2016 En Favori Yabancı Dizi 2016 - Büyük Final: Game of Thrones vs The Flash

Hangisi en favoriniz?

• Game of Thrones - 6. Sezon

Oy: 20 58.8%
  • The Flash - 2. Sezon

Oy: 14 41.2%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gotfather çok abartılacak film tabi ama kulvarları karıştırma.
Yabancı filmler evet bizde ki aile komedi filmlerinin üstüne geçemez ama yani o kadarda değil.

Kulvar farkından banane.

Bana niye olmamış dedin.s.s Ben dediğin filmlerin yabancı filmlerin üstünde olduğunu söylüyorum ama aile-dram-komedi kategorisinde iddialı ama diğer konularda mafya filmi konusunda pek başarılı olamaz bizimkiler.

Önce güldüm sonra bastım eksiyi

Marlon Brando, Al Pacino, Robert De Niro... Bunlar dünya insanlık tarihine girmiş kült oyuncular. Filmin kalitesi tartışmaya açık değil.

Tabi kendi kültürümüzü kendi filmlerinizi sevip sayalım fakat bu demek değildir ki doğruya yanlış, yanlışa doğru diyelim, kültürümüzü koruyalım derken kültür ırkçılığı hatta kibrine tutulalım? Hababam Sınıfı Türkiye çapında çok iyi bir film fakat sadece Türkiye çapında. Öyle dünyanın gelmiş geçmiş en iyi filmi filan demeleri geçelim.

@Tolstoyevski Hababam sınıfını geç tamam ama sapasağlam Kibar Feyzo diye bir başyapıt var. Niye Tolstoyevski Kibar Feyzoya başyapıt diyince forsun mu bozulur
cool luğunumu kaybedersin
Sorsalar bana dünyanın gelmiş geçmiş en iyi filmi ne diye rahat rahat göğsümü kabarta kabarta Yeşilçam dan söylerim

Son düzenleme:

Haha adam Marlon Brando, Robert De Niro, Al Pacino hakkında ne diyor yahu
@Danger UA!

Tekrardan diyorum, bu kültür ırkçılığı tavrın hiçbir şey kazandırmaz kimseye. Irkçılık kötüdür. Sen her şeyden önce insansın ve memleketin her şeyden önce dünya. Dünya bize Al Pacino'yu da vermiş Kemal Sunal'ı da. İkisininin de değerini bilmek varken sırf kendi milletinin yapımı diye onları öne çıkarıp objektiflikten ışık yılı kadar uzak biçimde kıyaslamalar yapmak yanlıştır, bunun hiçbir açıklaması, savunması da olamaz. Günün birinde sen de anlayacaksın eminim demek istediklerimi, yeter ki zihnimizi özgürleştürelim.

Ve yine sorsalar dünyanın gg en iyi oyuncusu diye Şener Şen der geçerim ve yine göğsüm kabara kabara.

O adamları izlemesem de onların hakkında bir bilgi sahibi olmasam da olur. Ben Kemal Sunal'ı Şener Şen'i ve daha nicelerini tanımış onları izlemeye nail olmuşum.
En iyi diziyi biz yapmadık ama en iyi filmi biz yaptık.

Ve yine sorsalar dünyanın gg en iyi oyuncusu diye Şener Şen der geçerim ve yine göğsüm kabara kabara.

Şener Şen dünya çapında kaliteye sahip bir oyuncudur, saydığım isimlerden de hiçbir eksiği yoktur. Kaldı ki benim de en sevdiğim yerli oyuncudur. Eşkıya ise başyapıtıdır, Muhsin Bey filmini de çok severim. Benim sanatta tek ölçütüm kalitedir. Vatan millet ayrımını çağdışı buluyorum. Zamanında şöyle bir konu açmıştım hatta :

https://fav10.net/forum/threads/türk-sinemasından-İzlemeye-değer-25-film.250181/

Hiçbir eksiği yokmuş muş
neyse zaman kaybediyorum burada. hadi iyi günler sana.

NE diyebilirim ki daha sen başlamadan bitirmişsin tüm meseleyi, bu sanat milliyetçiliği cidden gereksiz bir tutum.

"O adamları izlemesem de onların hakkında bir bilgi sahibi olmasam da olur."

Hayır efendim, olmaz. Böyle bir mantık yoktur, aksine herkes bu mantıkla hareket etseydi Türk sineması gelişme göstermez, nasılsa en büyük biziz biz yüceyiz mantığıyla hareket edeceği için güzel filmler yapma gayreti göstermezdi. Sonuçta ne kadar kötü film yaparlarsa yapsınlar "dünyanın en iyi filmi çünkü Türk filmi!" diyecek bir kitleyi arkalarında bulacaklardır. O yüzden Türk sinemasına en büyük hakareti sen yapıyorsun fakat farkında değilsin.

Türk sineması -günden güne- gelişti mi ?. eğer 'gelişti' diyorsan konuşmamızın veya tartışmamızın zerrece anlamı yok.

Türk sineması -günden güne- gelişti mi ?. eğer 'gelişti' diyorsan konuşmamızın veya tartışmamızın zerrece anlamı yok.

Gelişmedi hatta son yıllarda Recep İvedik, Deliha gibi filmlerin düştü fakat zaten bunu tartışan kim?

Toşun Paşa'yıda unutmamak lazım gerçi Şener Şen Kemal Sunal Adile Naşit ve Halit Akçatepenin buluştukları her film baş yapıtlardan sayılır buna Kibar Feyze ve Toşun Paşadan sonra Davaroda eklenir Şabanoğlu Şaban ile Süt Kardeşlerde o kadronun birleştiği her film çok üstdüzey gerçekten

başyapıt demeyen gitsin uçurumdan atlasın zaten.
Bu arada Fılaş'a verdim ama fark kapanmayacak gibi

Kim demiş? Çok şükür bende engelli galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...