@destere Zayn'ı düşürmek isteyebilir, tüm üyeleri bu gece meydanlara davet etmeliyiz.Zayn Demeyenin ayağına kramp girsin.
@destere Zayn'ı düşürmek isteyebilir, tüm üyeleri bu gece meydanlara davet etmeliyiz.
4 şarkıyla katıldı galiba, Rihanna da 5 olması lazım yine forumda en şanslı sen çıktın.Ariana elenecek gibi.
4 şarkıyla katıldı galiba, Rihanna da 5 olması lazım yine forumda en şanslı sen çıktın.Ya biz ne yapalım.
zayna kesinlikle oy vermeSelena'ya verelim de gerisi önemli degil
tarafsızlığını koruman lazım pis sunucuHahah benim yarışmam zor ve heyecanlıdır.
@Çiğdem- destere zorlanıyor.
ZAYN bir üst tura yükselmeli.@sokak sanati
başrolde sap var gigi kurtarmıyorGigi var ama klipte.
yani ancak onu senaryoma sen çağırırsın @destere bana boykot yapıyor hala ben televizyonda dizi yazana kadar devam @destere kendim ben kanal kurmak isterim türkiyede özel bir kanal yoksa hangi kanal devam ettirir bilmiyorum reytingi az bilir 10 bölüm bile sabrı yok @desterezayna kesinlikle oy vermeonun haricinde kime verirsen ver oyun kaliteye gitmiş olur
tarafsızlığını koruman lazım pis sunucu
başrolde sap var gigi kurtarmıyor
sen bu sefer dediğim bu dörtlüye oy at bundan sonra senaryonun reytingi tavan yapar buna emin ol @pompy
Bunlar geçer zaten turu,üst turlarda bakarız duruma
geçemiyor çok kritik durumda şu an puanlar? üst tura geçsinler birlikte bakarız sen şimdi bir katkı sağlarsın kırmazsın kırk yıllık sıvadaşını buna eminimBunlar geçer zaten turu,üst turlarda bakarız duruma
Ariana için ilk önce bir masaya allah korusun demem lazım en son Çiğdemdeyken Arianaya vermiştim music survivorda sadece ben forumda turabi vakası olmasın dedim şampiyon olmayanlara veriyorum o zaman sokak sanatina vermedim @destere@Çiğdem- im hogatham beni kırmayacağını biliyorum şu dörtlü muhteşem şeylere bir zahmet oy at
Selena Gomez - Hands To Myself
Ariana Grande - Dangerous Woman
Selena Gomez - Kill Em With Kindness
Coldplay - Hymn For The Weekend (Official Video)
sen bu sefer dediğim bu dörtlüye oy at bundan sonra senaryonun reytingi tavan yapar buna emin ol @pompy
bunlara oy atmayı unutma
Selena Gomez - Hands To Myself
Ariana Grande - Dangerous Woman
Selena Gomez - Kill Em With Kindness
Coldplay - Hymn For The Weekend (Official Video)
geçemiyor çok kritik durumda şu an puanlar? üst tura geçsinler birlikte bakarız sen şimdi bir katkı sağlarsın kırmazsın kırk yıllık sıvadaşını buna eminim
bak sokak sanatinin sana ihanetini unutma onun zayn ı elensin diye arinaya bu sefer oy atman lazımAriana için ilk önce bir masaya allah korusun demem lazım en son Çiğdemdeyken Arianaya vermiştim music survivorda sadece ben forumda turabi vakası olmasın dedim şampiyon olmayanlara veriyorum o zaman sokak sanatina vermedim @destere
o Ariana olayından sonra oldu verdim @destere istediklerine artık gelebilirsinbak sokak sanatinin sana ihanetini unutma onun zayn ı elensin diye arinaya bu sefer oy atman lazım
la iki şarkısı var ikisinide üst tura geçirip zayn ı elemek istiyoruz şuna bir katkı sağla işteİlk turu bile geçemiyorsa zaten bu şarkıdan bir şey olmaz demektir, uğraşma boşunaEnerjini başka şarkılara ve şarkıcılara harcarsın
harikasın herzamanki gibi pompy seni çekemeyenler utansıno Ariana olayından sonra oldu verdim @destere istediklerine artık gelebilirsin
zaten ramazan en sıkıntılı bide perşembe tam sıkıntı işte @desterela iki şarkısı var ikisinide üst tura geçirip zayn ı elemek istiyoruz şuna bir katkı sağla işte
la taşa konuşsam şimdiye kadar dile gelirdi
harikasın herzamanki gibi pompy seni çekemeyenler utansın
dur ben şu bildirimlere bir bakayım senin konunuda kurcalarız birazdan
Zayn çıkarsa da onun fişini çekeriz sen hiç merak etmela iki şarkısı var ikisinide üst tura geçirip zayn ı elemek istiyoruz şuna bir katkı sağla işte
la taşa konuşsam şimdiye kadar dile gelirdi
harikasın herzamanki gibi pompy seni çekemeyenler utansın
dur ben şu bildirimlere bir bakayım senin konunuda kurcalarız birazdan
oy ver oy başka türlü benden kurtulmaz zorZayn çıkarsa da onun fişini çekeriz sen hiç merak etmeEn fazla bir tur geçer zaten, bırak hayranları sevinsin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?