vermek yakışmaz çünkü senin gibi bir insana

GoT'u eleştirdiğin konuda Shameless'in 1000 kat daha beter olduğunu öğrendikten sonra ona oy vermek yakışmaz çünkü senin gibi bir insana
[/QUOTE]
GoT fanları diziyi ilahi bir seviyeye çıkardığı için muazzam derecede rahatsızım, yani hayır.

GoT fanları diziyi ilahi bir seviyeye çıkardığı için muazzam derecede rahatsızım, yani hayır.
[/QUOTE]
Yazıklar olsun
Neyse öne geçmişiz
@Çiğdem- @Harunnn60

2’side çok çok beğendiğim diziler ama Game Of Thrones apayrı

Ben daha beter şeyler yaparım sana ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...