era istrefinin bonbonuna rastlarsan oy vermeden geçmeTabiki diğer grupllara geçerim şimdi
era istrefinin bonbonuna rastlarsan oy vermeden geçmeTabiki diğer grupllara geçerim şimdi
Koşşşera istrefinin bonbonuna rastlarsan oy vermeden geçme
beni sevmiyorlar
Verdim oy güzelliğe
ben senin her etikete dönus yapiyorum. bugun 3 etiket yaptim üçüde es gecildi. artik düşünecem birşeyler.Verdim oy güzelliğe
bu grup haric oy kullanmadim. sen orda yorumlar yaz sen hangilere vermissen ona göre şekillenir oylarim 😉
Çok bildirim geliyor abla haliyle zor görüyorum senle destereden burdan bildirim gelmiş onu gördüm sadece ve helenana oy yolladımben senin her etikete dönus yapiyorum. bugun 3 etiket yaptim üçüde es gecildi. artik düşünecem birşeyler.
@destere 2 kisi verdim demis ama bir oy artmiş :S
bu grup haric oy kullanmadim. sen orda yorumlar yaz sen hangilere vermissen ona göre şekillenir oylarim 😉
@destere yoklugumda kac kisi oyladim dedi? ben giderken zaten 6 oy vardi şuan 7Çok bildirim geliyor abla haliyle zor görüyorum senle destereden burdan bildirim gelmiş onu gördüm sadece ve helenana oy yolladım
@destere bunu yazmistimya 4 oy getirdim yazmistim ve öncesindede 2 oy vardi toplam 6 oy ve ben sonra sahur soframi hazirlamaya gitmistim
Demekki Efe ben daha buradayken vermis çünkü ozmanaki mesajdada belirtigim gibi 4+2 oyduOy sayısının üzerine tıklarsanız vermiş miyiz vermemiş miyiz görürsünüz.@Dosi
geçen tur listeyi göremiyordukmuhteşem liste burda
ben daha hiçbirine oy atmadım favorilerimi savunmaktan oy atmaya zamanmı kaldı
Doğrudur.Demekki Efe ben daha buradayken vermis çünkü ozmanaki mesajdada belirtigim gibi 4+2 oydu
geçen tur listeyi göremiyorduk
unutmadan bende oyumu verdim sonundaDemekki Efe ben daha buradayken vermis çünkü ozmanaki mesajdada belirtigim gibi 4+2 oydu
geçen tur listeyi göremiyorduk
Aydinlattiğin icin teşekkürlerDoğrudur.
Tabii ki de atmazdım@Çiğdem- @mrt-06 @denizz19 @Doğu @xemrexxx @MEnes @Bully @cookies @MasacRE- @Tolstoyevski @Billy Kane @EFE UYSAL
ilk dört sıradaki bu isimlere gözü kapalı oy verebilirsiniz kalitelerine ben kefilimbanada güvenmeyip elaleme güvenecek haliniz yok işte oy verin dediysek bir bildiğimiz var
Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie [Official Video]
Helena Paparizou - Fiesta
Ariana Grande - Into You
David Guetta ft. Zara Larsson - This One's For You
ben istesem atmazdın değilmi sıvacıların yüzkarası
Yok sevmiyorum, gıcık oluyorum.Rockabye'ı sevmiyor musun 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?