2017 En Favori Yabancı Dizi 2017 - Çeyrek Final: Game of Thrones vs Shameless

Hangi Dizi Yarı Finale Çıksın ?

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahneler açık gösteriliyor birde :F İnsan utanır onu izlemeye hele yakınlarıyla falan izleyenler varmış :A
Benim izlediğim diğer yabancı dizilerde açık göstermeyi bırak o tür sahneleri bile göstermiyorlardı. :A Ben GoT izlerken malum sahneler çıkınca, yeni sekme açıp salak salak ekrana bakıyordum. :A

Merak ediyorum sonucu.

Olum şaka mısın sen ya? :F GoT'a seks dizisi deyip Shameless desteklemek ne :A Shameless'de o işin kralı var la :A[/QUOTE]
Shameless'da açık açık gösteriliyor mu? Valla fanları diziyi overrated yaptığı için GoT gibi bir diziye oy veremezdim, kimse kusura bakmasın. :A

got fark yemiş. :kiki::kiki::kiki:@MasacRE-

@Çiğdem- :Z

yavaş yavaş kitlesi gelmeye başlamış dikkat et @denizz19 :A @MasacRE-
GoT'a sapık dizi diyenlerin kaçı Shameless'i biliyor acaba bu forumda çok merak ediyorum ya :A

Olum şaka mısın sen ya? :F GoT'a seks dizisi deyip Shameless desteklemek ne :A Shameless'de o işin kralı var la :A
Shameless'da açık açık gösteriliyor mu? Valla fanları diziyi overrated yaptığı için GoT gibi bir diziye oy veremezdim, kimse kusura bakmasın. :A[/QUOTE]
Açık açık mı? :A La Shameless dörtte üçü seksten ibaret bir dizi açığı mı var aklına gelebilecek her türlü p.rno kategorisi var dizide :A Tamam GoT'a oy atma da bu sebepten GoT'u sevmeyip Shameless'e oy vermek de çok komik oluyor be :D

GoT'a sapık dizi diyenlerin kaçı Shameless'i biliyor acaba bu forumda çok merak ediyorum ya :A

Shameless'da açık açık gösteriliyor mu? Valla fanları diziyi overrated yaptığı için GoT gibi bir diziye oy veremezdim, kimse kusura bakmasın. :A
Açık açık mı? :A La Shameless dörtte üçü seksten ibaret bir dizi açığı mı var aklına gelebilecek her türlü p.rno kategorisi var dizide :A Tamam GoT'a oy atma da bu sebepten GoT'u sevmeyip Shameless'e oy vermek de çok komik oluyor be :D[/QUOTE]
Yani şimdi biz burada hangisinin daha iyi bir seks dizisi olduğunu mu oylayacağız? :A

Bu mesajlar niye böyle oluyor, neyse. :A

Açık açık mı? :A La Shameless dörtte üçü seksten ibaret bir dizi açığı mı var aklına gelebilecek her türlü p.rno kategorisi var dizide :A Tamam GoT'a oy atma da bu sebepten GoT'u sevmeyip Shameless'e oy vermek de çok komik oluyor be :D
Yani şimdi biz burada hangisinin daha iyi bir seks dizisi olduğunu mu oylayacağız? :A

Bu mesajlar niye böyle oluyor, neyse. :A[/QUOTE]
GoT'daki açık sahnelerin lafı bile edilmez Shameless'in yanında ben sana öyle söyleyeyim :A Ona göre yani haberin olsun, istersen sana özelden sahnelerini atayım Shameless'in :A

Bu mesajlar niye böyle oluyor, neyse. :A
GoT'daki açık sahnelerin lafı bile edilmez Shameless'in yanında ben sana öyle söyleyeyim :A Ona göre yani haberin olsun, istersen sana özelden sahnelerini atayım Shameless'in :A[/QUOTE]
Şu an keyfim yok, izlemek istemiyorum. :A

GoT'daki açık sahnelerin lafı bile edilmez Shameless'in yanında ben sana öyle söyleyeyim :A Ona göre yani haberin olsun, istersen sana özelden sahnelerini atayım Shameless'in :A
Şu an keyfim yok, izlemek istemiyorum. :A[/QUOTE]
Oyunu silecek misin peki? :bhr: GoT'u eleştirdiğin konuda Shameless'in 1000 kat daha beter olduğunu öğrendikten sonra ona oy vermek yakışmaz çünkü senin gibi bir insana :bhr: :A

Şu an keyfim yok, izlemek istemiyorum. :A
Oyunu silecek misin peki? :bhr: GoT'u eleştirdiğin konuda Shameless'in 1000 kat daha beter olduğunu öğrendikten sonra ona oy vermek yakışmaz çünkü senin gibi bir insana :bhr: :A[/QUOTE]
GoT fanları diziyi ilahi bir seviyeye çıkardığı için muazzam derecede rahatsızım, yani hayır. :A

Oyunu silecek misin peki? :bhr: GoT'u eleştirdiğin konuda Shameless'in 1000 kat daha beter olduğunu öğrendikten sonra ona oy vermek yakışmaz çünkü senin gibi bir insana :bhr: :A
GoT fanları diziyi ilahi bir seviyeye çıkardığı için muazzam derecede rahatsızım, yani hayır. :A[/QUOTE]
Yazıklar olsun :A Neyse öne geçmişiz :Z @Çiğdem- @Harunnn60

2’side çok çok beğendiğim diziler ama Game Of Thrones apayrı :bhr:

Durumuna göre geri çekerim olmamışları:A
Yoksa valla 100 bin mesajin var girer tek tek olmamislarim. :A @Yiğitt bilir daha dün Kanal D nin erken biten 40 küsür dizisini usenmeden ortaya serdim.:A

Lordlylik yapıyorum az bişey. :A Allaha şükür ortalıkta gözükmüyor.
Ben daha beter şeyler yaparım sana ama :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...