Birileri The Godfatherı İlah yapmışDünyanın gg en iyi filmiymiş hadi len ordanKemal Sunal ,Şener Şen , Münir Özkul , Adile Naşit gibi efsanelerin filmleri dururken kim bunlar kim ? godfatherın başrolü kim ?o filmin başrolü bizim efsanelerden daha iyi oyuncuysa dünyanın en şerefsiz insanı benimkültürümüze sahip çıkın la en iyi diziyi biz yapmış olmayabiliriz ama en iyi filmi biz yaptık.
@çiğdem- adam bul la yenilecez
Kulvar farkından banane.Gotfather çok abartılacak film tabi ama kulvarları karıştırma.Yabancı filmler evet bizde ki aile komedi filmlerinin üstüne geçemez ama yani o kadarda değil.
Kulvar farkından banane.
Birileri The Godfatherı İlah yapmışDünyanın gg en iyi filmiymiş hadi len ordanKemal Sunal ,Şener Şen , Münir Özkul , Adile Naşit gibi efsanelerin filmleri dururken kim bunlar kim ? godfatherın başrolü kim ?o filmin başrolü bizim efsanelerden daha iyi oyuncuysa dünyanın en şerefsiz insanı benimkültürümüze sahip çıkın la en iyi diziyi biz yapmış olmayabiliriz ama en iyi filmi biz yaptık.
@çiğdem- adam bul la yenilecez
Ben genel konuştum.Mafya diye türe ayırmadım.''Yabancı mafya filmi mi yoksa KS ın Sahte Kabadayı filmi mi '' dersin SK derim ama sen SKya komedi filmi diye nitelendirirsin o yüzden bu örneği vermedim kabul et.
Bi yürü git şurdan güldürme adamı yaBu saydıkların kim lasoytarı mı bunlar
Ve yine sorsalar dünyanın gg en iyi oyuncusu diye Şener Şen der geçerim ve yine göğsüm kabara kabara.@Tolstoyevski Hababam sınıfını geç tamam ama sapasağlam Kibar Feyzo diye bir başyapıt var. Niye Tolstoyevski Kibar Feyzoya başyapıt diyince forsun mu bozulurcool luğunumu kaybedersinSorsalar bana dünyanın gelmiş geçmiş en iyi filmi ne diye rahat rahat göğsümü kabarta kabarta Yeşilçam dan söylerim
O adamları izlemesem de onların hakkında bir bilgi sahibi olmasam da olur. Ben Kemal Sunal'ı Şener Şen'i ve daha nicelerini tanımış onları izlemeye nail olmuşum.Haha adam Marlon Brando, Robert De Niro, Al Pacino hakkında ne diyor yahu@Danger UA!
Tekrardan diyorum, bu kültür ırkçılığı tavrın hiçbir şey kazandırmaz kimseye. Irkçılık kötüdür. Sen her şeyden önce insansın ve memleketin her şeyden önce dünya. Dünya bize Al Pacino'yu da vermiş Kemal Sunal'ı da. İkisininin de değerini bilmek varken sırf kendi milletinin yapımı diye onları öne çıkarıp objektiflikten ışık yılı kadar uzak biçimde kıyaslamalar yapmak yanlıştır, bunun hiçbir açıklaması, savunması da olamaz. Günün birinde sen de anlayacaksın eminim demek istediklerimi, yeter ki zihnimizi özgürleştürelim.
Ve yine sorsalar dünyanın gg en iyi oyuncusu diye Şener Şen der geçerim ve yine göğsüm kabara kabara.
Hiçbir eksiği yokmuş muşŞener Şen dünya çapında kaliteye sahip bir oyuncudur, saydığım isimlerden de hiçbir eksiği yoktur. Kaldı ki benim de en sevdiğim yerli oyuncudur. Eşkıya ise başyapıtıdır, Muhsin Bey filmini de çok severim. Benim sanatta tek ölçütüm kalitedir. Vatan millet ayrımını çağdaşı buluyorum. Zamanında şöyle bir konu açmıştım hatta :
https://fav10.net/forum/threads/türk-sinemasından-İzlemeye-değer-25-film.250181/
Ve yine sorsalar dünyanın gg en iyi oyuncusu diye Şener Şen der geçerim ve yine göğsüm kabara kabara.
O adamları izlemesem de onların hakkında bir bilgi sahibi olmasam da olur. Ben Kemal Sunal'ı Şener Şen'i ve daha nicelerini tanımış onları izlemeye nail olmuşum.
En iyi diziyi biz yapmadık ama en iyi filmi biz yaptık.
Türk sineması -günden güne- gelişti mi ?. eğer 'gelişti' diyorsan konuşmamızın veya tartışmamızın zerrece anlamı yok.NE diyebilirim ki daha sen başlamadan bitirmişsin tüm meseleyi, bu sanat milliyetçiliği cidden gereksiz bir tutum.
"O adamları izlemesem de onların hakkında bir bilgi sahibi olmasam da olur."
Hayır efendim, olmaz. Böyle bir mantık yoktur, aksine herkes bu mantıkla hareket etseydi Türk sineması gelişme göstermez, nasılsa en büyük biziz biz yüceyiz mantığıyla hareket edeceği için güzel filmler yapma gayreti göstermezdi. Sonuçta ne kadar kötü film yaparlarsa yapsınlar "dünyanın en iyi filmi çünkü Türk filmi!" diyecek bir kitleyi arkalarında bulacaklardır. O yüzden Türk sinemasına en büyük hakareti sen yapıyorsun fakat farkında değilsin.
Türk sineması -günden güne- gelişti mi ?. eğer 'gelişti' diyorsan konuşmamızın veya tartışmamızın zerrece anlamı yok.
ne bileyim gelişti falan deyince günden güne falan sandım.Gelişmedi hatta son yıllarda Recep İvedik, Deliha gibi filmlerin düştü fakat zaten bunu tartışan kim?
Toşun Paşa'yıda unutmamak lazım gerçi Şener Şen Kemal Sunal Adile Naşit ve Halit Akçatepenin buluştukları her film baş yapıtlardan sayılır buna Kibar Feyze ve Toşun Paşadan sonra Davaroda eklenir Şabanoğlu Şaban ile Süt Kardeşlerde o kadronun birleştiği her film çok üstdüzey gerçekten@Tolstoyevski Hababam sınıfını geç tamam ama sapasağlam Kibar Feyzo diye bir başyapıt var. Niye Tolstoyevski Kibar Feyzoya başyapıt diyince forsun mu bozulurcool luğunumu kaybedersinSorsalar bana dünyanın gelmiş geçmiş en iyi filmi ne diye rahat rahat göğsümü kabarta kabarta Yeşilçam dan söylerim
başyapıt demeyen gitsin uçurumdan atlasın zaten.Toşun Paşa'yıda unutmamak lazım gerçi Şener Şen Kemal Sunal Adile Naşit ve Halit Akçatepenin buluştukları her film baş yapıtlardan sayılır buna Kibar Feyze ve Toşun Paşadan sonra Davaroda eklenir Şabanoğlu Şaban ile Süt Kardeşlerde o kadronun birleştiği her film çok üstdüzey gerçekten
Kim demiş? Çok şükür bende engelli galiba.Haha adam Marlon Brando, Robert De Niro, Al Pacino hakkında ne diyor yahu@Danger UA!
Tekrardan diyorum, bu kültür ırkçılığı tavrın hiçbir şey kazandırmaz kimseye. Irkçılık kötüdür. Sen her şeyden önce insansın ve memleketin her şeyden önce dünya. Dünya bize Al Pacino'yu da vermiş Kemal Sunal'ı da. İkisininin de değerini bilmek varken sırf kendi milletinin yapımı diye onları öne çıkarıp objektiflikten ışık yılı kadar uzak biçimde kıyaslamalar yapmak yanlıştır, bunun hiçbir açıklaması, savunması da olamaz. Günün birinde sen de anlayacaksın eminim demek istediklerimi, yeter ki zihnimizi özgürleştürelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?