2015 En Favori Yabancı Şarkı | 3. Tur - C Grubu

Hangi 2 Şarkı Çeyrek Finale Çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sokak sanati

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
57,085
Puanı
1,061
c.jpg

En Favori Yabancı Şarkı Etkinliğinde 3. Tur ile devam ediyoruz.

Sizlerin seçimi ile 80 Şarkıdan sadece 24 şarkı 3. Turda yarışmaya hak kazandı. 6 gruptan oluşacak olan 3. Turun gruplarında bulunan 4 şarkıdan en fazla 2 şarkıyı seçebileceksiniz.

Oylama Süresi 6 Gündür!

C Grubunda Yer Alan Aday Şarkılar;

Ellie Goulding | Love Me Like You Do

Rihanna, Kanye West, Paul McCartney | FourFiveSeconds

Mark Ronson | Uptown Funk ft. Bruno Mars

Lana Del Rey | High By The Beach

Oylama Süresi 6 Gündür!

Finale doğru ölüm grupları oluşmaya başladı.:D Bu grup 3'ünün arasında en tehlikelisi.:X

Rihanna ve Uptown Funk! dedim.:D

Bu arada grup bayağı zormuş :F

Rihanna'ya verseydin.ss
O şarkıyı çıktıgından beridir dinleyemedim. Katlanamadım hep 1dk sonra hep değiştirdim:X

Ya böyle diyince şimdi sanki burdaki oylamalar hiç gerçekçi olmuyor. Hep arkadaş hatrı olarak oylanıyor gibi. O yuzden geçen senelerdeki oylamalarda pek aktif değildim. Herkes birinden oy istiyor yada hatır gönül belasına. Gerçek sonuçlarda çıkmıyor. Burda da zaten Rihanna at başı olur merak etme:X

O şarkıyı çıktıgından beridir dinleyemedim. Katlanamadım hep 1dk sonra hep değiştirdim:X

Ya böyle diyince şimdi sanki burdaki oylamalar hiç gerçekçi olmuyor. Hep arkadaş hatrı olarak oylanıyor gibi. O yuzden geçen senelerdeki oylamalarda pek aktif değildim. Herkes birinden oy istiyor yada hatır gönül belasına. Gerçek sonuçlarda çıkmıyor. Burda da zaten Rihanna at başı olur merak etme:X

Ben kimseden oy istemiyorum aslında. Uptown Funk sevmiyorsun o yüzden dedim.:F Yoksa Rihanna BBHMM dışında karışmak yok.:X

aaa rihannanın bu etkinlikte sevmediğim tek şarkısı bu :F:F:F

1. Mark Ronson | Uptown Funk ft. Bruno Mars

2. *Lana Del Rey | High By The Beach

Sen oyunu nereye kullanacağını biliyorsundur. :A Anlaşma yapmıştık hatırlarsan. :A
Senin oyları görmeden ben oy kullanmam benim anket 3 Mart'ta kapanacak buranın 6 Mart'a kadar süresi var. :A

Rihanna, Kanye West, Paul McCartney | FourFiveSeconds

Rihanna - Lana Del Rey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...