destere destere destere destereselenalar ve arianyı bende seçerdim zaten 4.cüye birisini düşünürdüm desterenin ecünnüsüyle yer doldurduk işte
destere destere destere destereselenalar ve arianyı bende seçerdim zaten 4.cüye birisini düşünürdüm desterenin ecünnüsüyle yer doldurduk işte
diğer guruptada benim dörtlüye oy vereceksin unutma sadece burası kesmedi beniselenalar ve arianyı bende seçerdim zaten 4.cüye birisini düşünürdüm desterenin ecünnüsüyle yer doldurduk işte
diğer guruptada benim dörtlüye oy vereceksin unutma sadece burası kesmedi beni
hahahah @Harunnn60 @mrt-06 üçümüz bulusursak el ele verip des te re diye çağıralım o avatarındakı fok balığı yanımıza ışınlanıcakmı bakalım iyilerin dostu diyedestere destere destere destere
şeker adam diye bir korku filmi izlemiştim bir ara aynaya bakıp üç kez şeker adam diye seslendiklerinde hortlak bişey çıkıyordu aynadanhahahah @Harunnn60 @mrt-06 üçümüz bulusursak el ele verip des te re diye çağıralım o avatarındakı fok balığı yanımıza ışınlanıcakmı bakalım iyilerin dostu diye
hahha tövbe tövbe öyle bir film varmı gerçektenşeker adam diye bir korku filmi izlemiştim bir ara aynaya bakıp üç kez şeker adam diye seslendiklerinde hortlak bişey çıkıyordu aynadan
seni konudan banlasak mı acaba @sokak sanati
Mendesi eledin zaynı yedirtmeyiz @sokak sanati
bir ara izlemiştim o zamanlar çocuktuk üç gün etkisinden kurtulamadım filminhahha tövbe tövbe öyle bir film varmı gerçekten
umarım kurtulmaz )Başım foktan kurtulsun bi ayar çekeceğim buraya.
bir ara izlemiştim o zamanlar çocuktuk üç gün etkisinden kurtulamadım filmin
@eskici nerelerdesin bit pazarının gülü şu muhteşem dörtlüye oy verirmisin şulenin yüzü suyu hürmetine? oy veresice eskici allah seni eskitip antika yapsın eskici
Selena Gomez - Hands To Myself
Ariana Grande - Dangerous Woman
Selena Gomez - Kill Em With Kindness
Coldplay - Hymn For The Weekend (Official Video
oy verdikten sonra daha övgülerim devam edecek
umarım kurtulmaz )
la selenayı destekleyen arianayı destekleyen benim gibi kadir kıymet bilen bir zatı muhteremi bir zayn yumoşu için dışlayacakmısın sokak şeysi bir gün yediğin bu hurmalar boğazında dizilir umarım )Kötü pis leş bi insansın.
Berenci arkadaşına leş diyor yazıklar olsunben çıkıyorum bir saatliğine yokluğumda kötülere bırakma buraları
bunlar hep böyle insanlar öküz ölünce ortağına sırtını dönen insanlar böylelerini imha etmek lazım varlıkları safi dünyaya zararBerenci arkadaşına leş diyor yazıklar olsun
Tmdır Sen rahatça gidebilirsinbunlar hep böyle insanlar öküz ölünce ortağına sırtını dönen insanlar böylelerini imha etmek lazım varlıkları safi dünyaya zarar
bu guruptada oylarını kullanmayı unutmayasın @EFE UYSAL
Ben oylama yapmadan önce herzaman senin listene bakip ona göre şekillendiriyorum. Olursa eğer sadece 1 fire veririm
Verdim övgülere devam edebilirsinbir ara izlemiştim o zamanlar çocuktuk üç gün etkisinden kurtulamadım filmin
@eskici nerelerdesin bit pazarının gülü şu muhteşem dörtlüye oy verirmisin şulenin yüzü suyu hürmetine? oy veresice eskici allah seni eskitip antika yapsın eskici
Coldplay - Hymn For The Weekend (Official Video
oy verdikten sonra daha övgülerim devam edecek
umarım kurtulmaz )
son ana bırakıp unutayım deme bu gurupta bu dörtlüyü tümden desteklemek lazım yoksa zayn kertenkelesi yetişebilirBen oylama yapmadan önce herzaman senin listene bakip ona göre şekillendiriyorum. Olursa eğer sadece 1 fire veririm
Şu konudan bi çık artık Senin jessica jones yorumların nerde bakayımson ana bırakıp unutayım deme bu gurupta bu dörtlüyü tümden desteklemek lazım yoksa zayn kertenkelesi yetişebilir
Coldplay - Hymn For The Weekend
ama yinede sen bilirsin tabi dosi, bizde insanların oyunu etkilemek yoktur yani hak yerini bulsun maksat
önce pll yi izledim onu bir yorumlayacağım zaten senin pis konunda işim olmazŞu konudan bi çık artık Senin jessica jones yorumların nerde bakayım
Her @sokak sanati nin desteklediği sanatci karsima cikinca şu laflar geliyor aklimason ana bırakıp unutayım deme bu gurupta bu dörtlüyü tümden desteklemek lazım yoksa zayn kertenkelesi yetişebilir
Coldplay - Hymn For The Weekend
ama yinede sen bilirsin tabi dosi, bizde insanların oyunu etkilemek yoktur yani hak yerini bulsun maksat