nasıl olacak o ben onu bilmiyorum ki
Ozan kapatmış o seçeneği zaten. Neyse yine ayrı yollardayız.
nasıl olacak o ben onu bilmiyorum ki
Ozan kapatmış o seçeneği zaten. Neyse yine ayrı yollardayız.
Bu çingene @sokak sanati ile sukut anlaşması yapılır mı ki? Yarın öbür gün Pembe gibi spalileri gördü mü karşı tarafa geçer.
Bu çingene @sokak sanati ile sukut anlaşması yapılır mı ki? Yarın öbür gün Pembe gibi spalileri gördü mü karşı tarafa geçer.![]()
Sen sınırı geçtin önceTamam karşı karşıya gelene kadar eleştiri yapmıyoruz.Zaten biliyorsunuz ben sevmem CW ve dizilerini. Hiç kışkırtmayın, kışkırtmayayım.
![]()
Sana söz vermedi mi spn flash için?Bu çingene @sokak sanati ile sukut anlaşması yapılır mı ki? Yarın öbür gün Pembe gibi spalileri gördü mü karşı tarafa geçer.![]()
Sen sınırı geçtin önce![]()
Verdi de bakalım sözünde duracak mı.Sen sınırı geçtin önce
Sana söz vermedi mi spn flash için?![]()
Durmazsa darbe yaparız püskürtürüz etkinliktenVerdi de bakalım sözünde duracak mı.![]()
Sözü bana vermedin bu arada bana @mrt-06 ya verdin sözü
Sözü bana vermedin bu arada bana @mrt-06 ya verdin sözüben söz hakkımı ilerleyen haftaya saklıyorum
Ayrıca mrt06 ben de tşk ettim o zaman
parmakların dert görmesin tıkların bol olsun
![]()
Ne biliyim ben hepsi dahil paket sandım anlaşmayı, konuşma+internet+sms paketi gibi yani paketin içinde The 100+SPN+The Flash var diye düşünmüştüm.
Niye bildirim gelmiyor mu sanaBana kim olmamış dedi. Sizdense oyumu geri alırım haa@mrt-06
Yani ben de paket sanmiştimNe biliyim ben hepsi dahil paket sandım anlaşmayı, konuşma+internet+sms paketi gibi yani paketin içinde The 100+SPN+The Flash var diye düşünmüştüm.![]()
Aynen paket yapsana daha hesaplı oluyor.Niye bildirim gelmiyor mu sana
Yani ben de paket sanmiştimBu bizi kazıklıyor o da paket yapsin @sokak sanati
Niye bildirim gelmiyor mu sana
Yani ben de paket sanmiştimBu bizi kazıklıyor o da paket yapsin @sokak sanati