2024 En Favori Yabancı Şarkı (2020-2024) Kazananı Belli Oldu!

phoebebuffay

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,727
Puanı
609
1900x1900-000000-80-0-0.jpg

Birbirinden hit şarkılar ile son 5 yılın en sevilen şarkısını seçtiğimiz En Favori Yabancı Şarkı'nın kazananı belli oldu. Etkinliğin şampiyonu %54,5 oy ile "Dua Lipa ft. DaBaby - Levitating" oldu. Çıktığı dönem hem dünyada hem Türkiye'de büyük yankı uyandırarak aylarca listelerde üst sıralardan düşmeyen şarkı, sizlerin oylarıyla finaldeki rakibi "Miley Cyrus-Flowers"a karşı üstünlük kurarak kazanmayı başardı.

Etkinliği benimle birlikte organize eden @dreamy'ye, anketlerimize teknik boyutta destek sağlayarak hatalarımızı düzeltmemizde yardımcı olan @Dosi'ye ve etkinlik boyunca oy veren herkese teşekkür ederiz. :bhr:

Kazanan:
Dua Lipa ft. DaBaby - Levitating

Finalist:
Miley Cyrus - Flowers

Yarı Finalistler:
David Guetta & Bebe Rexha - I'm Good
Dua Lipa - Houdini

Çeyrek Finalistler:
Lady Gaga & Bruno Mars - Die With A Smile
Dua Lipa - Physical
Rose & Bruno Mars - APT.
Lady Gaga & Ariana Grande - Rain On Me

İşte Fav10 tarafından son 5 yılın en favorisi seçilen şarkı:

Öncelikle uzun aradan sonra farklı iki kişi elinden yemek yemek keyifli geldi..
İkinizinde emeklerine sağlık @dreamy ve @phoebebuffay

Sonuca gelirsek..
Şarkı bana göre Son 5 yılın şarkısı değil, güzel ablamızın daha iyi şarkıları vardı.

Ablamızın kazandığınu düşünüyorum, şarkıdan ziyade...

2.olan şarkıda başarılı, favorilerimdendi ama olmadı.

Herkesin damak zevkine sağlık.

• Harika
Reactions: phoebebuffay
Aaa oldu mu @phoebebuffay ben özel teşekkür olarak yeri geldi sana yer vermiştim. İnsan bi bana özel teşekkür ederdi (ilk tur :A )

Güzel bir etkinlik oldu. Elinize sağlık @phoebebuffay @dreamy :Z

Şu şarkı final turlarında olmalıydı. Enerjisi yüksek bir şarkı ve oldukçada popüler oldu ama forumun zevkine uymadı.

Aaa oldu mu @phoebebuffay ben özel teşekkür olarak yeri geldi sana yer vermiştim. İnsan bi bana özel teşekkür ederdi (ilk tur :A )

Güzel bir etkinlik oldu. Elinize sağlık @phoebebuffay @dreamy :Z

Şu şarkı final turlarında olmalıydı. Enerjisi yüksek bir şarkı ve oldukçada popüler oldu ama forumun zevkine uymadı.
Etkinliğin en başında @dreamy'nin 4 tane konuyu 374528 saatte açması ve onu da yanlış açması detayını unutmuşum, gece gece başına iş çıkartmıştı. Ekledim konuya, bir bakıma o konuları sen açtın sayılır, teşekkürler. :A

Evet bu şarkı da baya hitti, benim çok dinlediğim bir şarkı olmadığı için oy vermedim ama hitlik bakımından ilk turda elenmemesi gerekirdi. :A

• Harika
Reactions: Dosi
Etkinliğin en başında @dreamy'nin 4 tane konuyu 374528 saatte açması ve onu da yanlış açması detayını unutmuşum, gece gece başına iş çıkartmıştı. Ekledim konuya, bir bakıma o konuları sen açtın sayılır, teşekkürler. :A

Evet bu şarkı da baya hitti, benim çok dinlediğim bir şarkı olmadığı için oy vermedim ama hitlik bakımından ilk turda elenmemesi gerekirdi. :A
Çok güzel oldu :bhr: Editleme yazısını yok ettim. Konu açılırken yazılmış gibi oldu :A

Konuları sabit kilit işlerinide yapıyordum. Onları belirtmeden yapıyorum zaten. Görevimiz bu :Z

Aaa bi de ilk tur mu elendi :( skandal resmen.

Benim Loreen iyi ilerledi ama :Z

• Güldürdün
Dua Lipa da iyidir. Finale kadar Dua Lipa destekledim genelde ama finalde Miley Cruz demistim klipten dolayı iyi bakalım :)

Elinize sağlık etkinlikten dolayı :bhr:

• Harika
Çok güzel oldu :bhr: Editleme yazısını yok ettim. Konu açılırken yazılmış gibi oldu :A

Konuları sabit kilit işlerinide yapıyordum. Onları belirtmeden yapıyorum zaten. Görevimiz bu :Z

Aaa bi de ilk tur mu elendi :( skandal resmen.

Benim Loreen iyi ilerledi ama :Z
Sana zahmet editleme yazısını bir kere daha yok eder misin? Ekleme yaparken bir kelimeyi tekrarlamışım. @dreamy'ye laf ederken nazara geldik. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Flowers kazansaydı keşke, Levitating de güzel şarkı ama Dua Lipa isminden dolayı oy verenler oldu şarkıya :A

Güzel bir etkinlik oldu, emeklerinize sağlık :Z @phoebebuffay @dreamy

• Harika