Bende mi ona versem.
Bad guy kesin çıkacak gibi zaten. Sonucu değiştirmeyeceği için içimde kalmasın dedim oy attım
@batuhankaralar senin şarkı çeyrek finale çıktı sen 2. Haftadan elen
Bende mi ona versem.
2. degil 4. hafta elenmisti. Buradan bile kaos cikarma amacini cok güzel sekilde kullandin ya pes.Bad guy kesin çıkacak gibi zaten. Sonucu değiştirmeyeceği için içimde kalmasın dedim oy attım
@batuhankaralar senin şarkı çeyrek finale çıktı sen 2. Haftadan elen
2. degil 4. hafta elenmisti. Buradan bile kaos cikarma amacini cok güzel sekilde kullandin ya pes.
@batuhankaralar bu hafta Imagine Dragons yarisiyor bu arada, haberin vardir belki.
Dua Lipa'nin su sarkisi cok iyi. Benle abicin cok begenmistik. @ForumdashBad Guy oy vereceğim aklıma gelmezdi @kerem @sokak sanati @Ahmed @dreamy
@Billy Kane Duadan okadar gıcık kaptırdı ki Taylora ısınıyorum bazen ama bu kıza hayır
Ara sıra iyi şarkısı çıkıyordur belki ama bu kıza hiç ısınamadım çok soğuk ve @Billy Kane de iyi pazarlayamadı onun etkiside var @Forumdash @sokak sanati
@MayısKralı gecen sezon MS'de 12 hafta götürdü ya, baya iyi gitmisti.Ara sıra iyi şarkısı çıkıyordur belki ama bu kıza hiç ısınamadım çok soğuk ve @Billy Kane de iyi pazarlayamadı onun etkiside var @Forumdash @sokak sanati
Dua ile ilgili duygularımız aynı bacım.Bad Guy oy vereceğim aklıma gelmezdi @kerem @sokak sanati @Ahmed @dreamy
@Billy Kane Duadan okadar gıcık kaptırdı ki Taylora ısınıyorum bazen ama bu kıza hayır
Aaa güzel ozaman seni zevksiz @sokak sanati @kerem @dreamy üçlüsünden ayırıyorum bu etkinlikteDua ile ilgili duygularımız aynı bacım.
Evet ilk 4 haftasini sen sundun ya unuttun mu?Senin sunduğundamı 😱 😱😱
Şu şarkı nasıl gitmiş diye bakmadıkça hepsi silinmiş oluyor aklımdanEvet ilk 4 haftasini sen sundun ya unuttun mu?
Ben herkesi hatirliyorum nedense hemen hemn, hatta kimin hangi hafta gittigini bile biliyorum o derece.Şu şarkı nasıl gitmiş diye bakmadıkça hepsi silinmiş oluyor aklımdan
Benim sunduğum hiçbirşey aklımda yok şu şarkı nasıl gitmiş diye bakınca hatırlıyorumBen herkesi hatirliyorum nedense hemen hemn, hatta kimin hangi hafta gittigini bile biliyorum o derece.