2016 En Favori Yabancı Şarkı - 2016 | J Grubu

En Fazla 4 Yarışmacıyı Destekleyebilirsiniz!

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zayn çıkarsa da onun fişini çekeriz sen hiç merak etme :A En fazla bir tur geçer zaten, bırak hayranları sevinsin biraz :A
bana boykot yapan biriside onun hayranı harunda hazirandan sonra okumuyor zaten en son bir dram dizisini oyüzden final yaptım sen kaybolmazsın demi @destere hatta beşiktaşın tamamını patlattım senaryoda @MasacRE- @destere

oy ver oy başka türlü benden kurtulmaz zor:) oy verene kadar peşinden her konuya dalarım :)

Bu gece 4'de NBA finalleri başlıyor, bekliyoruz seni de o zaman konuya :A Hem oradakilerin de yakasına yapışırsın fırsattan istifade :A

Bu gece 4'de NBA finalleri başlıyor, bekliyoruz seni de o zaman konuya :A Hem oradakilerin de yakasına yapışırsın fırsattan istifade :A
tamam sen burda oy ver geleceğim söz gelmeyen çarpılsın :)

bana boykot yapan biriside onun hayranı harunda hazirandan sonra okumuyor zaten en son bir dram dizisini oyüzden final yaptım sen kaybolmazsın demi @destere hatta beşiktaşın tamamını patlattım senaryoda @MasacRE- @destere
@Harunnn60 la @sokak sanati çok pis insanlar zaten onlardan uzak dur:) biz onlarsız senin senaryoyu götürürüz onlara hiç gerek yok :)

bencede ver senaryomun orda biraz yardıma ihtiyacı olabilir ama söylüyorum ülkenin kendi istihbaratındada çürük elma çıkabilir Arka sokaklar 9.sezonda bunu işledi hatta bakanlıkın içinden bile çürük elma çıkabilir herşey ortaya çıktı bir atılan polis ankaradaki bakanlardan ve banka sahiplerinden şantajla para sızdırıyor ve öylecesine tehdit şantajla özel bir inceleme ekibi veysel şahin ve ekibi @destere

Ben dinlemeden oy vermem diyorum, Harun bıraktı etiketlemeyi sen yapıştın bu sefer ya :A Sonraki turlarda çağırın beni :A
bu sefer oy ver söz sonraki turlarda birlikte dinleyeceğiz :) hem dinlesende zaten benim dediğim isimlere gözükapalı oy atacaksındır :)

bu sefer oy ver söz sonraki turlarda birlikte dinleyeceğiz :) hem dinlesende zaten benim dediğim isimlere gözükapalı oy atacaksındır :)

Tamam madem o kadar çok ısrar ettin, bakacağım şarkılara :A Ama senin beğendiklerini beğenmeyip başka oy kullanırsam da şansına küs :A

Tamam madem o kadar çok ısrar ettin, bakacağım şarkılara :A Ama senin beğendiklerini beğenmeyip başka oy kullanırsam da şansına küs :A
zayn haricinde birini seçebilirsin aynısı olması şart değil ama kesinlikle zayn olmamalı zayn dersen hakkımı helal etmem yakarım romayı pardon forumu :)

@EFE UYSAL noyanım tombiğim sen daha oy vermedin değilmi :) bir zahmet gel kötülere karşı birlik olalım şu kaliteli isimleri bir üst tura çıkaralım:)

Selena Gomez - Hands To Myself
Ariana Grande - Dangerous Woman
Selena Gomez - Kill Em With Kindness
Coldplay - Hymn For The Weekend (Official Video)

Etiket daha yapma bırak insanlar özgürce kullansın. :A
zaten etiketleme asla yapmıyorum :) kaliteye koşuyor insanlar kendiliğinde :)

@Çiğdem- im hogatham beni kırmayacağını biliyorum şu dörtlü muhteşem şeylere bir zahmet oy at :)

sen bu sefer dediğim bu dörtlüye oy at bundan sonra senaryonun reytingi tavan yapar buna emin ol @pompy
bunlara oy atmayı unutma :)
bu sefer senin dörtlüden baska ilgimi çeken şarkı olmadı oyüzden şanslısın ayoll :A

@EFE UYSAL noyanım tombiğim sen daha oy vermedin değilmi :) bir zahmet gel kötülere karşı birlik olalım şu kaliteli isimleri bir üst tura çıkaralım:)

zaten etiketleme asla yapmıyorum :) kaliteye koşuyor insanlar kendiliğinde :)
Mendesi eledin zaynı yedirtmeyiz:ppp: @sokak sanati

bu sefer senin dörtlüden baska ilgimi çeken şarkı olmadı oyüzden şanslısın ayoll :A

annem dizisi var diye bende senaryomla atlatmaya çalışıyorum @Çiğdem-

harikasın @Çiğdem- bulunduğun memlekete güller yağsın sana laf söyleyen temel reisin safinazı gibi dolansın birbirine :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...