Bu bana yandan yandan yürüyor hadi hayırlısı. @sokak sanatiAramıza girmesene @Ahmed
Bu bana yandan yandan yürüyor hadi hayırlısı. @sokak sanatiAramıza girmesene @Ahmed
Bu bana yandan yandan yürüyor hadi hayırlısı. @sokak sanati
Sevgilin varmış bana yakışmaz.Bu bana yandan yandan yürüyor hadi hayırlısı. @sokak sanati
İpek çok gıcıktı ya, hele ilk çocuktan sonraki halleri.Sonun İstanbullu gelin gibi olacak. İpek ilk başta Faruk'a gelin olmak istiyordu sonra konağa girmek için Fikret'e kalmıştı.
Haberi oralara kadar gitmiş mi.Sevgilin varmış bana yakışmaz.
İpek çok gıcıktı ya, hele ilk çocuktan sonraki halleri.
Çok atarlı giderliydi evet.Asıl Süreyya nefretti
Birkaç mesajında bahsetmişsin zaten kendin. Yok hayır kuma olmaz.Haberi oralara kadar gitmiş mi.
Maybe kuma
Çok atarlı giderliydi evet.
Ay şu İpeğin babası da çok gıcıktı.Yaptığı hareket olay. Bu dizide ki en yılan anlar bu anlardı
Ay şu İpeğin babası da çok gıcıktı.
Ay bu oyunu neden yapmıştı unutdum. ?
Evet, tam Bihterlik haraketler böyle yemek düzenleme falan.Selena Ekrem bey
Fikret sekreteri ile yiyişiyordu. Ipek bunları gördü. Ya o kadın gider yada ben evi terk ederim dedi önce. Evi terk edip Fikret'in yediği naneleri göstermek için yemek planladı ve ortalığı yangın yerine döndürdü
Bu şarkısı çok güzel bacım Reprenkli bi klipAra sıra iyi şarkısı çıkıyordur belki ama bu kıza hiç ısınamadım çok soğuk ve @Billy Kane de iyi pazarlayamadı onun etkiside var @Forumdash @sokak sanati
@kerem Kötü grubun ekmeğini yiyor benden bile oy aldıBad guy dedim
Bu şarkısı çok güzel bacım Reprenkli bi klip
Harika bir üçlü @kerem @sokak sanati
Bad Guy'i sampiyon yapacagiz hayirlisiyla.@kerem Kötü grubun ekmeğini yiyor benden bile oy aldı
@sokak sanati Gıcık bir şarkıyı götürmeye çalısıyor senaritomu ne ve karşısınada bu bad guy çıkarsa forumu kapatalım öyle final olursa @dreamy @Forumdash @AhmedBad Guy'i sampiyon yapacagiz hayirlisiyla.
@sokak sanati Gıcık bir şarkıyı götürmeye çalısıyor senaritomu ne ve karşısınada bu bad guy çıkarsa forumu kapatalım öyle final olursa @dreamy @Forumdash @Ahmed
Senoritaya ben de çok gıcık oluyorum.@sokak sanati Gıcık bir şarkıyı götürmeye çalısıyor senaritomu ne ve karşısınada bu bad guy çıkarsa forumu kapatalım öyle final olursa @dreamy @Forumdash @Ahmed
Senoritaya ben de çok gıcık oluyorum.
Yine şu tuhaf ecünnülerini başlamıssın sende avatar etmeye,bur durduğunuz yerde duramıyorsunuz sağlam 😱😱😱 @keremAnlaşıldı sana finalde oy vermeyi yasaklayacağim