ellie ve rostoaaa rihannanın bu etkinlikte sevmediğim tek şarkısı bu
- Mark Ronson | Uptown Funk ft. Bruno Mars
- *Lana Del Rey | High By The Beach
ellie ve rostoaaa rihannanın bu etkinlikte sevmediğim tek şarkısı bu
- Mark Ronson | Uptown Funk ft. Bruno Mars
- *Lana Del Rey | High By The Beach
Hep tamam ablacım zaten. Birde ''izleyeceğim bu diziyide inş'' lafı var onu unutma.@vadikızı oy ver diyorum tamam ablacım oy vereceğim diyorsun bebeği ekiyorsun.ss Oylarınızi bekliyorum 3. Turda bulunan 6 gruba.ss
@primavera hem yabancı şarkı dinlerim de hem oy atma. Oy verme talep ediyorum 1 kez daha.
@Amoureux kafana göre 5-6 gruba ugrasan yeter. Sende vakit vardır. Kendini iyi hissedeceğin 24 şarkı var bu gruplarda. Bekliyorum derin derin yorumlarını.
@sürgünüm yabancı şarkı seven birisi olarak son 24te görmek isterim seni tabi uygunsan.
6 gruba da bekliyorum.
Hep tamam ablacım zaten. Birde ''izleyeceğim bu diziyide inş'' lafı var onu unutma.
@vadikızı oy ver diyorum tamam ablacım oy vereceğim diyorsun bebeği ekiyorsun.ss Oylarınızi bekliyorum 3. Turda bulunan 6 gruba.ss
@primavera hem yabancı şarkı dinlerim de hem oy atma. Oy verme talep ediyorum 1 kez daha.
@Amoureux kafana göre 5-6 gruba ugrasan yeter. Sende vakit vardır. Kendini iyi hissedeceğin 24 şarkı var bu gruplarda. Bekliyorum derin derin yorumlarını.
@sürgünüm yabancı şarkı seven birisi olarak son 24te görmek isterim seni tabi uygunsan.
6 gruba da bekliyorum.
pardon ablacım annemler geldi yanımıza evde yoğunluk oluyorda hemen veriyorum
Bekliyorum 6 gruba da.
Hep tamam ablacım zaten. Birde ''izleyeceğim bu diziyide inş'' lafı var onu unutma.
yokum diyor@vadikızı oy ver diyorum tamam ablacım oy vereceğim diyorsun bebeği ekiyorsun.ss Oylarınızi bekliyorum 3. Turda bulunan 6 gruba.ss
6 gruba da bekliyorum.
Şimdi gördüm yazıyı k.bakmaBen kimseden oy istemiyorum aslında. Uptown Funk sevmiyorsun o yüzden dedim. Yoksa Rihanna BBHMM dışında karışmak yok.
Finalde oy kullan hangi çılgın seni durduracak @sokak sanati bile durduramazyokum diyor
yokum diyor
Şimdi gördüm yazıyı k.bakma
Sana demedim zaten forumun geneli olarak dedim o yuzden hep aynı isimler, diziler şarkılar çıkıyor
Finalde oy kullan hangi çılgın seni durduracak @sokak sanati bile durduramaz
sevmediğim biri finale kalırsa ki kimler var bu yarışmada bilmiyorum o zaman rakibine kullanırım @sokak sanatiŞimdi gördüm yazıyı k.bakma
Sana demedim zaten forumun geneli olarak dedim o yuzden hep aynı isimler, diziler şarkılar çıkıyor
Finalde oy kullan hangi çılgın seni durduracak @sokak sanati bile durduramaz
Kadının gücü, kadının sinsiliği adsgsfaaga işte budursevmediğim biri finale kalırsa ki kimler var bu yarışmada bilmiyorum o zaman rakibine kullanırım @sokak sanati
sevmediğim biri finale kalırsa ki kimler var bu yarışmada bilmiyorum o zaman rakibine kullanırım @sokak sanati
her daimKadının gücü, kadının sinsiliği adsgsfaaga işte budur