- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Ne bu Cardi antiliği cnm.Hala eleniyor neyse ki
Ben izlerken fark etmedim acaba göz yanılmasımı yaşadım dedim @sokak sanati niye dedi bende giysisi yok sandım başta bir şaşırdım dedim oda zaten yok diyince
Elensin diye uğraşıyorum@alperuz @dreamy @Yiğitt
Burda açıkladımNe bu Cardi antiliği cnm.
Kadın vücuduna karşı bu kadar ırkçı ve ayrımcı olmayalım.Burda açıkladım
Bu kadar şarkıdan 4 şarkı seçmek zor olmuş, seçenek daha fazla olmalıydı... @sokak sanati
Oylarımı kullandım.
Benim tarzım yabancılar var, %25'lik kesimi dolduruyor. Geri kalan %75 yabancı şarkıları pek sevmem.Beğenmem diyordun. 4 tane beğenmek bile zor. İlk tur bu. Çer çip çoğu
Benim tarzım yabancılar var, %25'lik kesimi dolduruyor. Geri kalan %75 yabancı şarkıları pek sevmem.
Sırayla dinleyip kullanıyorum müsaade edersen...Diğer gruplara verdin mi
Sırayla dinleyip kullanıyorum müsaade edersen...
Tam sınırda her an üst tura çıkabilir. Bir grupta eşitlik durumu olsa bile o şarkıların hepsini çıkarma kararı aldık
Hemen idari amirimize şikayet ablam o hassas böyle konularda malum.Ben izlerken fark etmedim acaba göz yanılmasımı yaşadım dedim @sokak sanati niye dedi bende giysisi yok sandım başta bir şaşırdım dedim oda zaten yok diyince
Elensin diye uğraşıyorum@alperuz @dreamy @Yiğitt
Hemen idari amirimize şikayet ablam o hassas böyle konularda malum.
Ona tur atlatmak için onunla bir çok kişiyi eşitlemişler 1-2 hariç hepsi çıkacakTam sınırda her an üst tura çıkabilir. Bir grupta eşitlik durumu olsa bile o şarkıların hepsini çıkarma kararı aldık
Cidden bu gruptan 6 şarkı birden çıkıyor şu an. 😱
Cidden bu gruptan 6 şarkı birden çıkıyor şu an. 😱
Oy verilmeyecek kişiye vermemişsin senden beklentim yüksekti zatenSırayla dinleyip kullanıyorum müsaade edersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?